ورود

View Full Version : چگونه کار گروهی داشته باشیم؟

hooman.pro
جمعه 03 مرداد 1393, 11:55 صبح
سلام به اساتید گرامی!
آقا ما میخواهیم با فرم ورک yii یا حتی php کد زنی معمول به صورت گروهی کار کنیم.
خواستیم با github کار کنیم که پولی هست، و کد هاتو باید کامل در اختیار بزاری اگر پول هم ندی در اختیار عموم قرار میده!
حالا میخوام بدونم که با svn یا tvc یا چه چیز دیگری رو معرفی میکنید که به طور رایگان باشه و وقتی 5 نفر رو فایل های یه پروژه تغییر ایجاد میکنن هیچ چیز به هم نریزه! که حداقل هزینه رو هم داشته باشه و بیشترین کارایی!
در کل هم گیت یه جور مسخره به نظرم اومد آخه یعنی چی که هرکی هرچی بخواد تغییر میده و بعد میاد پوش میکنه خوب زحمات نفر قبل چی؟ از بین نمیره اصلا منطقش رو نفهمیدم.

Tarragon
جمعه 03 مرداد 1393, 15:24 عصر
سلام
من و دوستام معمولا از هاست استفاده می کنیم.
اول میایم ftp رو اوکی می کنیم بعدش با netbeans بهش وصل می شیم و آنلاین کد می زنیم.
به همین راحتی.

MRmoon
جمعه 03 مرداد 1393, 15:39 عصر
سلام به اساتید گرامی!
آقا ما میخواهیم با فرم ورک yii یا حتی php کد زنی معمول به صورت گروهی کار کنیم.
خواستیم با github کار کنیم که پولی هست، و کد هاتو باید کامل در اختیار بزاری اگر پول هم ندی در اختیار عموم قرار میده!
حالا میخوام بدونم که با svn یا tvc یا چه چیز دیگری رو معرفی میکنید که به طور رایگان باشه و وقتی 5 نفر رو فایل های یه پروژه تغییر ایجاد میکنن هیچ چیز به هم نریزه! که حداقل هزینه رو هم داشته باشه و بیشترین کارایی!
در کل هم گیت یه جور مسخره به نظرم اومد آخه یعنی چی که هرکی هرچی بخواد تغییر میده و بعد میاد پوش میکنه خوب زحمات نفر قبل چی؟ از بین نمیره اصلا منطقش رو نفهمیدم.
درود.

دوست عزیز گیت خیلی حرفه ای هست. وگرنه که این همه آدم و پروژه ازش استفاده نمی کردن.

گیت لب (https://gitlab.com) private میده.

هر کی هر چی بخواد تغییر میده اما برا خودش و وقتی خواست push کنه باید توسط مدیر اون repository تایید بشه.

یکم به کامیتایی ک هبرای مثال برای yii ارسال میشه توجه کنید متوجه میشید چطوری کار می کنن.

محمد.

hooman.pro
جمعه 03 مرداد 1393, 22:43 عصر
سلام
اول میایم ftp رو اوکی می کنیم بعدش با netbeans بهش وصل می شیم و آنلاین کد می زنیم.
به همین راحتی.

آره خوبه بهش فکر کرده بودم اما یه سوال اگر همزمان دو نفر روی یک فایل تغییر ایجاد کردید و ذخیره کردید، تکلیف چیست؟ تغییرات نفر اول از بین نمیرود؟؟؟
پس مجبورید که همیشه کنار هم و هماهنگ باشید درست متوجه شدم؟

2020s1371
شنبه 04 مرداد 1393, 00:30 صبح
سلام
به همین راحتی.
دوست عزیز اگه میشه یه کم بیشتر توضیح بده تا منم بفهمم چجوری بایداینکار کرد؟؟

Tarragon
شنبه 04 مرداد 1393, 10:42 صبح
نه خوبیش اینه که هر وقت شما ذخیره کنی هم در هاست ذخیره می شه و هم در کامپیوتر خود شخص.

مهرداد سیف زاده
دوشنبه 06 مرداد 1393, 10:57 صبح
دوستان بحث git و svn با ftp بسیار فرق داره
git , svn برای کنترل سورس و ورژن های یک نرم افزاره که برای کار گروهی هم خیلی خوبه گون اعضای گروه کد میزنن مدیر میتونه تست کنه و بعد به پروژه اضافه کنه. همچنین اگر هر کدوم از اعضاضی پروژه کدشون خراب بشه یا تغییری داده باشن که کد امروز کار نمیکنه ولی نسخه ای رو که دیروز commit کرده بودن سالمه، میتوننن برگردن به ورژن دیروز و خلاصه خیلی امکانات دیگه
ولی ftp یه جور دسترسی به سرور و مخزن فایل هست و هر کی هر کدی نوشت میره روی سرور نه مدیریتی هست و نه چیزی. البته اگر گروه دیگه خیلی حرفه ای هست و همچنین مشتری کار رو زودتر میخواد شاید خوب باشه
برای git رایگان هم من bitbucket.org رو پیشنهاد میکنم. اگر اعضای گروه 5 نفر باشن git رایگان میده و با اماکناتی بیشتر از github