View Full Version : غیر فعال کردن دکمه close مرورگرها
hamid1
پنج شنبه 02 مرداد 1393, 08:16 صبح
سلام
من یک سایت با asp.net طراحی کردم. قرار است که این سایت همیشه بر روی مانیتورهایی با رزولیشن 1024 * 1280 در شرکت اجرا شود و مورد استفاده قرار گیرد بنابراین من هم طول و عرض صفحات را به همین اندازه 1024 * 1280 گرفتم. مشکل من اینجاست که باید این صفحات همیشه به صورت تمام صفحه بر روی سیستم ها باز شود و امکان بستن، تغییر سایز ، تغییر آدرس و یا زدن دکمه back مرورگر وجود نداشته باشد. من چطور با کدنویسی می توانم دکمه close مرورگر، دکمه back و به طور کلی منوهای بالای صفحه مرورگر، و همچنین نوار آدرس را غیرفعال کنم تا کاربر نتواند از آنها استفاده کند .
Mohammad_dn
پنج شنبه 02 مرداد 1393, 11:57 صبح
فکر نمیکنم این کار به صورت کامل قابل انجام باشه..جز اینکه سایت شما روی یه برنامه ی تحت ویندوز لود بشه
mo.jalilian
سه شنبه 07 مرداد 1393, 20:40 عصر
یه برنامه ویندوزی بنویس و داخل تولز مرورگر رو بزار
behnam-soft
چهارشنبه 08 مرداد 1393, 12:39 عصر
من دیدم که در اتوماسیونی که ما استفاده می کنیم، برنامه نویس اومده کد جاوا اسکریپتی نوشته که ToolBar و همچنین دکمه Maximize رو غیر فعال کرده، پس شدنیه، در سایت های خارجی بگردید احتمالا پیدا می کنید کدش رو.
meisam3322
چهارشنبه 08 مرداد 1393, 13:24 عصر
من دیدم که در اتوماسیونی که ما استفاده می کنیم، برنامه نویس اومده کد جاوا اسکریپتی نوشته که ToolBar و همچنین دکمه Maximize رو غیر فعال کرده، پس شدنیه، در سایت های خارجی بگردید احتمالا پیدا می کنید کدش رو.
با غیر فعال کردن js ، امکان چنین کاری وجود نداره
alighorbanip
پنج شنبه 09 مرداد 1393, 16:27 عصر
غیر فعال کردن دکمه بازگشت مرورگر
<body onLoad="if(history.length>0)history.go(+1)">
IamOverlord
پنج شنبه 09 مرداد 1393, 16:41 عصر
سلام
من یک سایت با asp.net طراحی کردم. قرار است که این سایت همیشه بر روی مانیتورهایی با رزولیشن 1024 * 1280 در شرکت اجرا شود و مورد استفاده قرار گیرد بنابراین من هم طول و عرض صفحات را به همین اندازه 1024 * 1280 گرفتم. مشکل من اینجاست که باید این صفحات همیشه به صورت تمام صفحه بر روی سیستم ها باز شود و امکان بستن، تغییر سایز ، تغییر آدرس و یا زدن دکمه back مرورگر وجود نداشته باشد. من چطور با کدنویسی می توانم دکمه close مرورگر، دکمه back و به طور کلی منوهای بالای صفحه مرورگر، و همچنین نوار آدرس را غیرفعال کنم تا کاربر نتواند از آنها استفاده کند .
سلام دوست عزیز!
فکر می کنم شما باید بی خیال مرورگرهای عادی بشی... باید به فکر مرورگر خودت باشی که وب سایتت رو نمایش بده... چون مرورگر های معمولی نمی ذارن شما این کارو انجام بدی، به دلایل امنیتی... مگر یه نسخه ی تغییر یافته ازشون...
ematinfar
پنج شنبه 23 مرداد 1393, 11:25 صبح
آقادر این مورد به چیزیم رسیدید؟
اگر رسیدین و امکانش هست در اختیار همه بزارین
sun2rise
پنج شنبه 23 مرداد 1393, 16:40 عصر
ساده ترین روش اینه که خودت یه مرورگر بسازی و دکمه close رو غیرفعال کنی و این مرورگر رو توی تمام کامپیوترها نصب کنی و فقط با اون مرورگر باز کنن
میتونی وقتی کامپیوترها روش میشه این مرورگر نیز خود به خود اجرا بشه و به سایت مورد نظر بره
Mohammad_dn
جمعه 24 مرداد 1393, 00:35 صبح
sun2rise (http://barnamenevis.org/member.php?247876-sun2rise)
میشه بفرمایید الآن اینی که شما گفتیت چه فرقی با اونی که من گفتم داره؟
sun2rise
جمعه 24 مرداد 1393, 15:28 عصر
Mohammad_dn (http://barnamenevis.org/member.php?292342-Mohammad_dn) عزیز شما یه جوری حرف میزنید که انگار نظریه علمی برای اولین بار ثبت کردین
خب من نظر شما رو نخوندم
در ضمن نظر من داره نظر شما رو تایید میکنه اینطوری طرف مطمئن میشه که راهی جز این راهی که من و شما گفتیم وجود نداره
Mohammad_dn
جمعه 24 مرداد 1393, 17:18 عصر
عزیزم..من توهین نکردم که...فکر کنم شما بد برداشت کردید
من میخواستم بدونم که آیا چیزی که شما گفتید با چیزی که من گفتم فرق میکنه یا نه...نه اینکه شمارو زیر سوال ببرم و یا توهین کنم
شایدم من منظورمو بد گفتم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.