View Full Version : background worker|cron
kazemimorteza
جمعه 27 تیر 1393, 21:29 عصر
سلام وققتون بخیر.
یک جدولی از اعضا دارم و وقتی که یوزر جدید میاد ثبت نام میکنه به بقیه اعضا می خوام ایمیل و اس ام اس ارسال بشه چه جوری این موضوع را پیاده سازی کنم که برای یوزر جدید که ثبت نام میکنه زمان ثبت نامش طول نکشه؟یعنی ارسال ایمیل و پیامک به صورت background اجرا بشود؟
MMSHFE
جمعه 27 تیر 1393, 23:43 عصر
اطلاعات لازم برای ارسال پیامک رو توی یک جدول خاص درج کنید و بعد یک Command بسازین و با Cron اون رو اجرا کنید و توی Command هم جدول رو بخونید و ایمیلها و پیامکهای مربوطه رو ارسال کنید.
kazemimorteza
شنبه 28 تیر 1393, 09:27 صبح
سلام ممنون که پاسخ دادید.من میخوام وقتی که یک یوزر جدید ثبت شد به تمامی کاربران عضو پیام ارسال بشه و ارسال پیام به بقیه به صورت Background اجرا بشه .برای این کار php کرون را فراخوانی میکنه بعد کرون توابع لازم برای ارسال پیام ها را ؟ این که کرون بیاد یک صفحه php را فراخوانی کنه حله.این که php کرون را فراخوانی کنه چهجوریه؟
kazemimorteza
چهارشنبه 01 مرداد 1393, 12:06 عصر
در مورد فراخوانی یا ساخت cron با php کسی نظری نداره.
البته این لینک هم مفیده.من هنوز نخوندمش.
http://code.tutsplus.com/tutorials/managing-cron-jobs-with-php--net-19428
MMSHFE
چهارشنبه 01 مرداد 1393, 12:29 عصر
تحلیلتون اشتباهه. معمولاً Cron رو با PHP صدا نمیزنن بلکه یک اسکریپت PHP دارین که مدام در فواصل زمانی مشخص توسط Cron صدا زده میشه. حالا میتونید توی برنامه خودتون، وقتی یکنفر ثبت نام کرد، شماره هایی که باید پیامک برای اونها ارسال بشه رو همراه با متنش توی جدول دلخواه ذخیره کنید و اسکریپت Cron هربار بیاد چند رکورد از این جدول رو که وضعیت ارسال اون صفر هست، انتخاب کنه و پیام رو بفرسته و وضعیت ارسال رو یک کنه. اینطوری دیگه کاربر شما هم موقع ثبت نام معطل نمیشه.
kazemimorteza
چهارشنبه 01 مرداد 1393, 12:54 عصر
ممنون.راهکارتون عالیه.ولی من هنوز به این که بشه با php کرون تعریف کرد یا کرون تعریف شده را با php دستکاری کرد امیدوارم!:بوس:
MMSHFE
چهارشنبه 01 مرداد 1393, 13:40 عصر
وقتی میشه لقمه رو مستقیم خورد، قاشق رو دور سرمون نمیچرخونیم درسته؟ میشه Cron رو تعریف یا دستکاری کرد ولی به شرطی که توی هاست شما، دسترسی به توابع Shell سیستم عامل باز باشه که در اکثر هاست های اشتراکی بسته است.
kazemimorteza
شنبه 04 مرداد 1393, 22:30 عصر
ممنونم|همون اول می فرمودید.ممنونم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.