View Full Version : ساخت سایت.
I.T.C.o
یک شنبه 29 تیر 1393, 16:14 عصر
سلام.
دوست دارم یه سایت بسازم. اما نمیدونم از کجا شروع کنم. از چه قسمتی.خیلی خوب میشه اگه مراحلشو بهم بگین.
ممنون میشم اگه کمکم کنین. یعنی خیلی .هوشمم بد نیست واسه یادگیری.
لطفا کمکم کنین.
منتظرم.
ali@hmadi
یک شنبه 29 تیر 1393, 16:40 عصر
به درد سرش نمی ارزه ...
اگه سر کار میری بی خیال سایت سازی بشوید
اگرم نه تو اینتر پر آموزش
مراحل از نظر من :
1. آموزش html
2. آموزش css
3. ومپ
4. گرفتن دامنه
5. هاست
6 . نصب cms و یا اسکریپتی که خب از نظر من اسکریپت هم cms هست (من هر اسکرپیتی , چت روم , انجمن , ساب دامین و ... میگم cms , چون محتوا رو مدیریت میکنند) بگذریم
7. یاد گرفتن php برای ساخت cms شخصی بعد از تجربه ی داشتن یک cms آماده , نه قبلش . تا ذهنت برای طراحی باز بشه
8. دیگه بد بخت شدی (به جمع معتادان اینترنتی خوش آمدی) مخصوصا اگه صاحب انجمن بشی
9. عینکی شدن
10. پشیمانی
capitan_nemesis
یک شنبه 29 تیر 1393, 16:49 عصر
با سلام
این نظر شخصی من هستش شاید دوستانی دیگه راهنمایی های دیگه بکنند
برای شروع به نظر من برو سراغ html و css
به نظر من پایه وب برای ساخت وب استاتیک و طراحی قالب وب این دو گزینه بهترین هستش
بعد
سراغ زبان های مثل javascript برو برای کامل تر کردن سایت
------------------------------------------------------------------------
برای ساخت صفحات داینامیک برو سراغ php سعی کن نرم افزار notpad++ بر نداری برو سراغ bluefish خیلی راحت هستش
------------------------------------------------------------------------
این نظر شخصی من هستش
برای کار حرفه ایی بد نیست نرم افزار هایی مثل flashbuilder
کار باهاش راحت هستش
طراحی قالب با xml
زیر مجموعه کد actionascript مثل لینک کردن به هم رفتن به صفحات و غیره
برای داینامیک کردن php
--------------------------------------------------------------------------------------------
اگه هیچ کدام دوست نداری
می توانی بری سیستم ماکروسافت که سیستم آن asp.net تحت c# یا vb
که از اول شروع کنی یاد گیری c# یا vb که c# گزینه بهتری هستش
I.T.C.o
یک شنبه 29 تیر 1393, 16:52 عصر
مرسی.
ممنون میشم از مرحله 3 به بعد برام توضیح بدین.
پس من باید اول از html شروع کنم.
آموزش html تو سایت هست؟
I.T.C.o
یک شنبه 29 تیر 1393, 16:56 عصر
ممنون از جوابت
capitan_nemesisیه سوال به نظرت pHp راحتتره یا Asp.net????
capitan_nemesis
یک شنبه 29 تیر 1393, 17:07 عصر
ممنون از جوابت
capitan_nemesis
یه سوال به نظرت pHp راحتتره یا Asp.net????
تو php برای طراحی قالب از html,css استفاده میکنند و برای داینامیک کردن از php استفاده میشه
ولی در asp.net علاوه بر html,css تگ asp باید c# هم بلد باشی
هر زبان برنامه نویسی سختی خاص خودش را داره
راحت نداریم
با تمرین راحت میشه
I.T.C.o
یک شنبه 29 تیر 1393, 17:11 عصر
خوب من که تازه میخوام شروع کنم از کدوم شروع کنم بهتره؟؟؟؟ php یا asp????
ali@hmadi
یک شنبه 29 تیر 1393, 17:13 عصر
من اصلا ازasp چیزی نمی دونم ... اما php خیلی راحته ... مثل آب خوردن
php رایگانه و هاست ویندوز به اجبار نباید داشته باشی
اما asp نمیشه تو لینوکس نصب کرد , یا حد اقل من به موردی بر نخوردم
هاست لینوکس ارزان تر از ویندوز هست و فراوان تر ... از نظر قیمتی هم تنوع بیشتر
بیشتر اسکریپتها و cms ها تو نت با php هست
در نهایت php عشقه ...
من میگم چیزی در باره ی asp نمی دونم . اما پیشنهاد من php ...
capitan_nemesis
یک شنبه 29 تیر 1393, 17:13 عصر
مرسی.
ممنون میشم از مرحله 3 به بعد برام توضیح بدین.
پس من باید اول از html شروع کنم.
آموزش html تو سایت هست؟
http://www.beyamooz.com
http://www.w3schools.com
--------------------------------------------------------
در مورد flash builder میگین
نرم افزاری هستش برای شرکت ادوبی
برنامه نویسی وب و اندورید و فکر اپل
طراحی قالب با زبان mxml هستش
و برای لینک کردن مثلا صفحات به هم زبانی هستش به نام اکشن اسکریپت ( action script )
برای داینامیک کردن php و flex هستش
نرم افزار آسونی هستش
و شرکت لیندا آموزش را گذاشته
capitan_nemesis
یک شنبه 29 تیر 1393, 17:20 عصر
من اصلا ازasp چیزی نمی دونم ... اما php خیلی راحته ... مثل آب خوردن
php رایگانه و هاست ویندوز به اجبار نباید داشته باشی
اما asp نمیشه تو لینوکس نصب کرد , یا حد اقل من به موردی بر نخوردم
هاست لینوکس ارزان تر از ویندوز هست و فراوان تر ... از نظر قیمتی هم تنوع بیشتر
بیشتر اسکریپتها و cms ها تو نت با php هست
در نهایت php عشقه ...
من میگم چیزی در باره ی asp نمی دونم . اما پیشنهاد من php ...
asp.net برای شرکت ماکروسافت هستش
یه مقدار هم سخت هست
و هاستی استفاده میشه هاست ویندوز هستش و مثل ویندوز کرک نمیشه گرون هستش اگه ویندوز ارجینال استفاده کنی اونم گرونه
برنامه نویسی asp در لینوکس هست به نام mono develop
کلا لینوکس خیلی راحت تر از ویندوز هستش و همه نرم افزار ها مجانی ... دیگه از این بهتر
ولی کلا php رو عشقه
حالا php چند تا لایک داره :چشمک:
I.T.C.o
یک شنبه 29 تیر 1393, 17:26 عصر
خیلی از حرفاتونو نفهمیدم.
منظورتون از هاست لینوکس و هاست ویندوز چیه؟
یعنی برای استفاده از php باید سیستممو لینوکس کنم؟؟؟
I.T.C.o
یک شنبه 29 تیر 1393, 17:28 عصر
ولی فک کنم باید برم php بخونم. انگاری خیلی لایک داره.
ولی خوب قبلش html برم یاد بگیرم.
capitan_nemesis
یک شنبه 29 تیر 1393, 17:46 عصر
خیلی از حرفاتونو نفهمیدم.
منظورتون از هاست لینوکس و هاست ویندوز چیه؟
یعنی برای استفاده از php باید سیستممو لینوکس کنم؟؟؟
سیستم عامل ویندوز و لینوکس چیه که نرم افزار نصب میکنی بازی نصب مبکنی
برای وب هم همینه شما برای اینکه وب برای همه مشخص و همه بتوانند استفاده کنند آپلود باید بکنید روی هاست
هم هاست رایگان هستش و هم پولی
برای php کار احتیاج نداره که سیستم عامل را عوض کنید
یه netbeans کار شما را راه میندازه
البته نرم افزار های دیگه هم هست مثل eclipse
برای php کار کردن یه xampp نصب کنید
H:Shojaei
یک شنبه 29 تیر 1393, 17:47 عصر
سلام...
مراحل همونطور که دوستان گفتن
اول از همه یادگیری یکی از نرم افزارهای شبیه سازی سرور محلی مثل: Xampp یا wamp یا easyPHP
که من بهت Xampp رو پیشنهاد میدم...
بعد یادگیری به ترتیب:
HTML
CSS
JavaScript
Jquery (اگه دوست داشتی)
SQL
PHP or ASP.NET
واسه این که php بهتره یا asp کاملا سلیقه ای شده هرکی با هرکدوم کار میکنه همونو میگه...
من با هردو کار کردم ولی بیشتر با PHP اونم چون زودتر باهاش آشنا شدم یه سری چیزا هست که باعث انتخاب بهتر میشه مثلا اگه c# بلدی شک نکن برو سمت asp اگه c++ بلدی شک نکن برو سراغ php... این که کدوم بهتره هنوز جوابی هیچکی نداره!!
بهترین منبع رو هم w3schools.com واسه همه ی اینا پیشنهاد میکنم...
capitan_nemesis
یک شنبه 29 تیر 1393, 17:50 عصر
html هم پایه وب هستش
html و css هر باید یاد بگیری هر دو پایه وب هستند
برای طراحی قالب و وب استاتیک
capitan_nemesis
یک شنبه 29 تیر 1393, 17:55 عصر
php کار باهاش راحته
طراحی قالب با html و css و java script ـــ و سپس از طریق php و my sql برای وصل شدن به پایگاه داده
که پایگاه داده عموما از phpmyadmin استفاده میشه ولی بازم اگه قدرتت زیاد بشه خودت میتونی بنویسی
I.T.C.o
یک شنبه 29 تیر 1393, 18:20 عصر
ممنونم بچه ها به خاطر وقتی که برام گذاشتین.
فعلا من برم html رو یاد بگیرم. ببینم چه کاره ام.
راستی
html رو چند روزه یاد بگیرم خوبه؟؟؟:لبخندساده:
یه روز برام معین میکنین؟؟؟ ببخشیناااا:افسرده:
H:Shojaei
یک شنبه 29 تیر 1393, 18:27 عصر
اگه هیچی هیچی بلد نیستی باید 1 هفته به کوب کار کنی میتونی کامل یاد بگیریش...
[younes]
یک شنبه 29 تیر 1393, 18:55 عصر
به نظر من شما با html شروع کن در حین یادگیری خواسته یا ناخواسته با javascript و css درگیر میشی بعد از یه سال ور رفتن با css و javascript و کتابخانه هایش میتونی بری سراغ سمت سرور و php رو تجربه کنی حالا شما یه برنامه نویس وب صفرکیلومتر هستید که تازه اول راهید برای یادگیری عمیق یه زبان قدرتمند مثل php باید حداقل پنج تا ده سال وقت بزاری و همین جور دیمی نمیتونی در اون خبره بشی!
capitan_nemesis
یک شنبه 29 تیر 1393, 18:56 عصر
ممنونم بچه ها به خاطر وقتی که برام گذاشتین.
فعلا من برم html رو یاد بگیرم. ببینم چه کاره ام.
راستی
html رو چند روزه یاد بگیرم خوبه؟؟؟:لبخندساده:
یه روز برام معین میکنین؟؟؟ ببخشیناااا:افسرده:
از همین الان بگم html تنها کافی نیست
html چند تا تگ هستش این تگ ها هر کدام کار خاصی انجام میدن
این ها را باید یاد بگیری
مثلا <a href="http:\\www.google.com"><p>google</p></a>
این معنیش چیه :
ما یک متن داریم به اسم google که همان تگ p هستش هر وقت که من روی این کلیک کردم بره به سایت گوگل که همان تگ a هستش
خیلی راحت هستش
برای طرحی هم میری تو کار css
که این نوع فونتش یا رنگ فونتش یا سایز فونت و حتی محل قرار گیری که با css هستش
همین
capitan_nemesis
یک شنبه 29 تیر 1393, 18:59 عصر
;2065596']به نظر من شما با html شروع کن در حین یادگیری خواسته یا ناخواسته با javascript و css درگیر میشی بعد از یه سال ور رفتن با css و javascript و کتابخانه هایش میتونی بری سراغ سمت سرور و php رو تجربه کنی حالا شما یه برنامه نویس وب صفرکیلومتر هستید که تازه اول راهید برای یادگیری عمیق یه زبان قدرتمند مثل php باید حداقل پنج تا ده سال وقت بزاری و همین جور دیمی نمیتونی در اون خبره بشی!
دقیقا همینه php فقط به پایگاه داده وصل میشه همین
ولی html , css , java script را حتمی اولش یاد بگیر
چون نیازت هستش
بعد وقتی خواستی وصل بشی به پایگاه داده php را درگیر میکنی
vimax23
یک شنبه 29 تیر 1393, 19:30 عصر
سلام.
دوست دارم یه سایت بسازم. اما نمیدونم از کجا شروع کنم. از چه قسمتی.خیلی خوب میشه اگه مراحلشو بهم بگین.
ممنون میشم اگه کمکم کنین. یعنی خیلی .هوشمم بد نیست واسه یادگیری.
لطفا کمکم کنین.
منتظرم.
به نظر من اول از c یا c++ شروع کن چون زبان های تحت وب اکثرا ساختارش شبیه همینه وقتی بیس رو یاد بگیری php رو شروع کن بعد شی گرایی رو با یه فریم ورک یاد بگیر
دیزاین کاری نداره میتونی همزمان با یادگیری زبان داینامیکت ، استاتیک رو زودتر یاد بگیری
تمرین و تکرار نیاز داره ، پروژه تجاری کوچیک بگیر اینطوری پولی که میگیری هر چند کم هم باشه بهت انگیزه میده
البته فکر میکنم اگر پول داری یا درامد دیگه دنبال این کار نباش چون بخوایی ایران کار کنی سلامتی ادم واقعا به خطر می افته تکی کار کنی
برنامه نویسی اونم سمت وبش اینقدر گسترده و مدرن و به روز هست که امکانش ضعیفه هوشتم عالی باشه همشو یاد بگیری فقط در این حد که بتونی کار خودتو و دیگرانو راه بندازی خوبه
ali@hmadi
یک شنبه 29 تیر 1393, 19:46 عصر
به نظر من اول از c یا C++ شروع کن چون زبان های تحت وب اکثرا ساختارش شبیه همینه وقتی بیس رو یاد بگیری php رو شروع کن بعد شی گرایی رو با یه فریم ورک یاد بگیر
دیزاین کاری نداره میتونی همزمان با یادگیری زبان داینامیکت ، استاتیک رو زودتر یاد بگیری
تمرین و تکرار نیاز داره ، پروژه تجاری کوچیک بگیر اینطوری پولی که میگیری هر چند کم هم باشه بهت انگیزه میده
البته فکر میکنم اگر پول داری یا درامد دیگه دنبال این کار نباش چون بخوایی ایران کار کنی سلامتی ادم واقعا به خطر می افته تکی کار کنی
برنامه نویسی اونم سمت وبش اینقدر گسترده و مدرن و به روز هست که امکانش ضعیفه هوشتم عالی باشه همشو یاد بگیری فقط در این حد که بتونی کار خودتو و دیگرانو راه بندازی خوبه
پیچیده نکنید
یک هاست + یک دامنه + یک فایل با نت پد باز یا ایجاد کن و توش اسم خودتو بنویس و بعد ثبت کن با utf8 و به نام index.htm ... (آموزش وصل کردن دامنه به هاست و آموزش آپ کردن فایل در روت تو گوگل جستجو کنید)
سایت آماده هست ... دامنه ی خودتو که بنویسی سایتت میاد بالا که توش اسمت قرار داره (هاست 10 مگی بگیر که 7000 تومان در سال قیمت دارlم (حدودا همینقدر هست) و دامنه هم .ir یا .tk)
حالا اون فایل اسمت توش هست رو باید با تگ های اچ تی ام ال ویرایش بکنی و برایش عنوان و ... درست بکنید
بعد با css بهش حالت بدید ...
کم کم کم کم cms توش نصب بکنید و .... تمام ...
I.T.C.o
یک شنبه 29 تیر 1393, 20:00 عصر
خیلی خوبه راهنماییهاتون.
دعا کنین که خوب با برنامه ریزیهاتون پیش برم.
یه چیز دیگه
سی پلاس مثل سی شارپ هست؟ یکم با محیط سی شارپ آشنایی دارم.
ali@hmadi
یک شنبه 29 تیر 1393, 20:39 عصر
من با هر دو کار کردم ... C++ تو کاردانی و C# هم تو کارشناسی ... البته در حد یک ماشین حساب و ...
و در هنرستان VB6 ... :) اونم در همان حدود ...:لبخند:
از نظر من همه شبیه هم هستند اما ... خب دستورات هر کدام مثل خودشه کلا شبیه هم هستند اما مثل هم نیستند ... و در گستردگی امکانات و دستورات و محیط هم باهم فرق میکنند ....
حتی php هم شبیه C++ و C# و vb هست ... اما مثل هم نیستند ... همه for و while دارند ... اما با یک نکته و تغییر کوچیک در نوشتن ...
حتی ممکن هست تو بعضی از دستورات مثل همدیگر هم باشند ...
احسان!
یک شنبه 29 تیر 1393, 20:47 عصر
سلام
برای زبان من خودم php رو ترجیح میدم.:)
با دونستن html به تنهایی میتونید یه سایت ایستا بسازید.حالا اگه بخواید به این سایت رنگ و لعاب بدید و قالب بندی کنید و باقی کارها باید css هم یاد بگیرید.حالا اگه بخواید یه کم بیشتر روش کار کنید و سایت رو تعاملی تر کنید باید جاوا اسکریپت هم بخونید.(دو تای اول زبان برنامه نویسی نیستن ولی جاوا اسکریپت هست.)
برای این که بهتر بدونید که هر قسمت چیکار میکنه میتونید جاوا اسکریپت رو تو مرورگر غیر فعال کنید.و برای css هم یه صفحه رو ذخیره کنید و پرونده هایی که آخرشون .css داره رو حذف کنید.
با دونستن html sql php میتونید یه سایت پویا رو بالا بیارید.احتیاجی به گرفتن هاست نیست.میتونید روی کامپیوتر خودتون وب سرور نصب کنید و به راحتی و بدون نیاز به اینترنت سایت رو اجرا کنید.توجه کنید که وب سرور برای سایت های ایستا لازم نیست.
بعدا نوشت:زبان های هم خانواده ای که گفته شد(php c++ javascript ... ) در مفاهیم ابتدایی شبیه هم هستند.(حالا ممکنه یه تفاوت های جزیی داشته باشه.)ولی عمده تفاوت در مفاهیم پیشرفته تر هستش.مثل متغییر های پویا و... که خودتون یه خورده کار کنید متوجه میشید.
موفق باشید.:)
mohamad_torabi
یک شنبه 29 تیر 1393, 20:54 عصر
مقاله زیر میتونه به شما کمک کنه
http://barnamenevis.org/showthread.php?410123-%DA%86%DA%AF%D9%88%D9%86%D9%87-%D9%88-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D8%AC%D8%A7-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%86%D9%88%DB%8C%D8%B3%DB%8C-%D8%B1%D9%88-%D8%B4%D8%B1%D9%88%D8%B9-%DA%A9%D9%86%DB%8C%D9%85%D8%9F
ولی برا php و asp من asp رو پیشنهاد میکنم چون بسیار راحت هست یادگیریش
موفق باشید
I.T.C.o
یک شنبه 29 تیر 1393, 21:17 عصر
خودمم قبلا یکم با asp کار کردم. واسه دیزاین راحته.اما تو سی شارپش میمونم.
حالا طبق حرف دوستان میخوام عمل کنم. و پی اچ پی رو یاد بگییرم.
البته در مورد کدوم روش هم یکم زوده. اول برم پایم و که هون اچ تی ام ال و سی اس اس هست رو قوی کنم. بعدا د.وباره میایم بحث میکنیم.
mohamad_torabi
یک شنبه 29 تیر 1393, 21:24 عصر
خودمم قبلا یکم با asp کار کردم. واسه دیزاین راحته.اما تو سی شارپش میمونم.
حالا طبق حرف دوستان میخوام عمل کنم. و پی اچ پی رو یاد بگییرم.
البته در مورد کدوم روش هم یکم زوده. اول برم پایم و که هون اچ تی ام ال و سی اس اس هست رو قوی کنم. بعدا د.وباره میایم بحث میکنیم.
همه ی اینا بستگی به روحیات خود ادم داره مثلا من از اوپن سورس بدم میاد رفتم سراغ asp شما خودتون باید ببینید چی دوست دارید و با روحیتون سازگار باشه
capitan_nemesis
یک شنبه 29 تیر 1393, 21:45 عصر
این برای کسانی که میگن اپن سورس بده
اگه مردن با این نرم افزار های کرک شده یه نرم افزار طراحی کنند بفرستند سایت های خارجی اون موقع با ماکروسافت تو دادگاه باید حرف میزدی
ولی در اون سورس اینجوری نیست تازه نرم افزار هایی که بدی هزاران نفر آدم روی اون کار و نظر و حتی کد برات می فرستند
مثلا از سی شارپ دارم سعی میکنم مونو رو یاد بگیرم و تمام کد هامو روی اون پیاده میکنم
از لینوکس برای خروجی deb دوست دارم گامباس یاد بگیرم
و وب هم بیشتر مخوام php کار کنم فقط دارامد میخوام asp.net هم کار کنم وگرنه علاقه ای به asp.net ندارم اونم تو visual studio
---------------------------------
به نظر من شرکت هایی مثل ماکروسافت باید بسته شه
دلیل نرم افزار های پولی بالای ۲۰۰۰دلار کاملا دارای باگ وسریع ویروس
در لینوکس من ویروس گیری میکنم اصلا ویروس نمیشناسه و لینوکس ۱۴٫۰۴ تی ۵ سال ساپورت میکنه و تمامی نرم افزار ها مجانی نصب و کارایی راحت
این حرف ها نظر شخصی من هستش
مثلا در موسیقی و آهنگ سازی به همه گفتم کار کردن با fl studio ضعیف هستش چون قدرت آکورد نویسی نداره
بعد سه سال به من زنگ زد گفت راست میگفتی هر جا رفتم قبولم نداشتن میخواستم کنسرت بدم نت نداشتم بدم به نوازنده
حالا جریان اینجاست نرم افزار های بسته تا حدی میتوانند ساپورتت کنند و اگه میخوای پیشرفت کنی کامل هم در ایران و هم خارج
متن باز ها کمک خیلی زیادی بهت میکنه چون لایسنس نداره
من خودم بد یاد گیری میخوام با این نرم افزار ها کار درست کنم بفرستم سایت های خارجی
مثل گامباس
مثل مونو
تا کارم را قبول کنند نه این که برم بگم ۳۰۰۰ دلار پول خرید ندارم اون موقع باید جریمه بدم
احسان!
یک شنبه 29 تیر 1393, 22:24 عصر
کاپیتان@
خروجی deb ربطی به گامباس نداره.میشه با بقیه زبان ها هم باهاش کار کرد.ربطی به زبان نداره.
برنامه های متن باز لایسنس نداره؟:|
اونی که شما میگید اوبونتو هستش نه لینوکس.میشه گفت اوبونتو یه توزیع از لینوکس(شاید حتی بهتر باشه بگیم گنو/لینوکس) هستش.
رایگان یا پولی بودن هم ربطی به متن باز بودن نداره.
قسمت اعظم ارسال شما هم ربطی به تاپیک نداره!
mohamad_torabi
یک شنبه 29 تیر 1393, 22:34 عصر
این برای کسانی که میگن اپن سورس بده
اگه مردن با این نرم افزار های کرک شده یه نرم افزار طراحی کنند بفرستند سایت های خارجی اون موقع با ماکروسافت تو دادگاه باید حرف میزدی
ولی در اون سورس اینجوری نیست تازه نرم افزار هایی که بدی هزاران نفر آدم روی اون کار و نظر و حتی کد برات می فرستند
مثلا از سی شارپ دارم سعی میکنم مونو رو یاد بگیرم و تمام کد هامو روی اون پیاده میکنم
از لینوکس برای خروجی deb دوست دارم گامباس یاد بگیرم
و وب هم بیشتر مخوام php کار کنم فقط دارامد میخوام asp.net هم کار کنم وگرنه علاقه ای به asp.net ندارم اونم تو visual studio
به نظر من شرکت هایی مثل ماکروسافت باید بسته شه
دلیل نرم افزار های پولی بالای ۲۰۰۰دلار کاملا دارای باگ وسریع ویروس
در لینوکس من ویروس گیری میکنم اصلا ویروس نمیشناسه و لینوکس ۱۴٫۰۴ تی ۵ سال ساپورت میکنه و تمامی نرم افزار ها مجانی نصب و کارایی راحت
این حرف ها نظر شخصی من هستش
مثلا در موسیقی و آهنگ سازی به همه گفتم کار کردن با fl studio ضعیف هستش چون قدرت آکورد نویسی نداره
بعد سه سال به من زنگ زد گفت راست میگفتی هر جا رفتم قبولم نداشتن میخواستم کنسرت بدم نت نداشتم بدم به نوازنده
حالا جریان اینجاست نرم افزار های بسته تا حدی میتوانند ساپورتت کنند و اگه میخوای پیشرفت کنی کامل هم در ایران و هم خارج
متن باز ها کمک خیلی زیادی بهت میکنه چون لایسنس نداره
من خودم بد یاد گیری میخوام با این نرم افزار ها کار درست کنم بفرستم سایت های خارجی
مثل گامباس
مثل مونو
تا کارم را قبول کنند نه این که برم بگم ۳۰۰۰ دلار پول خرید ندارم اون موقع باید جریمه بدم
هیچ کی نمیگه مثلا این بده چون من با اون یکی کار میکنم میگن مثلا من دوست ندارم اوپن سورس رو مثل خودم asp کار باهاش برام راحت تره چون سی شارپ کار میکنم ولی واسه کسی که مثلا c کار کنه هیچ گزینه ای بهتر از php نیست
I.T.C.o
دوشنبه 30 تیر 1393, 00:26 صبح
گیچ شدم.:اشتباه:
mohamad_torabi
دوشنبه 30 تیر 1393, 01:04 صبح
شما باید با جفتش در حد مبتدی اول کار کنید مثل خودم بعد ببینید از کدوم بیشتر خوشتون میاد یادگیری اون رو تا سطح حرفه ای پیش برید
IamOverlord
دوشنبه 30 تیر 1393, 01:07 صبح
همه ی اینا بستگی به روحیات خود ادم داره مثلا من از اوپن سورس بدم میاد رفتم سراغ asp شما خودتون باید ببینید چی دوست دارید و با روحیتون سازگار باشه
دوست عزیز...
شما PHP رو دوست نداری یا نرم افزارهای Open Source رو...؟! آیا این بده که مردم دانششون رو در اختیار هم قرار دادن و نشون دادن که چه طوری نرم افزارشون رو ساختن...؟!
IamOverlord
دوشنبه 30 تیر 1393, 01:11 صبح
اگه بحث، بحث بازار کار هست، تحقیق بیش تری بکن و از آدم هایی که در هر دو زمینه در بازار کار فعالیت می کنن هم سوال کن...
اما این رو بگم که شما می خوای ASP.Net کار کنی؟ می خوای پول ابزارهایی رو که Microsoft ساخته پرداخت کنی و تهیه شون کنی...؟! اگر نه PHP رایگان هست...
ضمنا: شما بالاخره باید حداقل HTML رو شروع کنید به یادگیری، حالا هر سمتی که برید...نا
mohamad_torabi
دوشنبه 30 تیر 1393, 03:15 صبح
دوست عزیز...
شما PHP رو دوست نداری یا نرم افزارهای Open Source رو...؟! آیا این بده که مردم دانششون رو در اختیار هم قرار دادن و نشون دادن که چه طوری نرم افزارشون رو ساختن...؟!
میشه گفت نسبتا php رو دوست ندارم یعنی با روحیه ام سازگار نیست
vimax23
دوشنبه 30 تیر 1393, 12:50 عصر
برادر چیزی که بهت گفتم رو انجام بده
متاسفانه کسی که 4 خط کدنویسی میکنه فکر میکنه دانشمند شده و جو بنفش میگیرتش و مدام دنبال کل کل هست شما کار خودتو بکن:لبخند:
پله به پله زبان هایی که گفتم رو وقت بزار یاد میگیری نگران نباش چون برنامه نویسی بیشتر به سعی و تلاش خود شخص بستگی داره وگرنه استعداد رو همه آدمها دارن یکی میزا آک بمونه یکی هم ازش استفاده میکنه
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.