PDA

View Full Version : سوال: حل مشکل اسکرول افقی با MaxiMenu CK

DariushGreat
جمعه 27 تیر 1393, 19:10 عصر
سلام
سایتی رو طراحی کردم. خدا رو شکر مشکلی نیست ولی یه چیزی خیلی بد آزارم میده و اونم اینه که منوها و زیر منوهای این افزونه در فاصله خیلی زیاد سمت راست هستش و وقتی موس میره روی منوها از جاشون میان روی سایت! یه اسکرولر افقی هم درست شده که بیشتر جنبه زشتیش بابت اینه که اگر کسی اون رو امتداد بده میفهمه که مال منو هستش!
از طرفی نمیخوام سایت رو ریسپانسیو کنم و میخوام کامل در موبایل و تبلت نمایش داده بشه. برای همین به اسکرول افقی در حد استاندارد خود سایت نیاز دارم.
میشه بگید چیکار کنم که از شر این مشکل خلاص بشم؟! :افسرده:
اینم لینک سایت (http://persianzob.com)
پیشاپیش ممنون از راهنماییتون :قلب:

Freedon_23
جمعه 27 تیر 1393, 20:20 عصر
سلام
این مشکل بخاطر right:-999 هست که تو این منو استفاده شده اگر افکت جی کوئری براتون مهم نیست غیر فعالش کنید و با display:none و توسط css درست کنید اما اگه می خواهید که افکت جی کوئری داشته باشه باید کد های خود MaxiMenu رو دستکاری کنید و right: -999 رو بردارید.

DariushGreat
جمعه 27 تیر 1393, 20:51 عصر
سلام
این مشکل بخاطر right:-999 هست که تو این منو استفاده شده اگر افکت جی کوئری براتون مهم نیست غیر فعالش کنید و با display:none و توسط css درست کنید اما اگه می خواهید که افکت جی کوئری داشته باشه باید کد های خود MaxiMenu رو دستکاری کنید و right: -999 رو بردارید.

ممنون از راهنماییت
right:-999 رو بردارم جاش چی بذارم؟ اول display:none بعد برای hover منو display:block اش کنم؟