View Full Version : سوال: فونت مناسب برای طراحی فلت
ab.ali
شنبه 28 تیر 1393, 22:03 عصر
با سلام، فونت مناسب برای طراحی فلت چیه؟
vimax23
شنبه 28 تیر 1393, 22:22 عصر
B Yekan
به نظرم خوشگله فقط بدیه فونت ها اینه همراهش عدد فارسی میاد باید برای جاهایی که عدد میاد فونت دیگه مثلا داد
omidparkour
شنبه 28 تیر 1393, 22:38 عصر
فونت انگلیسی هم فقط century gomic
mohamad_torabi
شنبه 28 تیر 1393, 22:38 عصر
فونت یکان با سایز زیر 14 برای فلت مناسبه
IamOverlord
شنبه 28 تیر 1393, 23:09 عصر
سلام دوستان!
من شخصا استفاده از فونت B Yekan رو به عنوان فونت اصلی متن مناسب نمی دونم... چون بیش تر به درد تیتر یا جاهای دیگه می خوره تا متن اصلی...
اگه من باشم از فونتی که در وب سایت ubuntu.ir (http://ubuntu.ir) استفاده شده استفاده می کنم: Droid Arabic Naskh
فونت وب سایت BBC فارسی هم خیلی خوبه: BBCNassim
دانیال دزفولی
شنبه 28 تیر 1393, 23:16 عصر
فونت یکان با سایز زیر 14 برای فلت مناسبه
عادت داری همیشه حرف های بقیه رو تایید کنی؟
حد اقل یه چیز جدید بگو
mohamad_torabi
شنبه 28 تیر 1393, 23:32 عصر
عادت داری همیشه حرف های بقیه رو تایید کنی؟
حد اقل یه چیز جدید بگو
تایید نمیکنم نظر خودم رو میگم تو هم عادت تو کار بقیه دخالت کنی؟
دانیال دزفولی
شنبه 28 تیر 1393, 23:45 عصر
تایید نمیکنم نظر خودم رو میگم تو هم عادت تو کار بقیه دخالت کنی؟
نه عادت ندارم ولی خوشم میاد بهت گیر میدم
ab.ali
شنبه 28 تیر 1393, 23:53 عصر
ممنون از همه، یک سوال فونت یکان برای سایز های مختلف مشکل داره از فونت های اصلاح شده هم که استفاده می کنم یا فاصله بین اعداد خرابه یا وقتی قونت یکان رو با فونت Arial همراه می کنم، یکان بزرگه ولی Arial کوچیک می مونه، راه حلی ندارین؟
mohamad_torabi
شنبه 28 تیر 1393, 23:57 عصر
سلام دوستان!
من شخصا استفاده از فونت B Yekan رو به عنوان فونت اصلی متن مناسب نمی دونم... چون بیش تر به درد تیتر یا جاهای دیگه می خوره تا متن اصلی...
اگه من باشم از فونتی که در وب سایت ubuntu.ir (http://ubuntu.ir) استفاده شده استفاده می کنم: Droid Arabic Naskh
فونت وب سایت BBC فارسی هم خیلی خوبه: BBCNassim
این فونت برای قسمت هایی مثل منو مناسبه ولی مثلا برا قسمت های متن از تاهوما استفاده میکنم چون فونت استاندارد هست و تو تمامی سیستم ها هست فونتی که معرفی کردین امتحان کردم فونت قشنگی هستپموفق باشید
IamOverlord
یک شنبه 29 تیر 1393, 00:22 صبح
سلام دوستان!
آیا این حرف که Tahoma در همه ی سیستم ها هست، درسته؟! منظورتون اینه که در همه ی Windows ها هست؟! اگه صرفا بحث، سر Web Safe بودن هست، خوب خیلی فونت های دیگه هم Web Safe هستن...
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.