View Full Version : html5 یا ورژن پایین تر ؟
تبسم ساینا
یک شنبه 29 تیر 1393, 17:07 عصر
سلام دوستان , برای کسی که HTML هیچی نمیدونه و میخواد شروع کنه به یاد گیری , به نظرتون میتونه مستقیم از 5 HTML شروع کنه؟ یا نه؟
تبسم ساینا
یک شنبه 29 تیر 1393, 17:27 عصر
منظورم این بود که مثلا" اول HTML ورژن های قبلی و معمولی رو یاد بگیره و بعدا" HTML5 یا نه از همون اول بره سراغ HTML5 ?
ali@hmadi
یک شنبه 29 تیر 1393, 17:33 عصر
html5 ادامه ی html4 , 3 و .. هست ولی بخش هایی حذف شده
مثل سریالها که اپیزودهای یک فصل با اپیزودهای فصل بعدی تقریبا برابر هست ... ولی چیزهایی کم و زیاد شده اما همون چیزها توش میشه باشه ...
الان html5.1 اومده ...
شما همون آموزش html رو سرچ کنید همه چی توش هست
تبسم ساینا
یک شنبه 29 تیر 1393, 17:39 عصر
سلام...
شما ببینید اگه html6 هم اومده ازون شروع کنید!! اینو گفتم که بدونید واقعا html چیزی نیست که بخواید تو ورژن هاش یکی رو انتخاب کنید بعدش هم همیشه آخرین ورژن تو هر چیزی (البته استثنا هم هست)
واسه یادگیری هم منبع به خوبی w3schools.com واسه شروع من ندیدم تا حالا...
موفق باشی...
چرا مسخره میکنید ؟!! سوال هم نمیشه پرسید؟
من خودم فقط HTML بلدم و HTML 5 بلد نیستم و نمیدونم اصلا" چیا داره . یکی میخواد وارد کار طراحی سایت بشه میخوام بهش پیشنهادفیلم آموزشی بدم , نمیدونم بگم HTML5 رو ببین یا همین PDF های معمولی آموزش HTML رو بهش پیشنهاد بدم.
ali@hmadi
یک شنبه 29 تیر 1393, 17:54 عصر
من خودم فقط HTML بلدم و HTML 5 بلد نیستم و نمیدونم اصلا" چیا داره . یکی میخواد وارد کار طراحی سایت بشه میخوام بهش پیشنهادفیلم آموزشی بدم , نمیدونم بگم HTML5 رو ببین یا همین PDF های معمولی آموزش HTML رو بهش پیشنهاد بدم.
همین PDF های معمولی آموزش HTML رو به ایشون پیشنهاد بدهید.
+
شما سرچ کنید فرق قالب html5 ....
تا همون حد کافیه برای یادگیری
<article> <header> <aside> <footer> , ... و <!DOCTYPE html> برای اینکه به جستجو گر و مرورگر بفهمونید که این صفحه html5 هست ... . تا همین جا ... چیزهای دیگر بدرد یادگیری معمولی نمیخوره ...
شما نگاه کنید از هر 100 قالب سایتها 95 تاشون فقط از تگهای معروف html5 استفاده کردند .
vimax23
یک شنبه 29 تیر 1393, 19:17 عصر
سلام دوستان , برای کسی که HTML هیچی نمیدونه و میخواد شروع کنه به یاد گیری , به نظرتون میتونه مستقیم از 5 HTML شروع کنه؟ یا نه؟
توضیحات دوستمون درست بوده
اما بهتره شما از پایه شروع کنین مثل اینه که کسی که c c++ کار کرده php راحت تر کار میکنه
یا کسی که داس پرامت کار کرده خیلی چیزای ابتدایی ویندوزو میدونه
کلا وقت زیادی هم ازت نمیگیره http://www.w3schools.com/ یکی از بهترین مراجع پایه زبان های برنامه نویسی هست
mohamad_torabi
یک شنبه 29 تیر 1393, 21:26 عصر
شما باید اول html رو یادبگیرین بعد html5
e_a_23
یک شنبه 29 تیر 1393, 21:35 عصر
به نظر من هم اول html4 رو یاد بگیرید بعدش همون تگ های معروف html5 که دوستمون گفتن بخونید. خیلی راحته html. در ضمن از ترجمه ی فارسی سایت w3schools یعنی www.beyamooz.com هم می تونید استفاده کنید.
IamOverlord
یک شنبه 29 تیر 1393, 22:20 عصر
سلام دوست عزیز!
شما وقتی شروع کنید و HTML رو یاد بگیرید، دیگه قضیه دستتون می آد و HTML4 و HTML5 مهم نیست... یه سری Tag جدید در HTML5 معرفی شده و یه سری منسوخ شده و ... و در کل ماهیتش همون Markup Language هست...
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.