ورود

View Full Version : بررسی ER

manoto1371
یک شنبه 29 تیر 1393, 23:28 عصر
به نام خدا

من از پایگاه داده ها و ER یک سوال داشتم
من در حال پیاده سازی سیتم مدرسه هستم، در پایگاه داده قصد دارم که یک جدول برای برنامه درسی داشته باشم که در انجا مشخص می شود که مثلا استاد x در زمان 1 در کلاس 2 درس 3 را ارائه میدهد.
البته قصد دارم تمام موارد، یعنی چهار فیلد را از جداول خودشان به عنوان کلیدشان بیاورم، مثلا برای زمان جدولی با نام Timeslot دارم. حال در ER برای رسم و بیان آن به مشکلی بر خوردم اینکه من باید این جدول برنامه (Plan) را یک رابطه در نظر بگیرم که در این صورت یک رابطه چهار تایی میشود یا یک جدول گرفته که دراین صورت چهار ارتباط دوتایی بوجود می آید (در صورت انتخاب این حالت چگونه باید کاردینالیتی نگاشت را بدست بیاورم؟) و در قسمتی دیگر من یک مدیر مدرسه دارم که معلمان - دانش آموزان- والدین را ثبت نام می نماید، اما این مورد در دیتابیس اصلا پیاده سازی نمیشود.
آیا این ارتباط باید در ER ذکر شود چون در صورت عدم ذکر ان اصلا جدول مدیر در ER هیچ ارتباطی ندارد و درصورت ارتباط یک ارتباط سه تایی با سه جدول دیگر (معلم- والدین- دانش آموز) دارد.
در تصویر زیر بنده طبق اطلاعات خودم اینگونه در نظر گرفته ام.

121343

hnrzd65
چهارشنبه 01 مرداد 1393, 17:02 عصر
در دوره كارشناسي آزمايشگاه پايگاه داده رو با نمره 20 پاس كردم من دستورات زبان اس كيو ال رو كامل حفظم و مي دونم چطور بايد ازش استفاده كنم،اما مشكل اساسي و بنيادي كه دارم اينه كه نمي دونم در هر پايگاهي داده هامو چطور بين جداول تقسيم كنم؟چن تا جدول نياز دارم و چه جدول هايي بايد داشته باشم؟در اصل نمي تونم نمدار اي آر رو رسم كنم لطفا كمك كنيد