View Full Version : فایل swf در html
amir master
جمعه 29 اردیبهشت 1385, 15:47 عصر
سلام
چطوری میشه توی html به فایل swf رو لود کرد
javad_hosseiny
جمعه 29 اردیبهشت 1385, 23:43 عصر
اگر منظورتان نمایش یک فایل فلش در یک صفحه وب باشد
در محل موردنظر از صفحه خود کد زیر را وارد نمایید:
<embed width="128" height="128" src="test.swf">
که توسط پارامتر src نام فایل فلاش موردنظر خود را تعیین می نمایید
--
البته اگر از ادیتورهای صفحات وب همچون فرونت پیچ و ... استفاده کنید دارای آیتمی جهت قرار دادن چنین فایلهای (صوت, فیلم, فایل فلاش و ....) می باشد.
و لازم به ذکر است که تمامی توسط همین تگ embed می باشد
مثال (پخش صوت با نمایش کنترل توسط تگ embed)
<embed src="../sound/s1.asx" width="170" height="40" autostart="False" CONTROLS="ControlPanel">
و دقت داشته باشید که بصورت فراخوانی object نیز می توانید یک فایل فلاش را نمایش دهید و با تعیین آدرس ماخذ آبجکت در صورت نداشتن این امکان (ocx) از سایت مربوط دریافت و نصب گردد.
و نهایتا خیلی راحت تر بود که در یک صفحه ای که دارای چنین امکانی هست (پخش فایل صوتی ,تصویری و یا فایل فلاش) با استفاده از گزینه view source (در لیست آیتم های راست کلیک هست) به راحتی سورس تگ صفحه وب موردنظر خود را دیده و تگ مربوطه را از آنجا برداشت می کردید.
html.net
شنبه 25 آذر 1385, 16:19 عصر
کاری نداره. پس گوش کن. روی فلشت راست کلیک کن و اوپن ویت بزن وبا اینترنت اک..پلورر بازش کن بعد از زبانه ویو سورسش رو بزن. این سورس
ƒxmahdi
شنبه 07 اردیبهشت 1387, 17:51 عصر
دوستان من فایل فلش را نمی تونم لینک بدم باید این کار را در فایل فلش انجام بدم یا همینطور هم می شه با تشکر
twelve
شنبه 07 اردیبهشت 1387, 18:01 عصر
اگر توی همین تالار 4 تا تاپیک پایین تر هم یک نگاه می انداختید به جواب میرسیدید!!!!!
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=103466
ƒxmahdi
شنبه 07 اردیبهشت 1387, 19:50 عصر
ممنون از راهنمایی شما
ولی من با اینکه فایل را لینک می کنم جواب نمی ده شاید من نمی تونم یا ...
می شه شما یه قایل htm بگذارید که مثلا فایل C:\web.swf را لود کنه و لینک هم باشه ممنونم
twelve
شنبه 07 اردیبهشت 1387, 20:25 عصر
می شه شما یه قایل htm بگذارید که مثلا فایل C:\web.swf را لود کنه و لینک هم باشه ممنونم
دوست من ، درست نیست که برای URL فایل در صفحه وب از مسیر فیزیکی استفاده بشه
ضمن اینکه فایل فلش مثل عکس نیست که بشه لینکش کرد ، قابلیت لینک باید در زمان ساخت کلیپ فلش بر روی اون اعمال بشه تا با کلیک کردن روی اون صفحه مورد نظر باز بشه.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.