ورود

View Full Version : تغییر سایز صفحه سایت

masii73
شنبه 28 تیر 1393, 23:53 عصر
سلام.
من دارم سایتی رو طراحی میکنم که در هنگام اجرا صفحه اسکرول افقی میخوره
از این دستور هم استفاده کردم اما نتیجه ای نداشت
.class{
overflow-x: hidden; /*حذف اسکرول افقی*/
overflow-y: auto; /*اسکرول عمودی*/
}
لطفا راهنمایی کنین
مرسی

sun2rise
یک شنبه 29 تیر 1393, 05:12 صبح
این کد رو بذارید ببینید کار میکنه

* {
direction:ltr;
}

masii73
یک شنبه 29 تیر 1393, 10:17 صبح
این کد رو بذارید ببینید کار میکنه

* {
direction:ltr;
}

من این دستور رو در css بردم و به master ارتباط دادم اما تغییری نکرد:ناراحت:

masii73
یک شنبه 29 تیر 1393, 10:21 صبح
یه سوال دیگه هم هست که چجوری میتونم با مینیمایز کردن صفحه و یا اجرا تو مرورگر های دیگه صفحه ، اتوماتیک باشه
یعنی نمایشش در هر مرورگر یکی باشه تغییر سایز نده

shahram hosseini
یک شنبه 29 تیر 1393, 10:49 صبح
در هنگام طراحی صفحه اصلی سایت width را 996 بگیرید.

masii73
یک شنبه 29 تیر 1393, 11:12 صبح
در هنگام طراحی صفحه اصلی سایت width را 996 بگیرید.

صفحه دیگه اسکرول نمیخوره اما موقع مینیمایز کردن تغییر سایز میده و موقع مینیمایز اسکرول میخوره

sadegh.te
یک شنبه 29 تیر 1393, 12:15 عصر
وقتی داری طراحی میکنی بجای مثلا 999px; باید بزاری ;%999 اینجوری اگه صفحه کوچیک بشه کلا با هم یه اندازه میشن.
موفق باشی

masii73
یک شنبه 29 تیر 1393, 12:25 عصر
وقتی داری طراحی میکنی بجای مثلا 999px; باید بزاری ;%999 اینجوری اگه صفحه کوچیک بشه کلا با هم یه اندازه میشن.
موفق باشی

999% که خطا میده بیشتر از 100% که نمیشه گذاشت!!!

sadegh.te
یک شنبه 29 تیر 1393, 14:04 عصر
خوب عزیز دل اگه توجه کنی من نوشتم "مثلا" حالا تو هرطور که دوس داری اندازه هاتو بده.

موفق باشی

masii73
یک شنبه 29 تیر 1393, 18:28 عصر
ممنون بابت راهنماییتون
اما نتیجه ای نداشت:ناراحت::اشتباه:

f_g1348
دوشنبه 30 تیر 1393, 08:57 صبح
دوست عزیز
بهترین کار در طراحی یک صفحه اینه که در ابتدا بدونی طول و عرض صفحت چقدره ؟ پیدا کردن طول صفحه کمی سخته به همین دلیل در css مقدار height رو برابر auto میزاریم ولی برای width بهتره که مقدار بدی چون اگر مقدار ندی آنچه در زمان طراحی می بینی با آنچه که در زمان اجرا میبینی ، با توجه به رزولوشن مانیتورت عوض میشه و باعث ایجاد اسکرول ها میشه
حالا برای مقدار دهی دو راه است یکی استفاده از پیکسل ( px ) که مقدار مطلقه ، یعنی وقتی می زنی 1000px در هر مرورگر و هر رزولوشنی مقدار عرض صفحت 1000 پیکسل است که اگر رزولوشنت کم باشه یا صفحه رو کوچک کنی اسکرول می آید
روش دوم استفاده از درصده که اگر از این روش استفاده کنی در هر رزولوشن و هر مرورگری به اون مقداری از صفحه که تو درصد دادی ، صفحت باز میشه
width: 99%

masii73
دوشنبه 30 تیر 1393, 13:58 عصر
دوست عزیز
بهترین کار در طراحی یک صفحه اینه که در ابتدا بدونی طول و عرض صفحت چقدره ؟ پیدا کردن طول صفحه کمی سخته به همین دلیل در css مقدار height رو برابر auto میزاریم ولی برای width بهتره که مقدار بدی چون اگر مقدار ندی آنچه در زمان طراحی می بینی با آنچه که در زمان اجرا میبینی ، با توجه به رزولوشن مانیتورت عوض میشه و باعث ایجاد اسکرول ها میشه
حالا برای مقدار دهی دو راه است یکی استفاده از پیکسل ( px ) که مقدار مطلقه ، یعنی وقتی می زنی 1000px در هر مرورگر و هر رزولوشنی مقدار عرض صفحت 1000 پیکسل است که اگر رزولوشنت کم باشه یا صفحه رو کوچک کنی اسکرول می آید
روش دوم استفاده از درصده که اگر از این روش استفاده کنی در هر رزولوشن و هر مرورگری به اون مقداری از صفحه که تو درصد دادی ، صفحت باز میشه
width: 99%

سلام
خیلی خیلی خیلی لطف کردین مشکلم حل شد
دست همگی و شما درد نکنه بازم ممنون:چشمک: