View Full Version : سوال: سیلورلایت یا css3,html5 ?؟
zahra1372
سه شنبه 31 تیر 1393, 01:09 صبح
سلام بر مهندسین گرام:لبخندساده:
با وجود اینکه درک واضحی از سیلورلایت ندارم و نمیدونم اصلا سوالم درسته یا نه،
ولی به نظرتون من کـــــه الان بیشتر با css,html آشنایی دارم، بهتره تو همینا تخصص و تجربه پیدا کنم یا برم سراغ سیلورلایت ؟؟؟
کلا به این نتیجه رسیدم که برنامه نویسی مثلا با سی شارپ و ای اس پی و اینا رو حوصله شو ندارم و نمیخام به مغزم فشار بیارم.
میخام طراح وبسایت بشم و به این نتیجه رسیدم از css خیلی خوشم میاد و برام لذت بخشه!
(در ضمن من کاردانی نرم افزار دارم، رشتم حسابداری و ..... نیست. انقد بدم میاد اینایی که رشته شون یه چیز دیگه ست میخان از برنامه نویسی سر در بیارن. ولی هــــــــــیچ وقت به اندازه ی ما کامپیوتریا سر در نمیارن:چشمک:)
خوشحال میشم نظرتونو بگین ^_^
ab.ali
سه شنبه 31 تیر 1393, 01:30 صبح
اولا دیگه خیلی کم از سیلور لایت استفاده می شه و تقریبا اشتباه هستش که به سراغ سیلور لایت برین، تاز هشما وفتی می گین حوصله کار با سی شارپ و ... رو ندارم و از CSS خوشم می آد، دیگه جای پاسخی شما نمی زارین، برین سراغ CSS هم بازار کارش به نسبت سیلور لایت بهتره و هم خودش.
seyed.mehdi
سه شنبه 31 تیر 1393, 02:33 صبح
HTML,CSS
شک نکن
vimax23
سه شنبه 31 تیر 1393, 14:47 عصر
سلام بر مهندسین گرام
:لبخندساده:
با وجود اینکه درک واضحی از سیلورلایت ندارم و نمیدونم اصلا سوالم درسته یا نه،
ولی
به نظرتون من کـــــه الان بیشتر با css,html آشنایی دارم، بهتره تو همینا تخصص و تجربه پیدا کنم یا برم سراغ سیلورلایت ؟؟؟
کلا به این نتیجه رسیدم که برنامه نویسی مثلا با سی شارپ و ای اس پی و اینا رو حوصله شو ندارم و نمیخام به مغزم فشار بیارم.
میخام طراح وبسایت بشم و به این نتیجه رسیدم از css خیلی خوشم میاد و برام لذت بخشه!
(در ضمن من کاردانی نرم افزار دارم، رشتم حسابداری و ..... نیست. انقد بدم میاد اینایی که رشته شون یه چیز دیگه ست میخان از برنامه نویسی سر در بیارن. ولی هــــــــــیچ وقت به اندازه ی ما کامپیوتریا سر در نمیارن:چشمک:)
خوشحال میشم نظرتونو بگین ^_^
html و css
اون کوتت خنده داره ، کامپیوتر چیزی نیست که محدود به سن یا رشته باشه
من ارشد نرم افزار دارم اما زمان دانشگاه من دخترا و پسرا با تقلب و دخیل بستن ! و پارتی بازی و پاچه خواری تونستن رد کنن از کل بچه های نرم افزار کلا سرجمع 20 نفر هم برنامه نویسی بلد نبودن
یکی از دلایلی که رشته کامپیوتر مثل عمران سازمانی برای خودش واحد نداره همینه هر کسی با هر سن و سالی و حتی بی سواد هم باشه ولی بلد باشه کار کنه با کامپیوتر و کد بنویسه موفق هست
نمونه هم زیاده تو نت ، انشاء نوشتم برات چون طرز تفکرت اشتباهه:لبخند:
zahra1372
دوشنبه 13 مرداد 1393, 17:27 عصر
html و css
اون کوتت خنده داره ، کامپیوتر چیزی نیست که محدود به سن یا رشته باشه
من ارشد نرم افزار دارم اما زمان دانشگاه من دخترا و پسرا با تقلب و دخیل بستن ! و پارتی بازی و پاچه خواری تونستن رد کنن از کل بچه های نرم افزار کلا سرجمع 20 نفر هم برنامه نویسی بلد نبودن
یکی از دلایلی که رشته کامپیوتر مثل عمران سازمانی برای خودش واحد نداره همینه هر کسی با هر سن و سالی و حتی بی سواد هم باشه ولی بلد باشه کار کنه با کامپیوتر و کد بنویسه موفق هست
نمونه هم زیاده تو نت ، انشاء نوشتم برات چون طرز تفکرت اشتباهه:لبخند:
شاید موفق باشن ولی من حرصم میگیره
عامو برین تو رشته ی خودتون چیکار به برنامه نویسی دارینننن -_-
zahra1372
دوشنبه 13 مرداد 1393, 17:30 عصر
html و css
HTML,CSS
شک نکن
اولا دیگه خیلی کم از سیلور لایت استفاده می شه و تقریبا اشتباه هستش که به سراغ سیلور لایت برین، تاز هشما وفتی می گین حوصله کار با سی شارپ و ... رو ندارم و از CSS خوشم می آد، دیگه جای پاسخی شما نمی زارین، برین سراغ CSS هم بازار کارش به نسبت سیلور لایت بهتره و هم خودش.
دوستان مرسی از پاسخ همگی ^_^
خودمم نظرم همینه :لبخند::لبخند::لبخندساده::لب ندساده:
under22
دوشنبه 13 مرداد 1393, 18:06 عصر
برو کلا طراحی قالب یاد بگیر که کارت میشه html ,css با jquery علاقه هم داری موفق میشی .
زیادم به رشتت و دروس دانشگاهت حساب نکن . من لیسانس کامپیوتر دیدم هیچی بلد نبوده .
r4hgozar
دوشنبه 13 مرداد 1393, 19:14 عصر
سلام.
درباره سیلورلایت بگم که دیگه از طرف شرکت مایکروسافت توسعه داده نمیشه.
اما بسته به کارتون می تونه مورد استفاده قرار بگیره. قدرت بسیار زیادی داره. اما در کل html5و css3 چیز دیگه ای هستن. و ربطی به سیلورلایت ندارن. مثلا شما بیای بگی من flash رو دوس ندارم و css رو دوس دارم. تازه قدرت سیلورلایت بسیار بسیار بالا تر از فلش هست. سیلورلایت فقط برای گرافیک نیست یعنی دیزاین ،سیلورلایت بر پایه WPF پایه گذاری شده بود. اما به خاطر مسائلی دیگه مایکروسافت توسعش نداد.
در کل چیزی رو که دوس داری ادامه بده. اما شرمنده که این رو میگم اما از روحیه ای که از شما می بینم فکر نکنم همون html رو هم ادامه بدی.
موفق باشید
zahra1372
دوشنبه 13 مرداد 1393, 20:54 عصر
اما شرمنده که این رو میگم اما از روحیه ای که از شما می بینم فکر نکنم همون html رو هم ادامه بدی.
دقییییییییقاااااااااا:لبخ د:
الان 6 ماهه تو خواب زمستانی ام -_-
به زودی شروع می کنم ، قول میدم ^_^
zahra1372
دوشنبه 13 مرداد 1393, 20:56 عصر
بمن لیسانس کامپیوتر دیدم هیچی بلد نبوده .
الــــــــــبته ، منم دیدم، دوست خودم -_-
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.