ورود

View Full Version : دیتابیس یک برنامه چه زمانی ایجاد می شود

sara_aryanfar
جمعه 03 مرداد 1393, 13:13 عصر
با سلام دوستان عزیز من در منابعی که دیدم اکثرا دارن میگن یک کلاس می سازیم برای کار با دیتابیس سوال من این هست در بخش از این کلاس ما داریم دیتابیس رو ایجاد می کنیم این ایجاد دیتابیس چه زمانی رخ میده موقع نصب برنامه؟ موقع اولین اجرا ؟ اصلا بهترین روش چطور هست؟
واینکه این کد تنها یک بار کارایی داره ؟

saeed_g21
جمعه 03 مرداد 1393, 13:30 عصر
خوب میشه براحتی حدس زد در چه مرحله بانک اطلاعاتی ایجاد میشه
کافیه یک برنامه ای که بانک داره نصب کنی و اجراش نکنی بعد نگاه کنی ببینی بانک ایجاد شده یا نه اگه نه بعد اجراش کن بعد ببین ایجاد شده یا نه ... .

بنظر من موقع اولین اجرا بانک ایجاد میشه

تنها یکبار کارایی نداره اگه تغییراتی در بانک اطلاعاتی بدی کافیه ورژن بانک رو +1 کنی تا تغییراتی که خواستی اعمال بشه
البته همچین تغییرات بدون از بین رفتن اطلاعات هست اینم بستگی داره که از چه روشی برای بروزرسانی بانک استفاده کرده باشی

کسانی که از Query های SQL آشنایی ندارن میان بانک رو کلا حذف میکنند و بعد یک بانک جدید رو ایجاد میکنند که این باعث میشه اطلاعات از بین برن ولی از Query های خوده SQL استفاده کنی اطلاعات طرف در بانک محفوظ می ماند

poorman
جمعه 03 مرداد 1393, 13:33 عصر
سلام

دیتابیس برنامه وقتی ایجاد میشه که کد شما مربوط به ایجاد شدن دیتابیس توی برنامه اجرا بشه !!!

مثلا بر فرض شما یک اکتیویتی اصلی دارید و یک اکتیویتی داخلی، توی اکتیویتی داخلی میاین کد ایجاد دیتابیس رو مینویسید یا از توی یک کلاس این کد رو فراخوانی میکنید

حالا اگر کاربر برنامه رو اجرا کنه ولی توی اکتیوتی دوم نره، دیتابیس هنوز ایجاد نشده، به محض اینکه وارد اکتیویتی دوم بشه دیتابیس ایجاد میشه

کد مربوط به ایجاد دیتابیس فقط زمانی اجرا میشه که دیتابیس وجود نداشته باشه، پس اگر دیتای برنامه از قسمت تنظیمات گوشی پاک بشه، این کد دوباره میتونه اجرا بشه