View Full Version : تاثیریادگیری فتوشاپ در طراحی وب
salmah
دوشنبه 30 تیر 1393, 23:25 عصر
سلام من تا حدودی با دستورات css آشنایی دارم
و فتوشاپ را هم در حد آشنایی با ابزار و نحوه کار کردن اونها در حد متوسط به پایین یا شاید بهتر بگم در حد مقدماتی
به نظر شما بهتره روی مباحث css,css3,... ; کاز کنم یا این که برم کلاس فتو شاپ
اصلا چه قدر تسلط بر فتوشاپ مهمه
ab.ali
سه شنبه 31 تیر 1393, 00:23 صبح
سلام من تا حدودی با دستورات css آشنایی دارم
و فتوشاپ را هم در حد آشنایی با ابزار و نحوه کار کردن اونها در حد متوسط به پایین یا شاید بهتر بگم در حد مقدماتی
به نظر شما بهتره روی مباحث css,css3,... ; کاز کنم یا این که برم کلاس فتو شاپ
اصلا چه قدر تسلط بر فتوشاپ مهمه
به نظرم یک جورایی هم css مهمه و هم فتوشاپ ، نگاه کنید شما قالبتون رو با فتوشاپ تولید می کنین و بسیار زیبا می شه و همچنین توسط slice او قالب psd رو به کد تبدیل می کنید ولی یک مشکلی داره، اونم اینه که در مباحث رسپانسیو دچار مشکل می شین به همین دلیل شما اغلب اوقت مجبورین از CSS استفاده کنین که سبک تر و راحت تر هم هست.
seyed.mehdi
سه شنبه 31 تیر 1393, 02:35 صبح
بدون فتوشاپ کار خیلی کند پیش میره و حتی باعث میشه شما از پروژه و حتی برنامه نویسی زده شید
sepehrazimi
سه شنبه 31 تیر 1393, 08:33 صبح
سلام به نظر من برو کلاس فتوشاپ که خیلی مهمه توی طراحی وب ، برای css که راحته یکم خودت کار کنی میتونی راحت از css استفاده کنی برای آموزش css به این سایت برو عالیه http://www.w3schools.com/
imjava
سه شنبه 31 تیر 1393, 11:47 صبح
دقیقا فتوشاپ و css و html سه حلقه جدانشدنی هستند.من خودم یه زمانی فتوشاپم خوب نبود و واقعا عذاب آور بود که بخوام طرح ذهنی خودم رو کد کنم.اما از وقتی فتوشاپم رو تقویت کردم کارهام هر روز حرفه ای تر و بهتر شد.اگر سعی کنید در هر 3 مورد قوی بشید خییییلی عالی میشه.چیزی که خودم دارم سعی میکنم.
امیدوارم موفق باشید
mohamad_torabi
سه شنبه 31 تیر 1393, 11:57 صبح
یادگیری css کلش با تمرین دو روز طول بکشه ولی فتوشاپ نه همون برید کلاس فتوشاپ چون بعدها میخواید برا خودتون و مشتری مثلا سایت بزنید مشتری میگه عکس های اسلاید رو هم خودتون درست کنید ولی شما تسلط به فتوشاپ ندارید و دید مشتری نسبت به شما بد میشه
vimax23
سه شنبه 31 تیر 1393, 14:51 عصر
فتوشاپ میتونی اسکچ بکشی ، فرض کن میخوایی یه ساختمان بسازی اگر طرح اولیه نداشته باشی اون خونه چی از آب در میاد؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.