View Full Version : گفتگو: خرید قالب از themeforest یا سایت های مشابه
e_a_23
یک شنبه 29 تیر 1393, 21:28 عصر
سلام
دوستان من در جایی مشغول به کار شدم که در ابتدا قرار بر این بود که سایت هایی رو که نیاز دارن از ابتدا خودم طراحی کنم. از psd گرفته تا آخر رو قرار بود خودم ایجاد کنم. ولی وقتی کارفرما متوجه شد که از نظر زمان و هزینه، خرید قالب آماده و ادیت کردن اون از سایتی مثل themeforest خیلی براش به صرفه تره نظرش عوض شد و الان پشت سر هم قالب می خرن و من فقط اونا رو customize می کنم. و به من هم میگه که شما هم همیشه واسه پروژه هات همین کارو بکن. وقتی اینهمه قالب خوب و حرفه ای با قیمت مناسب و پشتیبانی وجود داره واسه چی خودت از اول بنویسی. نظر شما چیه؟:متفکر:
mohamad_torabi
یک شنبه 29 تیر 1393, 21:33 عصر
بستگی به مشتری و کارفرما داره مثلا یه مشتری میخواد فقط خاص باشه اون وقت شما باید خودتون بیاید و یه قالب خوب و اختصاصی با ایده نو بسازید ولی مثلا یه املاکی براش چه فرقی میکنه قالب اختصاصی باشه یا رایگان یا ترجمه همه بستگی به کارفرما و مشتری داره
موفق باشید
e_a_23
یک شنبه 29 تیر 1393, 21:53 عصر
درسته. اکثر مشتری هایی که من داشتم کار خاص نمی خواستن. پس به نظر شما در چنین مواقعی از قالب آماده استفاده کنم؟قیمت هاشون هم خیلی مناسبه.
mohamad_torabi
یک شنبه 29 تیر 1393, 22:36 عصر
درسته. اکثر مشتری هایی که من داشتم کار خاص نمی خواستن. پس به نظر شما در چنین مواقعی از قالب آماده استفاده کنم؟قیمت هاشون هم خیلی مناسبه.
اگر شما برنامه نویس میکنید و در کنارش طراحی وب بله بهترین گزینه هست
vimax23
دوشنبه 30 تیر 1393, 12:40 عصر
سلام
دوستان من در جایی مشغول به کار شدم که در ابتدا قرار بر این بود که سایت هایی رو که نیاز دارن از ابتدا خودم طراحی کنم. از psd گرفته تا آخر رو قرار بود خودم ایجاد کنم. ولی وقتی کارفرما متوجه شد که از نظر زمان و هزینه، خرید قالب آماده و ادیت کردن اون از سایتی مثل themeforest خیلی براش به صرفه تره نظرش عوض شد و الان پشت سر هم قالب می خرن و من فقط اونا رو customize می کنم. و به من هم میگه که شما هم همیشه واسه پروژه هات همین کارو بکن. وقتی اینهمه قالب خوب و حرفه ای با قیمت مناسب و پشتیبانی وجود داره واسه چی خودت از اول بنویسی. نظر شما چیه؟:متفکر:
تمفارست از لحاظ قیمتی چون چند نسخه میفروشن خیلی ارزون در میاد منتهی شما باید انگلیست خوب باشه پشتیبانی بگیری نکته دوم در اینه که دیزاینی که شما میگیری دیگه اختصاصی نیست ده بیست نفر دیگه حداقل دارن!
مشتری ها هم معمولا اختصاصی میخوان ، کلا انتخاب با خود شما هست ، از نظر کدنویسی هم ساختاری کدینگ و بهینه سازی من چند تا دیزاین خریدم از اونجا واقعا خوب بوده کمتر نیاز به تغییر توش هست
Blue Rose
پنج شنبه 13 آذر 1393, 01:50 صبح
سلام
سلام
دوست عزیز ، اگر تمایل به فروش قالب ها دارید (چه اونهایی که خودتون طراحی کردید و چه اونهایی که خریداری کردید ؛ البته اگر با قیمت مناسب بدید) ممنون میشم برای مذاکره pm ارسال کنید.
امیدوارم این پست خلاف قوانین سایت نباشه
badname
پنج شنبه 13 آذر 1393, 23:36 عصر
یه راه بدون هزینه بصورت رایگان دانلود کن ، البته همشون موجود نیست ولی بگردی پیدا میکنی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.