View Full Version : از کجا شرو کنم؟
همایون ساعد
دوشنبه 30 تیر 1393, 23:22 عصر
سلام دوستان خسته نباشید
من دانشجوی ترم 2نرم افزار هستم
تقریبا ++c رو یادگرفتم در یه اندازه ی کم
و علاقه ی خیلی زیادی به برنامه نویسی دارم
چون توی محیط کوچیکی هستم میخام کمکم کنید
از کجا شرو کنم؟
چی بخونم ؟اول از همه کدوم زبان رو یاد بگیرم ؟و...
خاهشا مث یه برادر کمکم کنید
در ضمن رک بهتون بگم میخام منبع درامدی باشه برام برا اینده.
ممنون از همتون
Koohyar Abedini
چهارشنبه 08 مرداد 1393, 23:30 عصر
با سلام و عرض ادب
سلامت باشید
در رابطه با سرفصل دروس دانشگاه اینجانب اطلاع چندانی ندارم. برنامه نویسی رو به عنوان سرگرمی همراه با برادرم خودآموزی کردیم. به همین علت نمی تونم بگم کدوم زبان بیشتر به درد دانشگاهتون می خوره.
ولی اگر بنا بر منبع درآمد بودن هست و ربطی به دانشگاه نداره، نظر و تجربه ما نشون میده که بهترین زبان برای شروع C# هستش. البته ما خودمون اول C++ رو تا حدی یاد گرفتیم. بعد بنا به ضرورت رفتیم سراغ C# و متوجه شدیم که اگر از اول می رفتیم سراغ C#، بعداً C++ رو راحتتر می تونستیم یاد بگیریم.
به همین علت بهترین شروع C# هست. بازار کار خوبی هم داره. بعداً به راحتی می تونید کار با ASP.NET رو هم شروع کنید. از طرفی، این رو در نظر داشته باشید که لزوماً مجبور نیستید صرفاً به یک زبان اکتفا کنید. بعد از یادگیری C# می تونید برید سراغ C++ و HTML و CSS و Javascript و PHP و غیره.
کلاً بعد از یادگیری یک زبان، یاد گرفتن زبان بعدی کار راحتیه. التبه HTML و CSS که اصلاً زبان برنامه نویسی محسوب نمیشن، ولی سایت سازی هم بازار خوبی داره.
البته دوستان ممکنه نظرات دیگری داشته باشن. ولی آنچه عرض کردم حاصل 10 سال خودآموزیه. من و برادرم با زبانها و نرم افزارهای زیادی آشنایی کافی داریم. برادرم بیشتر اهل برنامه نویسی هست، من بیشتر اهل کار با نرم افزارها (مثل فتوشاپ و تریدی استودیو و ...). برادرانه ترین توصیه ای که می تونستم بکنم همینی بود که عرض کردم.
با تشکر
التماس دعا
masoud_pnu
جمعه 10 مرداد 1393, 02:16 صبح
دوست عزیز بهترین توصیه ای که میتونم بهتون بکنم یک کلمه اس:وب.والسلام.
اسم وب میاد ناخودآگاه ذهن میره سمت یه سایت اینترنتی و...البته درسته، ولی تنها کاربرد وب این نیست.کاربردهای وب انقد گسترده شده که دیگه امکان توضیح نداره.باهمین html وcss کارهایی میشه کرد که پول بسیار ازش درآورد.با پشتیبانی اندروید و ios از html5میشه وب اپلیکیشن هایی مثل اینستوگرم ساخت.الان بازار اندروید هم درخدمت شماست تا بتونید ررنامه هاتونو بفروشید.فرض کنید یه برنامه شما1700تومن قیمتش باشه.با مالیات و حق بازار، حدود1000تومن دستتونو میگیره.کافیه10000تا بفروشه.10000میلیونو واسه یه کدنویس تازه کار کم پولی نیست.خلاصه اینکه بیاید سراغ وب.ازهمین الان.آینده اش شدیدا روشنه.
موفق باشی برادر.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.