PDA

View Full Version : نکات طراحی قالب

omidparkour
یک شنبه 29 تیر 1393, 02:52 صبح
سلام
من میخوام یه قالب طراحی کنم میخواستم بدونم که دقیقا چیکارا کنم تا قالبی استاندارد و خوب از همه لحاظ باشه
لطفا راهنمایی کنین بدجور گرفتارشم:قلب:

omidparkour
یک شنبه 29 تیر 1393, 17:00 عصر
کسی چیزی به ذهنش نمیرسه؟؟:متفکر::متفکر:

ali@hmadi
یک شنبه 29 تیر 1393, 17:06 عصر
سلام دوست عزیز خوبی

1. کدت رو با w3.org چک کن

2 . همیشه لحظه به لحظه کدتو با 5 مرورگر اصلی چک کن

3. به قوانین هم درست عمل کن

4. html5.js گوگل رو برای ie بزار

5. سعی کن قالبت شلوغ نشه

6. و در نهایت استاندارد پایه را رعایت کن (قرار دادن درست متاتگ ها و تگ تایتل ... محتوا و...) که اینترنت هست

7. از html5 استفاده کن

8. کم افکت یزار و طوری افکت براز که بدون اون هم قالب قشنگ باشه (برای ie)

و ...

omidparkour
یک شنبه 29 تیر 1393, 17:48 عصر
من دقیقا مشکلم با گزینه ی 6 هست
میشه بیشتر توضیح بدید

ali@hmadi
یک شنبه 29 تیر 1393, 18:15 عصر
<!DOCTYPE html>
<html>
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<title>Untitled Document</title>
<!--تگ های اسکریپت و متا تگ ها !-->
</head>

<body>
<!--محتوا !-->
</body>
</html>

+

http://www.codeproject.com/KB/showcase/HTML5-in-5/image001.jpg

که با دیدن چند قالب html5 روش کار دست شما خواهد آمد ...

omidparkour
یک شنبه 29 تیر 1393, 18:25 عصر
دیگه تا اون حد هم شوت نیستم
اما مثلا من برای جابه جایی یک عنصر از margin استفاده میکنم امامیگن نباید استفاده کنی
مثلا الان یک div بالای صفحه است و میخوام 10 پیکسل بیارم پایین باید از marign استفاده کرد دیگه:متفکر:

ali@hmadi
یک شنبه 29 تیر 1393, 18:44 عصر
در position های متفاوت فرق داره ... بعضی با margin و بعضی با top و left , bottom و right باید فاصله بدی

می تونی از p یا br استفاده کنی (که اتفاقا این استاندارد نیست)
یا تازگی ها اینجوری شده یا قبلا هم بوده من دقت نمیکردم که w3 میگه تگ p نباید بسته بشه !!! <p>

منم کلا دیگه از اون استفاده نمیکنم ... جاش از br استقاده میکنم :) که تقریبا همان کار رو میکنه

e_a_23
یک شنبه 29 تیر 1393, 21:46 عصر
در position های متفاوت فرق داره ... بعضی با margin و بعضی با top و left , bottom و right باید فاصله بدی

می تونی از p یا br استفاده کنی (که اتفاقا این استاندارد نیست)
یا تازگی ها اینجوری شده یا قبلا هم بوده من دقت نمیکردم که w3 میگه تگ p نباید بسته بشه !!! <p>

منم کلا دیگه از اون استفاده نمیکنم ... جاش از br استقاده میکنم :) که تقریبا همان کار رو میکنه
br مگه منسوخ نشده؟ یعنی از <p/> نباید استفاده کنیم؟؟؟

ali@hmadi
یک شنبه 29 تیر 1393, 22:26 عصر
1. br مگه منسوخ نشده؟ 2. یعنی از <p/> نباید استفاده کنیم؟؟؟

1. من اطلاعاتی نتونستم راجع به منسوخ شدن این تگ پیدا کنم ... ولی اگه منسوخ شده بود w3 اونو تایید نمی کرد اونم در قالب html5 ... و من هم میگم که از اینها نباید برای فاصله دادن بین تگها استفاده کرد ...
اینها برای فاصله بین متون هست ولی میتوانید استفاده کنید ... :لبخند: , من استفاده نمی کنم ...

2. حتما دیگه ... شما ببینید و امتحان کنید ... هم در مرورگر فایر فاکس وقتی روی تماشای سورس میزنید و هم در w3 ... کلا من الان سه ماهی هست با این موضوع مواجه شدم ... شاید از اول هم بوده اما من زیاد دقت و توجه نمی کردم ...

mohamad_torabi
یک شنبه 29 تیر 1393, 22:39 عصر
یکی از گزینه هایی که باید حتما رعایت بشه قدم به قدم انجام دادن کاره و مثلا نیاید یکدفعه شروع کنید به کد نویسی اول اسکج بعد فتوشاپ بعد اضافه کردن جزئیات بعد کد نویسی css و html بعد برنامه نویس کلاینت بعد برنامه نویسی سمت سرور

احسان!
یک شنبه 29 تیر 1393, 22:48 عصر
یکی از گزینه هایی که باید حتما رعایت بشه قدم به قدم انجام دادن کاره و مثلا نیاید یکدفعه شروع کنید به کد نویسی اول اسکج بعد فتوشاپ بعد اضافه کردن جزئیات بعد کد نویسی css و html بعد برنامه نویس کلاینت بعد برنامه نویسی سمت سرور
البته قبل از اون یه قدم دیگه هست.تجزیه و تحلیل این که چی میخواین اصلا!؟ که عموما در این مرحله روی کاغذ قسمت های مورد نیاز و ویژگیهاشون نوشته میشه.

mohamad_torabi
یک شنبه 29 تیر 1393, 23:09 عصر
البته قبل از اون یه قدم دیگه هست.تجزیه و تحلیل این که چی میخواین اصلا!؟ که عموما در این مرحله روی کاغذ قسمت های مورد نیاز و ویژگیهاشون نوشته میشه.

خب ذکر کردم دیگه اسکج من خودم معمولا یه سررسید کنارم هست هم اسکج رو مینویسم هم برا برنامه نویسی تحلیل های دیتابیس

احسان!
یک شنبه 29 تیر 1393, 23:43 عصر
خب ذکر کردم دیگه اسکج من خودم معمولا یه سررسید کنارم هست هم اسکج رو مینویسم هم برا برنامه نویسی تحلیل های دیتابیس

منظورم یه قدم قبل از اسکچ زدن بود.اسکچ بیشتر برای تعیین ظاهر هستش.
فرضا شما تعیین میکنید که یه بدنه لازم دارید + یه قسمت برای قرار دادن پیوند ها و... حالا بر اساس اینا اسکچ زده میشه(برای پایگاه داده و کد سمت سرور هم به همین ترتیب)

البته این بیشتر اهمیتش رو در پروژه های بزرگ نشون میده ولی خوب حتی تو پروژه های کوچیک هم کاربردی هستش.

mohamad_torabi
یک شنبه 29 تیر 1393, 23:49 عصر
منظورم یه قدم قبل از اسکچ زدن بود.اسکچ بیشتر برای تعیین ظاهر هستش.
فرضا شما تعیین میکنید که یه بدنه لازم دارید + یه قسمت برای قرار دادن پیوند ها و... حالا بر اساس اینا اسکچ زده میشه(برای پایگاه داده و کد سمت سرور هم به همین ترتیب)

البته این بیشتر اهمیتش رو در پروژه های بزرگ نشون میده ولی خوب حتی تو پروژه های کوچیک هم کاربردی هستش.

بله درست میگید
برا پروژه های خیلی کوچیک هم باید این کار ها انجام شه حتی برای ساخت یه باکس کوچیک

omidparkour
دوشنبه 30 تیر 1393, 03:23 صبح
این مراحل رو میدونم
من توی کدنویسی مشکل دارم
با اکثر تگ ها هم آشنایی دارم
اما....
یه سری نکات رو میخوام بدونم
که مثلا فلان تگ رو نباید فلان جا استفاده کرد یا فلان تگ نباید مقدارش از فلان بیشتر باشه
از این جور چیزا
:متفکر:

omidparkour
دوشنبه 30 تیر 1393, 16:53 عصر
نکته
نکته
نبود؟

nazdik
دوشنبه 30 تیر 1393, 17:06 عصر
دوست عزیز این چیزا از تجربه بدست میاد
شما هم میتونی با دستکاری کردن قالب های اماده و دیدن کد سایت ها این مواردو یاد بگیرید

omidparkour
دوشنبه 30 تیر 1393, 17:16 عصر
خب وقتی دوستان تجربه دارن من باید از تجربشون استفاده کنم دیگه:قلب:

tux-world
دوشنبه 30 تیر 1393, 22:24 عصر
دیگه تا اون حد هم شوت نیستم
اما مثلا من برای جابه جایی یک عنصر از margin استفاده میکنم امامیگن نباید استفاده کنی
مثلا الان یک div بالای صفحه است و میخوام 10 پیکسل بیارم پایین باید از marign استفاده کرد دیگه:متفکر:

هیج باید نبایدی در کار نیست . هیچ کس هم نظر قطعی نمیتونه بده. اگه واقعا نباید استفاده بشه چرا این قابلیت رو گذاشتن. به پروژه شما بستگی داره و نوع کاربردش نه چیز دیگه. هر نظری رو که نباید قبول کنید

omidparkour
سه شنبه 31 تیر 1393, 02:08 صبح
شما چه نکاتی رو مهم میدونید توی کدنویسی