View Full Version : سوال: طراحی با مدیرت محتوا یا بدون مدیریت محتوا
bahar1370
پنج شنبه 02 مرداد 1393, 01:40 صبح
سلام من می خام طراحی سایت رو شروع کنم به یاد گیری می خاستم بدونم که سایت های که شرکت ها و افراد طراحی می کنن از 0 تا 100 رو خودشون می نویسن یا از سیستم مدیریت محتوا استفاده می کنم و فقط قسمت هایی رو بهش اضافه می کنن؟؟؟ و کد های برنامه رو می نویسن ؟؟؟
mohamad_torabi
پنج شنبه 02 مرداد 1393, 01:47 صبح
هردو روش امکان پذیر هست هم یه سری افراد از مدیریت محتوا استفاده میکنن بعضی ها هم میان خوشون مدیریت محتوایی رو که میخوان مینویسن در روش اول مثلا شما اگر بیاید مثلا دات نت نیوک کار کنید بعد مثلا بیاید تا متوسط asp رو یادبگرین میاید برا خودتون ماژول مورد نیازتون رو مینویسید و کارتون رو راه میندازید
bahar1370
پنج شنبه 02 مرداد 1393, 01:51 صبح
می خام بدونم کدون راه رو برم برام بهتره حقیقتش به پی اچ پی علاقه دارم و متوجه می شم برنامه نویسی رو اما تو طراحی واقعا می مونم سوالم اینه که می تونم تمرکزم رو بزارم روی یاد گیری پی اچ پی و طراجی رو از مدیریت محتوا استفاده کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ashokri.nll
پنج شنبه 02 مرداد 1393, 01:58 صبح
برای یادگیری خوبه با مدیریت محتواها شروع کنید .
یه جمله میگم شما بفهمید باید چیکار کنید :: << اگه میخای بری بالای نردبون پله ها رو یکی یکی برو نه بخای چندتایی بری که احتمال افتادنت بوجود بیاد . >>
PHP خیلی عالیه و علاقه هم که همیشه متد اول هر کاریه !
mohamad_torabi
پنج شنبه 02 مرداد 1393, 02:11 صبح
می خام بدونم کدون راه رو برم برام بهتره حقیقتش به پی اچ پی علاقه دارم و متوجه می شم برنامه نویسی رو اما تو طراحی واقعا می مونم سوالم اینه که می تونم تمرکزم رو بزارم روی یاد گیری پی اچ پی و طراجی رو از مدیریت محتوا استفاده کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
طراحی و برنامه نویسی جدا هستند و خدا رو شکر دارن تو ایران این رو درک میکنن شما یا برید سمت طراحی یا برنامه نوسی با توجه به روحیات خودتون
bahar1370
پنج شنبه 02 مرداد 1393, 02:22 صبح
ولی واقعا نمی شه یکیشو انتخاب کرد چون عملا بعد از یاد گیری هیج کاری از دستم برنمی اد یعنی برنامه ای که می نویسم هیچ ویوی نداره و فاقد ظاهر
mohamad_torabi
پنج شنبه 02 مرداد 1393, 02:34 صبح
ولی واقعا نمی شه یکیشو انتخاب کرد چون عملا بعد از یاد گیری هیج کاری از دستم برنمی اد یعنی برنامه ای که می نویسم هیچ ویوی نداره و فاقد ظاهر
خب ظاهر رو بدین طراح طراحی کنه
ashokri.nll
پنج شنبه 02 مرداد 1393, 16:30 عصر
خب اول برنامه نویسی رو یاد بگیر بعد برو سمت گرافیک و تا قبل از کار هردوشون هیچ چیزی رو به صورتی که بخای بدی بیرون انجام نده تموم :لبخندساده:
احسان!
پنج شنبه 02 مرداد 1393, 17:13 عصر
برای ظاهر میتونید از قالب های آماده هم استفاده کنید.ولی در کل برای کار کردن باید حداقل کمی html بلد باشید. آف تاپیک: برنامه نویس های گرام!یعنی شما واقعا املای درست خواستن رو نمیدونید؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.