View Full Version : سوال: نمایش اسلاید شو در پشت یک قالب خاص
imanitc
پنج شنبه 02 مرداد 1393, 14:33 عصر
با سلام طراح سایت برای من یک قالب(قاب) غیر منظم برای یک اسلاید شو عکس طراحی کرده حالا مشکل دارم که این قالب روی عکس ها به نمایش در بیارم نمیدونم راهی داره که این کار بکنم اگر بتونم 2 دایو را روی هم بندازم یعنی پشتی اسلاید شو باشه و رویی بک راندش این قالب باشه اونوقت خیلی خوب میشه شاید راه دیگه ای هم داشته باشه من نمیدونم لطفا کمک کنید
KinGover
جمعه 03 مرداد 1393, 11:31 صبح
نمونه کد رو قرار بدهید لطفا
سوالتون اصلا مشخص نیست
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Zirend.ir (http://zirend.ir/) بازار کار آنلاین
اگر پروژه ای در دست دارید که برای انجام آن نیاز به کمک دارید یا اگر مهارتی دارید و میخواهید از طریق اینترنت کسب درآمد کنید
پیشنهاد میکنم که به سایت Zirend بزرگترین سایت برون سپاری پروژه سر بزنید.
www.zirend.ir (http://www.zirend.ir/)
imanitc
شنبه 11 مرداد 1393, 17:53 عصر
سلام دوست عزیز ببخشید دیر شد قرار است عکس ها داخل این کادر نمایش داده شوند امیدوارم متوجه شده باشید به دلیل شکل خاص قالب نمی دونم چیکار باید کرد چون عکس ها معمولا مربع یا مستطیل هستند.
121902
imanitc
جمعه 24 مرداد 1393, 23:44 عصر
از دوستان کسی نبود یه پیشنهادی راهنمایی چیزی داشته باشه ؟؟؟؟
usb.mini
شنبه 25 مرداد 1393, 00:21 صبح
اگر درست منظورت رو فهمیده باشم میخوای ای قاب دور تصاویر سایت قرار بگیره. ساده ترین راهی که من به نظرم میرسه استفاده از ifram برای نمایش تصاویر در درون این قاب است
شما یه div درست کن این قاب رو background بذار برای div و تصاویر رو با ifram فراخوانی کن در این قاب حتی میتونی با تگ img که راه معمولی هست تصاویر رو فراخوانی کنید
mehdytux
شنبه 25 مرداد 1393, 03:38 صبح
دوست عزیز برای اینکار راه های مختلفی وجود دارد. به عنوان مثال شما می تونید دو تگ div رو بر روی قرار دهید به این شکل که تگ div بالایی مسئول نمایش قاب هست. تصویر قاب رو نیز به فرمت png درآورده و قسمت هایی رو که لازم نیست دیده بشه transparent کنید. خاصیت overflow این تگ رو در css نیز بر روی hidden قرار می دهید.
و در تگ div پایینی اسلایدر رو قرار می دهید. برای انجام این کار نیز می توانید از توابع jquery استفاده کنید. انجام این کار نیز ساده هست. فقط لازمه کمی وقت بزارید و با تمرین به راحتی می تونید این کار رو انجام دهید.
برای یادگیری نحوه استفاده از jquery برای ساخت اسلایدر نیز می تونید عبارت زیر رو در گوگل جستجو کنید. خواهید دید که لینک های زیادی شما رو به سایت هایی که این مورد رو اموزش می دهند راه نمایی خواهند کرد.
create slider with jquery tutorial
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.