View Full Version : زیر منو در وردپرس
mostafae
چهارشنبه 01 مرداد 1393, 01:07 صبح
سلام. من واسه یه سایت وردپرسی منو و زیرمنو ایجاد کردم اما backcolor زیر منو از سمت چپ به راست هست. متن هم بجای اینکه سمت
راست باشه سمت چپ قرار داره. مشکل از کجاست؟؟121421
omidparkour
چهارشنبه 01 مرداد 1393, 01:17 صبح
خب شما direction : rtl بده درست میشه دیگه
mostafae
چهارشنبه 01 مرداد 1393, 01:26 صبح
خب شما direction : rtl بده درست میشه دیگه
جواب نداده این کار
omidparkour
چهارشنبه 01 مرداد 1393, 01:28 صبح
خب شما کد رو قرار بدین اینجا تا بررسی بشه
mostafae
چهارشنبه 01 مرداد 1393, 01:35 صبح
<div id="menu">
<ul id="li-menu">
<li><a href="<?php bloginfo('siteurl'); ?>">صفحه اصلي</a></li>
<li>
<?php wp_list_pages('title_li=&sort_column=menu_order'); ?>
</li>
</ul>
</div>
#menu {
width: 980px;
height: 32px;
background: #E2E2E2;
float: right;
position: relative;
}
#li-menu li {
float: right;
list-style: none;
font-family: 'BYekan';
font-size: 20px;
position:relative;
}
#li-menu li a {
color: #000;
text-decoration: none;
display: block;
padding-right: 55px;
}
/*---------------------------*/
#li-menu ul {
direction:rtl;
display:none;
position:absolute;
width:110px;
z-index:1;
}
#li-menu li:hover>ul {
width:110px;
background:#E2E2E2;
display: inline-block;
}
اینم از کدها
ab.ali
چهارشنبه 01 مرداد 1393, 01:42 صبح
اولا شما کد هات رو اشتباه نوشتین ، دوما شما اصلا زیر منو ایجاد نکردین بلکه فقط توی یک li تابع وردپرس رو قرار دادین، سوما برای راستچین شدن یا باید به تگ a دیرکشن direction بدین یا کلا به body صفت dir رو بدین، برای پس زمینه هم باید بگم متوجه منظورتون نشدم.
mostafae
چهارشنبه 01 مرداد 1393, 01:58 صبح
اولا شما کد هات رو اشتباه نوشتین ، دوما شما اصلا زیر منو ایجاد نکردین بلکه فقط توی یک li تابع وردپرس رو قرار دادین، سوما برای راستچین شدن یا باید به تگ a دیرکشن direction بدین یا کلا به body صفت dir رو بدین، برای پس زمینه هم باید بگم متوجه منظورتون نشدم.
خب برای زیر منو درست کردن (برای صفحات ثابت) چیکار باید کرد؟ از چه تابعی باید استفاده بشه؟
ab.ali
چهارشنبه 01 مرداد 1393, 02:04 صبح
این طور که من متوجه شدم ، شما می خوای برخی از لینک های منو اصلیتون رو خودتون بزارین و فقط منو هاشون داینامیک باشن. برای این کار چند تا راه است :
اولیش اینه که شما هم لینک منو اصلی و هم زیر منوتون رو ایستا بسازین ، بعد از توی وردپرس یک دسته بسازین و لینک اون دسته رو در href یک تگ a قرار بدین که لینک درونش است.
دومیش هم اینه که شما می تونین همه لینک های منوتون رو داینامیک قرار بدین.
mostafae
چهارشنبه 01 مرداد 1393, 02:07 صبح
این طور که من متوجه شدم ، شما می خوای برخی از لینک های منو اصلیتون رو خودتون بزارین و فقط منو هاشون داینامیک باشن. برای این کار چند تا راه است :
اولیش اینه که شما هم لینک منو اصلی و هم زیر منوتون رو ایستا بسازین ، بعد از توی وردپرس یک دسته بسازین و لینک اون دسته رو در href یک تگ a قرار بدین که لینک درونش است.
دومیش هم اینه که شما می تونین همه لینک های منوتون رو داینامیک قرار بدین.
میخوام از طریق سیستم وردپرس منو ها و زیرمنو ها رو مدیریت کنم (هر دو داینامیک). ممنون میشم بهم بگین چطوری و با چه توابعی. ضمنا منو هم از صفحات ثابت تشکیل میشه نه دسته ها
mostafae
چهارشنبه 01 مرداد 1393, 19:27 عصر
کسی نیست جواب منو بده. میخوام زیر منو که به رنگ خاکستری هست به جای اینکه از آخر لینک شروع بشه از اول لینک شروع بشه
Saeid_r72
چهارشنبه 01 مرداد 1393, 23:37 عصر
کسی نیست جواب منو بده. میخوام زیر منو که به رنگ خاکستری هست به جای اینکه از آخر لینک شروع بشه از اول لینک شروع بشه
سلام دوست عزیز
این کد
body{
direction:rtl;
} رو اول کداتون قرار بدید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.