View Full Version : از کار افتادن اسلایدر ها با فعال کردن افزونه
somaye-s
دوشنبه 30 تیر 1393, 08:39 صبح
سلام دوستان
توی سایتم هر افزونه وردپرسی رو که فعال میکنم اسلایدر ها از کار می افتند. علت چی میتونه باشه؟
سعید کشاورز
دوشنبه 30 تیر 1393, 11:26 صبح
احتمال داره تداخل کد داشته باشی..از یه اسلایدر دیگه استفاده کن ببین باز همین مشکل رو داری یا نه
vimax23
دوشنبه 30 تیر 1393, 12:43 عصر
سلام دوستان
توی سایتم هر افزونه وردپرسی رو که فعال میکنم اسلایدر ها از کار می افتند. علت چی میتونه باشه؟
فایرباگ اگر داری بازش کن روی تب کنسول میتونی کانفلیگ رو متوجه بشی و رفعش کنی در صورت نیاز
somaye-s
چهارشنبه 01 مرداد 1393, 11:13 صبح
فایرباگ اگر داری بازش کن روی تب کنسول میتونی کانفلیگ رو متوجه بشی و رفعش کنی در صورت نیاز
این خطا رو بهم میده .
برای تمام اسلایدر های موجود درسایت همین پیغام رو میده...من حتی کد جاوای یه اسلایدر رو پاک کردم و به اسلاید بعدی ارور داد.
2undercover
چهارشنبه 01 مرداد 1393, 13:29 عصر
برای اضافه کردن فایل های JS از این تابع توی وردپرس استفاده کنید به احتمال زیاد مشکلتون حل میشه:
wp_enqueue_script (http://codex.wordpress.org/Function_Reference/wp_enqueue_script)
علت این اتفاق هم اینه که وقتی یک افزونه رو فعال می کنید و اون افزونه از jQuery استفاده می کنه با استفاده از همون تابع میاد و فایل jQuery رو بعد از این که شما فایل اسلایدر ها رو لود کردید مجددا لود می کنه که باعث میشه تمامی افزونه های jQuery از بین برن.
somaye-s
پنج شنبه 02 مرداد 1393, 07:48 صبح
برای اضافه کردن فایل های JS از این تابع توی وردپرس استفاده کنید به احتمال زیاد مشکلتون حل میشه:
wp_enqueue_script (http://codex.wordpress.org/Function_Reference/wp_enqueue_script)
علت این اتفاق هم اینه که وقتی یک افزونه رو فعال می کنید و اون افزونه از jQuery استفاده می کنه با استفاده از همون تابع میاد و فایل jQuery رو بعد از این که شما فایل اسلایدر ها رو لود کردید مجددا لود می کنه که باعث میشه تمامی افزونه های jQuery از بین برن.
تشکر از شما ولی من وردپرس زیاد کار نکردم و منبعی که دادید رو زیاد متوجه نشدم.
اگه لطف کنید و بگید این تابع رو توی کدوم فایل باید اضافه کنم؟و اینکه چطور استفاده کنم ازش؟ مثلا الان کدهای جاوای سایتم به این صورت فراخوانی میشوند
<script type="text/javascript" src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/js/jquery.skitter.js"></script>
در صورتی که بخوام ازین تابع استفاده کنم چجوری باید بنویسم؟
2undercover
پنج شنبه 02 مرداد 1393, 10:50 صبح
توی فایل functions.php توی قالب باید این خط رو اضافه بکنید:
function my_scripts_method() { wp_enqueue_script( 'name', get_stylesheet_directory_uri() . '/js/script.js', array( 'jquery' ) );}
add_action( 'wp_enqueue_scripts', 'my_scripts_method' );
و به جای name اسم اون اسکریپت رو قرار بدید (مثلا: ease-slider) و توی قسمت بعد به جای /js/script.js آدرس اون اسکریپت رو قرار بدید (مثلا: /js/easy-slider.js). هم چنین دیگه نیازی نیست که jQuery رو شما اضافه بکنید و wordpress به صورت داخلی اینکارو انجام میده.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.