ورود

View Full Version : مشکل با فایرفاکس

H_afkhami60
دوشنبه 30 تیر 1393, 12:11 عصر
سلام به همه برنامه نویسای بزرگوار
ی مشکلی هست دوستان لطف کنید راهنمایی کنید. وقتی از دستور

<script src="//code.jquery.com/jquery-1.11.0.min.js" type="text/javascript"></script>
در فایل استفاده می کنم، صفحه بدون مشکل در اجرای دستورات Jquery در IE و firefox اجرا میشه، اما وقتی از دستور

<script src="jquery-1.11.0.min.js" type="text/javascript"></script>
استفاده می کنم، دستورات Jquery در firefox اجرا نمیشند، اما در IE مشکلی ندارند.
هرچی توی سایت جستجو کردم چیزی پیدا نکردم. از راهنمایی هاتون پیشاپش تشکر میکنم.

مهرداد سیف زاده
دوشنبه 30 تیر 1393, 13:03 عصر
شما با مسیر فایل مشکل دارید و این رفتار IE که میگید اشکالی نداره نشان از باگهای خود ie هست یا توش کش شده و داره اجرا میشه
در هر حال شما باید مسیر کامل بدید چه ie و firefox و کروم.
بهترین حالت استفاده از jquery.js به عنوان نام فایل هست. چون در بیشتر برنامه های تحت وب درون مروگرها کش میشه و باعث لود سریع سایت شما میشه
برای حل این مشکل شما یا یکک پوشه js درست کنید و فایل jquery رو درون اون بزارید لود کنید و یا از cdn ها لود کنید
مثلا شما ساییتون index.html هست و یک پوشه برای عکس بنام images و یک پوشه برای فایلهای جاوا اسکریت بنام js که شما jquery رو در پوشه js میازید و در فایل index.html بصورت زیر فراخوانی میکنید

<script src="js/jquery.js"></script>

و یا از cdn ها بصورت زیر عمل می کنید
google

<script src="//ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.11.1/jquery.min.js"></script>

microsoft

http://ajax.aspnetcdn.com/ajax/jQuery/jquery-1.11.1.min.js

H_afkhami60
دوشنبه 30 تیر 1393, 13:19 عصر
مهردادخان متشکرم- راهکار شما را امتحان کردم اما متاسفانه فایده نداشت.

مهرداد سیف زاده
دوشنبه 30 تیر 1393, 14:43 عصر
در فایرفاکس صفحه رو با ctrl+f5 رفرش کن و امتحان کن

tux-world
دوشنبه 30 تیر 1393, 22:15 عصر
کدهایی که نوشته شده هیچ مشکلی ندارن. احتمالا یه جای دیگه میلنگه کار. من هم یه همچین مشکلی با فایرفاکس داشتم. کل کش فایرفاکس رو تو ویندوز داخل یکی از پوشه ها بود پاک کردم درست شد.
تو لینوکس باشید راهش رو میدونم ولی تو ویندوز یادم نیست