ورود

View Full Version : اضافه کردن ویندوز 98 به دامین با سرور 2003

keshvad
چهارشنبه 27 اردیبهشت 1385, 22:23 عصر
با سلام
شبکه ما با سرور 2003 کار میکنه و دامین هم هست کلاینتها همه اکس پی دارند.
من رو یکی از کلاینتها (بنا بر ضرورت) ویندوز 98 نصب کردم
همه تنظیمات اونو انجام دادم
حالا همه کلاینتها و خود سرور اونو میشناسند . و توی network nigberhood همه کامپیوترها دیده میشن
اما از توی این کامپیوترفقط میشه وارد حدود 6 تا از کامپیوترهای دیگه تو این دامین شد اما وقتی روی نام بقیه کامپیوترها
از جمله سرور کلیک میکنم پسورد میخواد پسورد سرور رو وارد کردم نشد
چجوری میتونم از تو این کلاینت که روش 98 نصبه توی نتورک نایبرهود کامپیوتر سرور رو باز کنم؟

Identifier
پنج شنبه 28 اردیبهشت 1385, 08:30 صبح
1- 1ز ورود به سیستم بدون login کردن جلوگیری کنید؛ برای این کار در registry به مسیر HKEY_LOCAL_MACHINE\Network\Logon رفته و یک Dword به عوان MustBeValidated ایجاد کنید و مقدار آن را برابر با 1 قرار دهید.

2- از Active Directory Client Extension (http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=http://support.microsoft.com:80/support/kb/articles/Q249/8/41.ASP&NoWebContent=1)استفاده کنید.

پاینده و پیروز باشید.

keshvad
جمعه 29 اردیبهشت 1385, 14:13 عصر
با تشکر از مهندس ذوالقدری
دوستان دیگه نظری ندارند؟

abolfazlzf
شنبه 30 اردیبهشت 1385, 12:13 عصر
من هم در این رابطه مشکل دارم و آن اینکه ویندوز 98 من اصولا وارد دامین نمیشه از یکی از دوستان سوال کردم گفت می بایست Security Policy را در لول پایین ست کرد
(low level) من هر چی سعی کردم نشد چکار کنم؟؟؟؟

Identifier
شنبه 30 اردیبهشت 1385, 15:34 عصر
از توی این کامپیوترفقط میشه وارد حدود 6 تا از کامپیوترهای دیگه تو این دامین شد اما وقتی روی نام بقیه کامپیوترها
از جمله سرور کلیک میکنم پسورد میخواد پسورد سرور رو وارد کردم نشد
چجوری میتونم از تو این کلاینت که روش 98 نصبه توی نتورک نایبرهود کامپیوتر سرور رو باز کنم؟
مشکل شما می تواند علت دیگری هم نیز داشته باشد.
چنانچه در کلاینت هایی که از ویندوز 2000 و یا XP استفاده می کنند NetBIOS over TCP/IP فعال نباشد با این مشکل روبرو خواهید شد و برای حل این مساله می توانید در کلاینت های وینذوز 2000 و XP در قسمت مربوط به تنظیمات کارت شبکه از قسمت WINS گزینه Enable NetBIOS over TCP/IP را فعال کنید.
پس از انجام عملیات فوق برای اعمال تغییرات، بایستی کارت شبکه را Disable و سپس Enable نمایید.

موفق باشید.