ورود

View Full Version : برنامه نویس کیست؟

Mask
جمعه 03 مرداد 1393, 02:26 صبح
به نقل از .... (http://banki.ir/blogs/shahab/1392/09/10/%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%86%D9%88%DB%8C%D8%B3-%DA%A9%DB%8C%D8%B3%D8%AA%D8%9F/)

از نظر من برنامه نویس ها آدم هایی هستند که یک وقت هایی هم می خندند.
اما معمولا پای کامپیوتر اخم کرده و دارند به یک چیزی اون تو فحش می دهند.از نظر آدم های معمولی یک چیزی اون تو، فحش دادن ندارد. اما از نظر برنامه نویس فقط چیزهای اون تو ارزش فحش دادن دارند.
هیچ چیز جز تسلیم شدنِ یک از این چیز های اون تو، خوشحال کننده نیست.
مثلا:
روزم رو ساختی ای باگ! روتو کم کردم! و از اینجور دیالوگ ها!
http://upload7.ir/imgs/2014-07/24923187049527889199.jpg
وقتی که آدم های عادی دارند خواب رستم یا جنیفر لوپز می بینند، برنامه نویس دارد خواب یک چیز هایی اون تو را می بیند و با آن ها مبارزه می کند و تعبیر خواب خوبش، کامپایل بدون خطاست! که اگر ببیند، انگار عروسی کرده است!
از یک برنامه نویس در حال برنامه نویسی بپرس:
زن می خوای یا سیگار؟ ببین چی جواب می دهد؟ آنوقت می بینی معادلات عاطفی بهم میریزد وقتی پای آن لامصب نشسته ای و کد می زنی!یک برنامه نویس وقتی عصر می شود، خوشحال می شود. انگار روز شروع شده است. چون هرچی تاریک تر می شود، اشتیاقش به بیدار ماندن بیشتر می شود طفلکی!
تو فکر می کنی دارد اون تو چت می کند لابد، اما دارد هی می نویسد، هی پاک می کند!هیچ وقت نمی تواند برای آدم عادی توضیح دهد که چه کار خفنی کرده است؟!!!!
مثلا فلان function را نوشتم که فلان bit را از فلان socket می خواند و بعد فلان آدرس حافظه را می ترکاند!!!! ها ایییی که وَگُفتی یعنییی چه؟حتی روز برنامه نویس انتخاب کردنشان هم به آدمیزاد نرفته! به جای اینکه روز تولد پاسکال را روز برنامه نویس کنند، ۲۵۶مین روز سال را روز برنامه نویس می کنند. ای یعنی کدها، از آدم ها مهم ترند در این جماعت!

به نظرم حالب اومد.

amirrezaq
دوشنبه 06 مرداد 1393, 18:20 عصر
جالب بود...
ممنون

eshpilen
دوشنبه 06 مرداد 1393, 19:37 عصر
من دنبال هرچیزی میرم که توش قدرت باشه.
یه زمانی دنبال عشق و تفریح بودم، ولی بعدا متوجه شدم که زندگی جدی تر از اینه که آدم سر به هوا و صرفا دنبال عشق و تفریح باشه.
البته انسان طبیعتا در کارهای جدی هم میتونه مقداری تفریح و عشق داشته باشه، ولی مهم و کاراترین چیز اون قدرتس که بعدا کاربرد و حالش رو میبری!
میشه بدون اغراق گفت برنامه نویسی یک یا حداقل یکی از معدود حیطه های استثنایی در کل تاریخ علم و فناوری هست، بخاطر اینکه قدرت بی سابقه ای رو در اختیار همگان قرار میده. البته همگان که نه همینطوری کشکی! منظور اینکه در دسترس عموم هست برای یادگیری و استفاده و اگر خوب یاد بگیری و زحمت بکشی بعدش میتونی باهاش کارهای زیاد و بزرگی بکنی، و برای یادگیری و استفاده از اون نیازی به سرمایه و ثروت یا امکانات زیادی که عمدتا در دسترس افراد معمولی نباشه نیست و حتی بصورت تک نفره هم در این فیلد میشه خیلی کارها کرد (هرچند بعضی کارها به همکاری و کمک چند نفر یا گروههای جدی تر و در مواردی سازمان و تشکیلات بزرگ تر/جدی تر نیاز داره).

من بین هنرهای رزمی مثل کنگفو و برنامه نویسی احساس شباهت میکنم. شاید بخاطر اینکه هردو پدیده های استثنایی هستن که امکان افزایش قدرت فردی به میزان اعجاب آوری رو در اختیار همگان قرار میدن.
بهرحال هرکسی همینطوری الکی بروسلی نمیشه! استعداد حداقلی و بعدش جدیت و زحمت و زمان میبره. ولی بهرحال در دسترس هست؛ برخلاف خیلی رشته های دیگه که به این راحتی در دسترس عموم نیست. مثلا خیلی رشته ها هست که اگر توش بخوای کاری بکنی، چیزی تولید بکنی، روی دنیا تاثیری بذاری، حتی برای خودت کاری بکنی، نیاز به سرمایه و/یا مشارکت افراد دیگری هست. مثلا آیا یک مهندس مکانیک میتونه به این راحتی برای خودش یک اتومبیل جدید و خلاقانه طراحی کنه و بسازه؟ میتونه حتی یک موتور یا گیربکس رو به این راحتی بسازه؟ نه، چون خرج داره، پول میخواد، ماشین آلات گران قیمت میخواد، امکانات و حمایت میخواد، و شاید بعضا نیاز به بیش از یک نفر داره. همینطور مثلا یک کسی که دکترای فیزیک هسته ای داره هم نمیتونه به تنهایی و تنها با خواست خودش، از رشتهء خودش بهره برداری عملی شخصی یا عمومی زیادی بکنه؛ معمولا باید جایی استخدام بشه و در چهارچوب و اهداف مشخص شده فعالیت کنه یا اینکه باوجود نخبه بودن بازم شانس بیاره و بتونه امکانات و بودجه تحقیقاتی در زمینه های مورد علاقه خودش بگیره و غیره.

eshpilen
دوشنبه 06 مرداد 1393, 19:44 عصر
بدیهی هست که بدون زحمت و دادن هزینه و صرف زمان، نمیشه به قدرتهای برتر رسید و از مزایاش بهره مند شد.
جهان ما جهان انتخاب هاست.
باید انتخاب کنی. مثلا بین علافی و عیاشی و وقت گذرانی و دختربازی با علم و ورزش و غیره.
از هرکدوم بزنی و روی دیگری بذاری، از دیگری کم میشه.
برای موفقیت خوب و بهره برداری بهینه از بعضی رشته ها، نیاز به جدیت و هزینه های قابل توجهی هست. میشه گفت برای هرچیز بزرگ و فراعادی.
آدم زمانی که در انتهای مسیر به موفقیت دست پیدا میکنه، اون موقع بیشترین رضایت و حال رو داره و دستش بازتر میشه و شاید بتونه از یکسری لذت هایی هم که ازشون چشم پوشیده بوده بهره مند بشه.

amirrezaq
دوشنبه 06 مرداد 1393, 23:42 عصر
من دنبال هرچیزی میرم که توش قدرت باشه.
یه زمانی دنبال عشق و تفریح بودم، ولی بعدا متوجه شدم که زندگی جدی تر از اینه که آدم سر به هوا و صرفا دنبال عشق و تفریح باشه.
البته انسان طبیعتا در کارهای جدی هم میتونه مقداری تفریح و عشق داشته باشه، ولی مهم و کاراترین چیز اون قدرتس که بعدا کاربرد و حالش رو میبری!
میشه بدون اغراق گفت برنامه نویسی یک یا حداقل یکی از معدود حیطه های استثنایی در کل تاریخ علم و فناوری هست، بخاطر اینکه قدرت بی سابقه ای رو در اختیار همگان قرار میده. البته همگان که نه همینطوری کشکی! منظور اینکه در دسترس عموم هست برای یادگیری و استفاده و اگر خوب یاد بگیری و زحمت بکشی بعدش میتونی باهاش کارهای زیاد و بزرگی بکنی، و برای یادگیری و استفاده از اون نیازی به سرمایه و ثروت یا امکانات زیادی که عمدتا در دسترس افراد معمولی نباشه نیست و حتی بصورت تک نفره هم در این فیلد میشه خیلی کارها کرد (هرچند بعضی کارها به همکاری و کمک چند نفر یا گروههای جدی تر و در مواردی سازمان و تشکیلات بزرگ تر/جدی تر نیاز داره).

من بین هنرهای رزمی مثل کنگفو و برنامه نویسی احساس شباهت میکنم. شاید بخاطر اینکه هردو پدیده های استثنایی هستن که امکان افزایش قدرت فردی به میزان اعجاب آوری رو در اختیار همگان قرار میدن.
بهرحال هرکسی همینطوری الکی بروسلی نمیشه! استعداد حداقلی و بعدش جدیت و زحمت و زمان میبره. ولی بهرحال در دسترس هست؛ برخلاف خیلی رشته های دیگه که به این راحتی در دسترس عموم نیست. مثلا خیلی رشته ها هست که اگر توش بخوای کاری بکنی، چیزی تولید بکنی، روی دنیا تاثیری بذاری، حتی برای خودت کاری بکنی، نیاز به سرمایه و/یا مشارکت افراد دیگری هست. مثلا آیا یک مهندس مکانیک میتونه به این راحتی برای خودش یک اتومبیل جدید و خلاقانه طراحی کنه و بسازه؟ میتونه حتی یک موتور یا گیربکس رو به این راحتی بسازه؟ نه، چون خرج داره، پول میخواد، ماشین آلات گران قیمت میخواد، امکانات و حمایت میخواد، و شاید بعضا نیاز به بیش از یک نفر داره. همینطور مثلا یک کسی که دکترای فیزیک هسته ای داره هم نمیتونه به تنهایی و تنها با خواست خودش، از رشتهء خودش بهره برداری عملی شخصی یا عمومی زیادی بکنه؛ معمولا باید جایی استخدام بشه و در چهارچوب و اهداف مشخص شده فعالیت کنه یا اینکه باوجود نخبه بودن بازم شانس بیاره و بتونه امکانات و بودجه تحقیقاتی در زمینه های مورد علاقه خودش بگیره و غیره.

برنامه نویسی قدرت میاره؟؟؟
برق قطع شه میخوام ببینم چیکار میکنی:قهقهه:

eshpilen
سه شنبه 07 مرداد 1393, 12:43 عصر
برق قطع شه میخوام ببینم چیکار میکنی:قهقهه:
قدرت انواع زیادی دارد. هرکدام هم جایی و در شرایطی کاربرد دارند و این مسئله ای که میگویید و به محدودیت و امکانات لازم برای کاربرد قدرت بستگی دارد، محدود به قدرت برنامه نویسی نیست و خیلی قدرتهای دیگر هم به عواملی خارجی وابسته هستند.
بطور مثال احتمالا در میانه و هیاهوی یک میدان جنگ، قدرت بیان و استدلال کاربرد چندانی ندارد! ولی بهرحال قدرت بیان و استدلال یک قدرت است که کاربردهای زیادی در مکان و زمان خودش دارد. اینکه بعضی جاها نمیشود از آن استفاده کرد دلیل نمیشود که قدرت مفید و خواستنی ای نباشد.
دنیای ما دنیای نسبیت است. هرچیزی به جای خودش.
طبیعتا هرچه قدرتی بیشتر مستقل باشد و مکانها و زمانها و کارایی کاربردش بیشتر باشند، آن قدرت اصیل تر و بهتر است و باید بدان اولویت داد.
برای زندگی در جهان حاضر، به انواع قدرتها نیاز داریم، چون جهان فعلی ما این است و شرایط و نیازهای متعدد و پیچیده ای دارد.
شما میگویید اگر برق قطع شود چه میکنی. من میگویم خب هیچ! ولی خب که چه؟ در 99% اوقات دیگر که برق قطع نیست، آیا بهتر است آدمی این قدرت را داشته باشد و از آن استفاده کند یا نه؟ آیا یک فرد دارای دانش و توانایی برنامه نویسی در مقابل یک فرد غیر برنامه نویس در خیلی شرایط و زمانها به همین دلیل برتری نخواهد یافت؟ آیا این معقول است که بخاطر آن 1% بیاییم و 99% دیگر را نادیده بگیریم.
بهرحال محاسبات در زندگی اکثر افراد معمولی در عصر حاضر بدین صورت است. این مسئله ای نسبی است. اگر به مثالها و افکار افرادی مثل شما باشد که خیلی کارها را هیچوقت نباید کرد و روی خیلی چیزها هیچوقت نباید سرمایه گذاری کرد، و تا آخر عمرتان هم با همین افکار و فلج شدگی سپری خواهد شد که معلوم نیست بابت انتظار چه چیز برتری و مطلقی بوده است و از آن چه حاصل شده است.
امروز تمامی بشریت بهم وابستگی دارند. علوم، صنایع، مواد غذایی، کشورها. استقلال واقعی و مطلق در اکثر موارد وجود ندارد، ولی لزوما در آن ضرورتی هم نیست، یا اینطور بگوییم که باوجود تمام ضعفهایش مزایایش بیشتر بوده اند که بشریت بطور معقولی آن را انتخاب کرده است و این همه دستاورد و پیشرفت و قدرت هم نتیجهء همین همکاری بوده است که وابستگی، ناگزیر یکی از اثرات جانبی ناخوشایند آن است که در مقابل مزایا و دستاوردها قابل پرداختن است. برنامه نویس به برق نیاز دارد، به رایانه نیاز دارد، اما دیگران هم به برنامه نویس و برنامه نیاز دارند، ارتباطات بشریت نیاز به برق و رایانه و برنامه و برنامه نویس دارد، تمام این مجموعه یک اکوسیستم و یک حلقه و همگی اعضاء و زیرسیستم های یک مجموعهء بزرگ جهانی و تمدن بشری هستند. از صنایع ذوب آهن بگیریم تا مای برنامه نویس.
درکل معلوم نشد دقیقا منظور و استدلال شما چیست و تا چه حدی جدی یا شوخی است. خیلی مختصر و تاحدی کلی گویی و مبهم گویی بود. بنابراین بنده هم سعی کردم جوابی کلی اما در عین حال تاحد ممکن روشن و محکم و جامع به شما بدهم.
بهرحال برنامه نویسی یک قدرت قابل توجه در دنیای امروز است. حداقل در زندگی شخصی خودتان میتوانید از آن بسیار استفاده کنید. بطور مثال بنده در شغل خودم با اینکه برنامه نویسی نیست اما تاکنون چندبار از برنامه نویسی استفاده کرده ام که این باعث راحت و سریع شدن کار خودم و بالا رفتن ارزشم نزد کارفرما و برتری یافتن نسبت به افراد دیگری که توان برنامه نویسی ندارند شده است. در ضمن تجربه و تحلیل اینطور نشان میدهد که این رشته، بینش و توانایی تحلیل و حل مسئلهء خوبی به آدمی میدهد و میتواند قدرت ذهنی را بطور قابل توجهی ارتقا دهد که در نتیجه در خیلی موارد دیگر هم با اینکه برنامه نویسی نیستند و ظاهرا بطور مستقیم ارتباطی با برنامه نویسی ندارند میتواند مفید واقع شود.
بهرحال هم در دنیای امروز رایانه ها به سرعت در حال انتشار و اشغال همه جا و همه چیز هستند. از یخچال و ساعت مچی و تلویزیون تا سیستمهای اداری و غیره. یک برنامه نویس در این میان تمام این سیستم و طرز کار و محدودیت ها و مشکلات آن را راحتتر و سریعتر از دیگر افراد میتواند درک کند و این در زندگی مسلما کمک و مزیت قابل توجهی است.
در نهایت باید به نتایج عملی و واقعیت های موجود هرچیزی هم نگاه کرد. درحالیکه شما در فکر و منتظر قطع برق هستید، عده ای دیگر از فرصت ها در همین لحظه های موجود حداکثر استفاده را کرده اند و میکنند و خواهند کرد و زندگی خودشان و دیگران را آنها هستند که بیش از هرکس دیگری میتوانند تحت تاثیر قرار دهند، نه شما! تمام دنیای اطراف و امروز ما پر است از این نمونه ها و اثرات. آیا نیازی به بحث در این مورد هست؟ اینترنت دستاورد این افراد بوده است که امروز بدون آن زندگی تقریبا متصور یا حداقل خوشایند و بهینه نیست. هرچه را که میخواهید از اینترنت و منابعی مثل ویکیپدیا کسب میکنید و یاد میگیرید؛ به راحتی و سرعتی و ارزانی بی سابقه ای در تاریخ! یا مثلا جنبش نرم افزار آزاد و بازمتن که توسط افرادی که نه سیاستمدار بودند و نه خیلی ثروتمند ایجاد شد و توانست دنیا را متحول کند و بازی را تغییر دهد؛ کاری که حکومت ها و نظامهای سیاسی موجود و افراد و شرکتهای بسیار ثروتمند انجام نداده بودند و نمی دادند، و حتی میتوان گفت در مواردی چنین جنبش ها و تحولاتی اینقدر گسترده و عمیق و مهم در سطح جهانی حتی برخلاف منافع آنها بوده است. و این کار را چه کسانی کردند؟ همین یک عده افراد کم و بیش معمولی (که البته به دانش و توانایی ذهنی و برنامه نویسی و اینطور چیزها مجهز بودند و تنها از این بعد است که میتوان گفت افرادی معمولی نبوده اند) با استفاده از قدرت فناوری رایانه و ارتباطات یعنی اینترنت و برنامه نویسی! باوجود اینکه اگر برق قطع شود رایانه ها و امکانات آنها بطور کامل از کار می افتد!! ولی آنها بخاطر آن 1% از 99% نگذشتند و بخاطر احتمالات و نسبیت و مطلق نبودن، فرصت های موجود را رها نکردند. این بود که موفق شدند و نه تنها به دستاوردهای شخصی بزرگ مورد نظر خودشان تاحد زیادی رسیدند، بلکه بقیهء جهان و زندگی افرادی مثل شما را هم آنها بودند که کم و بیش تحت تاثیر قرار دادند (بعضی وقتها بدون اینکه خودتان متوجه باشید).
هرچیزی که بتواند در واقعیت کاری بکند، به قدرت خودش نیاز دارد.
باید ببینید عمدهء زمان و فرصت های شما از چه نوعی است و برای بهره برداری بهینه از آنها به چه نوع قدرتی نیاز خواهید داشت.
من ترجیح میدهم بتوانم در زمانها و فرصت هایی که به احتمال زیاد بخش بزرگی از کل عمر من از آنها تشکیل شده است، قدرت مورد نیاز برای انجام کارهای دلخواهم را داشته باشم. شما چطور؟
البته انسان محدود به داشتن تنها یک نوع قدرت نیست. میتوان درصورت امکان به دنبال قدرتهای دیگر که آنها هم کاربرد قابل توجهی خواهند داشت رفت. بطور مثال بنده یک مدتی دنبال ورزش رزمی هم رفتم و با اینکه نتوانستم آنرا ادامه دهم اما همان مقدار هم بنظرم روی بقیهء عمرم تاثیر مثبت و پایداری گذاشت؛ ضمنا هنوز هم بطور شخصی ورزش میکنم و بدن خود را قوی و آماده نگه میدارم؛ این کار حداقل از نظر حفظ سلامتی بسیار مفید است، اما بیش از آن هم تاثیر و سود دارد.

eshpilen
سه شنبه 07 مرداد 1393, 13:04 عصر
قدرتی که امروز در این جریان اطلاعات و بیت ها بایت ها هست، در اینترنت، رایانه، برنامه نویسی، و در دسترس عمومی بودن آن، از خیلی جهات در تاریخ بشریت بی سابقه است.
بطور مثال شما امروز میتوانید برخلاف میل و منافع و سانسور یکسری گروهها و حکومتها، به انواع اطلاعات و امکانات دسترسی داشته باشید. چرا؟ چون همین یک عده برنامه نویس و دانشمندان رشتهء رایانه و فناوری اطلاعات بوده اند که کاری کرده اند که امروز تن دادن حکومتها به فراهم کردن این امکانات برای عموم اجتناب ناپذیر باشد (البته بجز چند حکومت معدود مثل کرهء شمالی!).
حالا ما باید فکر کنیم که چون حکومت اگر بخواهد میتواند بساط اینترنت را جمع کند، پس این دانش و توانایی ها بی ارزش یا کم ارزش هستند؟
در دنیای امروز اینطور نیست که فقط حکومت ها قدرت داشته باشند، یا فقط رئیس نیروگاه برق نیست که قدرت دارد!! ما هم قدرت داریم. قدرتی بسیار و بی سابقه. بهرحال فرصتی هست که باید استفاده کرد! وقتی هست و دنیا را اینطور متحول و مجبور کرده، پس واقعا هست و اثبات آن و بررسی محدودیت های آن احتمالا ضرورت یا اولویت چندانی ندارند یا حداقل اصل اهمیت و مفید بودن آنرا نفی نمیکند!
در برنامه نویسی حتی قدرت جنگ افزاری هست!! گاهی میتوان کارهایی کرد که قدرت تاثیر آنها در جهان حتی از قدرت حکومت ها و سلاح های جنگی فراتر میرود! باور ندارید؟
مثلا آن افرادی که جایی نفوذ کرده و افشاگری میکنند، یا سرویسها و سایتهای خاصی را راه اندازی میکنند که تاثیرات قابل توجهی در دنیا میگذارد. آیا وقتی اسناد محرمانه حکومت های بزرگ در اینترنت منتشر شد، برق را قطع کردند، اینترنت را قطع کردند، توانستند جلوی انتشار آنها را بگیرند؟
یا مثلا اگر در این باره تحقیق کنید متوجه میشوید که زمانی نه چندان دور در آمریکا الگوریتم های رمزنگاری قوی جزو جنگ افزار طبقه بندی شده و صادرات آنها به کشورهای دیگر ممنوع بوده است. بخاطر اینکه حتی حکومتها و سازمانهای نظامی و امنیتی پیشرفته ترین کشورها هم قادر به شکستن این رمزها نیستند! و این یک قدرتی است که برنامه نویسی امروز در اختیار عموم میگذارد.
همینطور جنبش نرم افزار آزاد و بازمتن، و پدیده های همچون ویکیپدیا، اینها تاثیرشان در جهان کم از تاثیر اعمال قدرت حکومتها و جنگهایی که براه می اندازند نبوده است! البته تاثیرشان مثبت بوده است و به نفع عموم و برقراری عدالت و صلح در جهان؛ در حالیکه حکومتها و جنگها در خیلی موارد هدف و تاثیرات منفی دارند.

alireza es
چهارشنبه 08 مرداد 1393, 01:32 صبح
قدرتی که امروز در این جریان اطلاعات و بیت ها بایت ها هست، در اینترنت، رایانه، برنامه نویسی، و در دسترس عمومی بودن آن، از خیلی جهات در تاریخ بشریت بی سابقه است.
بطور مثال شما امروز میتوانید برخلاف میل و منافع و سانسور یکسری گروهها و حکومتها، به انواع اطلاعات و امکانات دسترسی داشته باشید. چرا؟ چون همین یک عده برنامه نویس و دانشمندان رشتهء رایانه و فناوری اطلاعات بوده اند که کاری کرده اند که امروز تن دادن حکومتها به فراهم کردن این امکانات برای عموم اجتناب ناپذیر باشد (البته بجز چند حکومت معدود مثل کرهء شمالی!).
حالا ما باید فکر کنیم که چون حکومت اگر بخواهد میتواند بساط اینترنت را جمع کند، پس این دانش و توانایی ها بی ارزش یا کم ارزش هستند؟
در دنیای امروز اینطور نیست که فقط حکومت ها قدرت داشته باشند، یا فقط رئیس نیروگاه برق نیست که قدرت دارد!! ما هم قدرت داریم. قدرتی بسیار و بی سابقه. بهرحال فرصتی هست که باید استفاده کرد! وقتی هست و دنیا را اینطور متحول و مجبور کرده، پس واقعا هست و اثبات آن و بررسی محدودیت های آن احتمالا ضرورت یا اولویت چندانی ندارند یا حداقل اصل اهمیت و مفید بودن آنرا نفی نمیکند!
در برنامه نویسی حتی قدرت جنگ افزاری هست!! گاهی میتوان کارهایی کرد که قدرت تاثیر آنها در جهان حتی از قدرت حکومت ها و سلاح های جنگی فراتر میرود! باور ندارید؟
مثلا آن افرادی که جایی نفوذ کرده و افشاگری میکنند، یا سرویسها و سایتهای خاصی را راه اندازی میکنند که تاثیرات قابل توجهی در دنیا میگذارد. آیا وقتی اسناد محرمانه حکومت های بزرگ در اینترنت منتشر شد، برق را قطع کردند، اینترنت را قطع کردند، توانستند جلوی انتشار آنها را بگیرند؟
یا مثلا اگر در این باره تحقیق کنید متوجه میشوید که زمانی نه چندان دور در آمریکا الگوریتم های رمزنگاری قوی جزو جنگ افزار طبقه بندی شده و صادرات آنها به کشورهای دیگر ممنوع بوده است. بخاطر اینکه حتی حکومتها و سازمانهای نظامی و امنیتی پیشرفته ترین کشورها هم قادر به شکستن این رمزها نیستند! و این یک قدرتی است که برنامه نویسی امروز در اختیار عموم میگذارد.
همینطور جنبش نرم افزار آزاد و بازمتن، و پدیده های همچون ویکیپدیا، اینها تاثیرشان در جهان کم از تاثیر اعمال قدرت حکومتها و جنگهایی که براه می اندازند نبوده است! البته تاثیرشان مثبت بوده است و به نفع عموم و برقراری عدالت و صلح در جهان؛ در حالیکه حکومتها و جنگها در خیلی موارد هدف و تاثیرات منفی دارند.

این حرفارو زیادی تو وبلاگت خوندم.در حدی که سرگیجه گرفتم .
حرفای خوبی هست.ولی به نظر من متاسفانه off-topic محسوب میشه
البته نگران نباش مدیری نیست که بخواد پاکش کنه.به کارت ادامه بده.
ببین اگه این پست منو پاک کردن !!

فقط گفتم برای اطمینان یه کپی از حرفات بگیر زحمت این همه تایپ به هدر نره

amirrezaq
پنج شنبه 09 مرداد 1393, 00:07 صبح

منم خیلی از حرفاشو خوندم...
فک کنم خیلی بیکاره این همه تایپ میکنه:قهقهه: (البته ناراحت نشی eshpilen)
البته برخی حرفاشون خوبه...
ولی بعضیاش خارج از احساسات انسانی هست...

syntiberium
جمعه 10 مرداد 1393, 15:58 عصر
برق قطع شه میخوام ببینم چیکار میکنی
بله قدرت میاره . اگه یه برنامه ساخته بشه که بتونه مثل آدم ها فکر کنه مطمئنا مسائل رو بهتر از آدما حل می کنه و این یعنی قدرت . برق هم یه نوع انرژیه مثل انرژی پتانسیل داخل هیدروکربنات که میشه داخل باطری لپتاپ ذخیرش کرد و وقتی برق بره باز هم می شه کار کرد. اگه به خودت برای چند روز غذا نرسه خودت می خوای چی کار کنی ؟

اگه مدیری نیست که بخواد پاکش کنه پس چرا باید کپی بگیره . در واقع چون مدیر ها زیاد روی این بخش نظارت ندارند امثال تو می تونند جفت پا بپرند وسط حرف دیگران . قوانین اینجا رو هم تو تعیین نمی کنی که اومدی جبهه گرفتی . شاید هم دلیل سوزشت همین باشه .

منم خیلی از حرفاشو خوندم...
فک کنم خیلی بیکاره این همه تایپ میکنه (البته ناراحت نشی eshpilen)
البته برخی حرفاشون خوبه...
ولی بعضیاش خارج از احساسات انسانی هست...
تو هم خیلی بیکاری که میشینی می خونی بعد هم مسخره می کنی .

alireza es
جمعه 10 مرداد 1393, 18:29 عصر
اگه مدیری نیست که بخواد پاکش کنه پس چرا باید کپی بگیره .

گفتم برا محض احتیاط.مدیرا هر از گاهی میان و چند تا پستی که تو صفحه اول این بخش فروم میبینن پاک میکنن میرن
من چند ماه قبل یه مقاله (نسبتا)بلند در مورد اینده کاری دلفی و فریم ورک کیوتی تو ایران و جهان نوشته بودم ولی off-topic محسوب شد و حذف شد(تو این فروم نبود)
گفتم این اتفاق برای ایشون نیافته

. قوانین اینجا رو هم تو تعیین نمی کنی که اومدی جبهه گرفتی

فقط یه نشانه از جبهه گرفتن تو نوشته من برام نشان بده .مشکل داریا.
این تویی که با تمام قدرتت در مقابل نوشته های دیگران جبهه گرفتی
eshpilen جان جای استاد منن و هر حرفی در دنیای برنامه نویسی و کامپیوتر بگن چشم بسته قبول میکنم.
من گفتم به نظر من off-topic محسوب میشن.یه جورایی هشدار دادم که یه کپی ازشون بگیر و نگه دار تا یهویی فردا نیای ببینی
حذف شده موهاتو از سرت بکنی :عصبانی++:اگر هم نمیخوای نخواه به من چه اخه .گیری کردیما

شاید هم دلیل سوزشت همین باشه .

آری ... شما راست میگویی .... من فرد بی قدرتی هستم که وقتی افرادی پر قدرت تر و موفق تر از خودم را در کنار بی قدرتی و بی مسوولیتی خودم میبینم نمی توانم خودم را کنترل کنم
و میسوزم و اتیش میگیرم.افرین داداش همین درسته به کارت ادامه بده :تشویق:
مکافاته داریم

syntiberium
جمعه 10 مرداد 1393, 20:31 عصر
یه جوری نوشته بودی که انگار انتقاد کردی مثلا نوشته بودی از نظر من off-topic محسوب میشه من هم فکر کردم داری مثل اون دو تا پُست دیگه انتقاد می کنی . به هر حال درست نیست کسی که می شینه این همه وقت می گذاره اینجوری راجع به پستهاش نظر بدیم و بگیم off-topic محسوب میشه و از این چیز ها حتی اگه محسوب بشه چون اون داره واسه ی ما می نویسه اگر پاک هم بشه به درد خودش نمی خورده که بخواد کپی بگیره . در ضمن اینجا تالار گفتگوی عمومی کامپیوتر و فناوری اطلاعات هست که مطمئن باش این جور چیز ها توش off-topic محسوب نمیشه .

behnam404
شنبه 11 مرداد 1393, 09:58 صبح
Everybody Should Learn How to Program a Computer Because it Teaches You How to Think
.
Steve Jobs