ورود

View Full Version : گفتگو: سیلورلایت یا css3,html5 ?؟

zahra1372
سه شنبه 31 تیر 1393, 01:03 صبح
سلام بر مهندسین گرام:لبخندساده:
با وجود اینکه درک واضحی از سیلورلایت ندارم و نمیدونم اصلا سوالم درسته یا نه،
ولی به نظرتون من کـــــه الان بیشتر با css,html آشنایی دارم، بهتره تو همینا تخصص و تجربه پیدا کنم یا برم سراغ سیلورلایت ؟؟؟
کلا به این نتیجه رسیدم که برنامه نویسی مثلا با سی شارپ و ای اس پی و اینا رو حوصله شو ندارم و نمیخام به مغزم فشار بیارم.
میخام طراح وبسایت بشم و به این نتیجه رسیدم از css خیلی خوشم میاد و برام لذت بخشه!

(در ضمن من کاردانی نرم افزار دارم، رشتم حسابداری و ..... نیست. انقد بدم میاد اینایی که رشته شون یه چیز دیگه ست میخان از برنامه نویسی سر در بیارن. ولی هــــــــــیچ وقت به اندازه ی ما کامپیوتریا سر در نمیارن:چشمک:)

خوشحال میشم نظرتونو بگین ^_^

amamam
چهارشنبه 01 مرداد 1393, 09:14 صبح
سلام
درسته که سیلورلایت هم برای طراحی صفحات وب استفاده میشه ولی کاملا به داشتن درک مناسبی از برنامه نویسی وابسته است و در ضمن قسمت کد نویسی سی شارپ یا VB داره وبدون داشتن تسلط روی یکی از این دو نمی تونید سیلورلایت کار کنید - در ضمن مباحث جدید مثل بایندینگ و غیره هم توانایی یه برنامه نویس رو میطلبه نه طراح صفحات وب.
در کل سیلورلایت هم داره از رده خارج میشه و استفاده از html , css, javascript,jquery در حال حاضر به نظرم بهتر باشه . هر چند خودم به ناچار دارم سیلورلایت کار می کنم.

taghvajou
چهارشنبه 01 مرداد 1393, 23:46 عصر
سلام به همه
پاسخ این سوال به نظر من به کاربردش بستگی داره. اگه اپلیکیشن میخواین کار کنین چاره ای نیست جز اینکه درگیر سی شارپ و ای اس پی دات نت و سیلورلایت و ... بشین.
البته نمیدونم تعریف شما از طراح وب سایت چی هستش، تاجایی که وب سایت های استاتیک بسازین یا سی ام اس های آماده استفاده کنین اچ تی ام و سی اس اس کافی است.
ولی اگه قرار باشه وب سایت های طراحی دارای مدیریت محتوا (سی ام اس) مشغول بشین، باز چاره ای نیست که از دستی برآتش برنامه نویسی داشته باشیم

سیلورلایت که مبنای کاربردی در یوآی اون، زمل هستش، شکل و اسم خودش رو عوض خواهد کرد به نحوی که ویندوز هشت با زمل برنامه مینویسیم به نام وین آر تی.
یاد گرفتن سیلورلایت خالی از لطف نیست، چون با زمل (این لاین اینترفیس)، دبلیو پی اف، معماری سرویس گرا و مدل ویو و ... خوب کار میکنین که خیلی به درد میخوره.