View Full Version : مشکل در نصب و شروع کار با MONO-- XAMARIN
masoodkhan11
جمعه 03 مرداد 1393, 22:18 عصر
سلام. دوستان بنده تو نصب MONO و برنامه نویسی اندروید با سی شارپ به مشکل برخوردم.
بعد از دانلود و نصب همه قسمتها ( API, Tools,JDK,Sdk, Ndk,Samples,Build Tools,... حدود یک گیگ) و نصب با موفقیت تمام شد.
متاسفانه هنوز در new project در سی شارپ 2012 گزینه ای بنام mono fot android وجود نداره.
یکی دو تا گزینه که توش xamarin داره را انتخاب کردم. ولی اررور میده.
لطفا راهنماییم کنید که کار با مونو را شروع کنم.121549
mz6488
جمعه 03 مرداد 1393, 22:33 عصر
اگه نظر منو می خوای کلا mono android رو ولش کن.این تازه یکی از بدبختی هاشه.اگر هم بیاره احتمال خیلی زیاد یه اروری نصیبت میشه.باز هم اگه قشنگ پروژه رو ایجاد کنی دردسرهای بعدی شروع میشه.همون برو سراغ جاوا.لااقل آینده ش مشخصه.mono android رو که مایکروسافت پشتیبانی نمیکنه که بهش دل ببندیم
masoodkhan11
شنبه 04 مرداد 1393, 00:44 صبح
دوست عزیز ممنون از پاسخت
ولی راستش من با کلی سختی و دردسر تازه تونستم یه مقدار رو سی شارپ مسلط بشم
حقیقتا شروع کار با جاوا برام خیلی مشکله
امیدوار بودم با سی شارپ یتونم کارهامو پیش ببرم...
حالا راجع به شروع کار با جاوا و ایکلیپس چه منابعی رو مفید میدونید
saeed_g21
شنبه 04 مرداد 1393, 01:27 صبح
دوست عزیز ممنون از پاسخت
اگه تجزیه و تحلیل بلدی برو سراغ مثال های کوچیک و بشین برا خودت بشکاف که اینو اینطوری کرده تا اونطوری بشه بعد این کد این کار می کنه اون کد اونکار میکنه
هیچ وقت هیچ وقت تکرار میکنم هیچ وقت یهو سراغ مثال های سنگین نرو آهسته و پیوسته برو تا قضیه دستت بیاد در غیر این صورت زده خواهی شد
منابع انگلیسی بخون
تکرار تمرین تمرین تکرار
کدها رو درک کن نه اینکه حفظ کنی
یا علی
samanmari
شنبه 04 مرداد 1393, 09:12 صبح
@masoodkhan11
باید تو قسمت اندروید که ۲ گزینه بالاتر از mobile appa که select کردی رو انتخاب کنی.
@mz6488
من با زبان های مختلفی اندروید رو کد کردم. هر کدوم بدیها و خوبیهای خودشو داره. هر کسم طبق علاقه ای که داره پیش میره. درسته اندروید به صورت native با جاواست ولی چند مدت دیگه باید Xamarin رو ببینید، همین الانش با Forms کلی طوفان کرده. خواهشا راهنماییتونو با ذکر جزئیات به دوستان بگید، اگه خوبه بگید چرا و اگه بده بگید چرا تا دوستان گمراه نشن.
mz6488
شنبه 04 مرداد 1393, 11:52 صبح
دوست عزیز ممنون از پاسخت
کم خودم نزدیک دو سال که دارم سی شارپ کار میکنم.واسه اندروید اولش رفتم سراغ جاوا .ازش خوشم نیومد رفتم سراغ mono android.کلی دردسر کشیدم تا تونستم راه اندازیش کنم ولی دردسرهاش تازه شروع شده بود.اول حجمش که واسه یه برنامه ساده حدوده 3 مگ بود که اصلا قابل قبول نیست.بعد سرعت کامپایلش خیلی پایینه.بعد هر کاری کردم که با api7 بنویسم همش خطا میداد و مجبور شدم از api 11 استفاده کنم.که اینم خیلی کند بود.بعد پروژه رو که کامپایل میکردم همش میگفت ماشین مجازیت در حال اجرا نیست در صورتی که اجرا هم بود.خلاصه کلی مصیبت کشیدم اخرش هم هیچی.پس برو سراغ جاوا.یه چند تا سایت هست به صورت خصوصی واست میفرستم که تبلیغات نشه
c0mmander
شنبه 04 مرداد 1393, 21:02 عصر
سلام. دوستان بنده تو نصب MONO و برنامه نویسی اندروید با سی شارپ به مشکل برخوردم.
بعد از دانلود و نصب همه قسمتها ( API, Tools,JDK,Sdk, Ndk,Samples,Build Tools,... حدود یک گیگ) و نصب با موفقیت تمام شد.
متاسفانه هنوز در new project در سی شارپ 2012 گزینه ای بنام mono fot android وجود نداره.
عزیز جان برای باید از قسمت Android یک پروژه برای برنامه نویسی اندروید درست کنی نه از قسمت Mobile App !
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.