View Full Version : اسکریپت نویسنده سایت شما و آپدیت خودکار (حرفه ای و متفاوت)
masterking32
شنبه 04 مرداد 1393, 03:20 صبح
مدتی هست که اسکریپت هایی که مطالب رو از ار اس اس سایت میخونن زیاد شدن اما اسکریپتی که مطلب کپی کنه از سایتهای دیگه به صورت و به صورت iframe نشون نده نبوده!
اینجا اسکریپتی رو معرفی میکنم که مطالب رو به صورت کامل از سایتهایی که شما بگید کپی میکنه و در وردپرس شما منتشر میکنه!!
بدونه اینکه کسی بفهمه کپی هست و حتی اگر بخواهید میتوانید از سایتهای خارجی کپی کنید و بگید تا براتون متن ترجمه شده رو کنه و در سایتتون منتشر کنه!
دیگر نیازی نیست تا هزینه برای کپی مطالب بدید فقط کافیست این اسکریپت را تست کنید و به صورت خیلی سریع و خودکار سایت آپدیتی داشته باشید به طوری که خودتون بگید از کدوم سایت مطلب کپی کنه !
برای کسب اطلاعات بیشتر ، تصاویر و دموی آنلاین به صفحه زیر برید !
درضمن پیشنهاد میکنم فیلم آموزش و روش کار با اسکریپت رو هم نگاه کنید ...
masterking32.ir/index.php?page=masterposter
http://masterking32.ir/index.php?page=masterposter
vimax23
شنبه 04 مرداد 1393, 11:41 صبح
خب وردپرس میشه planet راه انداخت یا میشه روی هر سیستمی با curl هر مطلبی که میخواییم رو بکشیم بریزیم تو دیتابیس
امتیاز این اسکریپت دقیقا چیه؟!:لبخند:
masterking32
شنبه 04 مرداد 1393, 23:33 عصر
خب وردپرس میشه planet راه انداخت یا میشه روی هر سیستمی با curl هر مطلبی که میخواییم رو بکشیم بریزیم تو دیتابیس
امتیاز این اسکریپت دقیقا چیه؟!:لبخند:
درود ، دقیقا انتظار دارید من به شما چی بگم؟ :لبخند:
من هرچی قابلیت بگم برای شما چیزی نیست! البته اسکریپت ساده ای هست و من هم نگفتم گوگل هست چون توی یک روز ساختم!
البته به نظرم شاید برای شما گوگل هم چیز ساده ای باشه! چه میدونم مثلا با یه چیزی مثل curl صفحات رو باز میکنه بعد متن رو میخونه میریزه تو دیتابیسش دیگه و بعد لینکهای دیگه صفحه رو باز میکنه! البته واقعا ساخت موتور جستجو هم کاری نداره و برای یک برنامه نویس خیلی چیزها سادست هرچیزی فیسبوک ، گوگل و تویتر و ... در حال حاضر ساخت هر چیزی ساده است اما خب برای هرکس امکان پذیر نیست ! یا مثلا چرا اینقدر سیستمهای مدیریت محتوا هستند ! وقتی وردپرس قوی هست یا چیزهای دیگه، بحث ساده ای هست و برای هر چیزی میشه نمونه پیدا کرد و ...
نمیدونم هم میتونم خیلی براتون راجب نظرتون بگم ! اما خب بگذریم پست رو برای اسپم ، دعوا ، کل کل ، مبارزه با عقاید مردم :لبخند: و ... گذاشته نشده! باز هم اگر بد حرف زدم از خدمتتون عذر میخام!
اگر نکته ای که اسکریپت رو کامل میکنه دارید بگید ممنون میشم .:قلب:
دانیال دزفولی
شنبه 04 مرداد 1393, 23:41 عصر
سلام
وقتی ورژن جدید ارائه میدید دیگه نباید اونو دوباره بفروشید
منظورم اینه که مشتری یه بار اسکریپت رو خریده باید بتونه از آپدیت های بعدیش رایگان استفاده کنه !
vimax23
یک شنبه 05 مرداد 1393, 01:08 صبح
درود ، دقیقا انتظار دارید من به شما چی بگم؟ :لبخند:
من هرچی قابلیت بگم برای شما چیزی نیست! البته اسکریپت ساده ای هست و من هم نگفتم گوگل هست چون توی یک روز ساختم!
البته به نظرم شاید برای شما گوگل هم چیز ساده ای باشه! چه میدونم مثلا با یه چیزی مثل curl صفحات رو باز میکنه بعد متن رو میخونه میریزه تو دیتابیسش دیگه و بعد لینکهای دیگه صفحه رو باز میکنه! البته واقعا ساخت موتور جستجو هم کاری نداره و برای یک برنامه نویس خیلی چیزها سادست هرچیزی فیسبوک ، گوگل و تویتر و ... در حال حاضر ساخت هر چیزی ساده است اما خب برای هرکس امکان پذیر نیست ! یا مثلا چرا اینقدر سیستمهای مدیریت محتوا هستند ! وقتی وردپرس قوی هست یا چیزهای دیگه، بحث ساده ای هست و برای هر چیزی میشه نمونه پیدا کرد و ...
نمیدونم هم میتونم خیلی براتون راجب نظرتون بگم ! اما خب بگذریم پست رو برای اسپم ، دعوا ، کل کل ، مبارزه با عقاید مردم :لبخند: و ... گذاشته نشده! باز هم اگر بد حرف زدم از خدمتتون عذر میخام!
اگر نکته ای که اسکریپت رو کامل میکنه دارید بگید ممنون میشم .:قلب:
گوگل چیه فیس بوک چیه
موضوع سیستم شما بوده ، اصولا تاپیک تجاری این مدلی تو فوروم کسی نمیزاه ، اینش البته مهم نیست برام :لبخند:
میخوام بدونم چه امتیازی دقیقا داره که مثلا مشتری شما نره دنبال پلاگین های وردپرس؟ الان شما با چی میگیری؟ فید یا curl کدومش؟
masterking32
یک شنبه 05 مرداد 1393, 03:33 صبح
سلام
وقتی ورژن جدید ارائه میدید دیگه نباید اونو دوباره بفروشید
منظورم اینه که مشتری یه بار اسکریپت رو خریده باید بتونه از آپدیت های بعدیش رایگان استفاده کنه !
درود حرف شما درست هست و هزینه ای برای آپدیت دریافت نمیشه! مگر آپدیت اختصاصی ... که سعی میشه به صورت عمومی آپدیت کنیم . جایی گفتم هزینه برای آپدیت دریافت میشه ؟ به درخواست کاربران بزودی تگ گذاری هم اسکریپت انجام میده و مثلا در بخش ادمین هم قابلیت نمایش منبع هم اضافه میشه تا اگر مدیر خواست لینک مطلب اصلی را در مطلب نمایش بده و برای جلوگیری از بلاک شدن توسط گوگل هم اقداماتی صورت میگیره و قیمت اسکریپت افزایش پیدا نمیکنه توجه کرده باشید در بخشی از اسکریپت هم بخشی برای اخبار سازنده در نظر گرفته شده تا مدیران از آپدیتها با خبر شوند. و آپدیتها را دریافت کنند.
گوگل چیه فیس بوک چیه
موضوع سیستم شما بوده ، اصولا تاپیک تجاری این مدلی تو فوروم کسی نمیزاه ، اینش البته مهم نیست برام :لبخند:
میخوام بدونم چه امتیازی دقیقا داره که مثلا مشتری شما نره دنبال پلاگین های وردپرس؟ الان شما با چی میگیری؟ فید یا curl کدومش؟
با تشکر . من اسکریپتی رو بررسی نکردم ! (همیشه قبل ساخت اسکریپت نمونه هاش رو بررسی میکنم این یه هو شد سریع ساختم نشد بررسی کنم) و بدون داشتن نمونه خودم ساختم و فکر نمیکردم باشه ! این اسکریپت هم با curl و هم با rss و یا sitemap کار میکنه !
دانیال دزفولی
یک شنبه 05 مرداد 1393, 11:31 صبح
http://masterking32.ir/images/masterposter-panel.png
نسخه ی دو آماده است همین حالا خریداری کنید
masterking32
یک شنبه 05 مرداد 1393, 14:49 عصر
http://masterking32.ir/images/masterposter-panel.png
نسخه ی دو آماده است همین حالا خریداری کنید
درود بر شما دقت بالایی دارید ... من این متن همینطوری نوشتم تغییر میدهم. و منظورم این نبوده که برای آپدیت باید خریداری بشه!
vimax23
یک شنبه 05 مرداد 1393, 15:22 عصر
درود حرف شما درست هست و هزینه ای برای آپدیت دریافت نمیشه! مگر آپدیت اختصاصی ... که سعی میشه به صورت عمومی آپدیت کنیم . جایی گفتم هزینه برای آپدیت دریافت میشه ؟ به درخواست کاربران بزودی تگ گذاری هم اسکریپت انجام میده و مثلا در بخش ادمین هم قابلیت نمایش منبع هم اضافه میشه تا اگر مدیر خواست لینک مطلب اصلی را در مطلب نمایش بده و برای جلوگیری از بلاک شدن توسط گوگل هم اقداماتی صورت میگیره و قیمت اسکریپت افزایش پیدا نمیکنه توجه کرده باشید در بخشی از اسکریپت هم بخشی برای اخبار سازنده در نظر گرفته شده تا مدیران از آپدیتها با خبر شوند. و آپدیتها را دریافت کنند.
با تشکر . من اسکریپتی رو بررسی نکردم ! (همیشه قبل ساخت اسکریپت نمونه هاش رو بررسی میکنم این یه هو شد سریع ساختم نشد بررسی کنم) و بدون داشتن نمونه خودم ساختم و فکر نمیکردم باشه ! این اسکریپت هم با curl و هم با rss و یا sitemap کار میکنه !
اوکی خوب بفروشی:لبخند:
masterking32
یک شنبه 05 مرداد 1393, 18:46 عصر
اوکی خوب بفروشی:لبخند:
خخخخ مرسی.
در تاریخ 1393/5/5 آپدیت 2.2 منتشر شد.
تگ و بچسب زنی خودکار برای مطالب (جدید)
اعمال بعضی تغییرات برای جلوگیری از اسپم و بلاک توسط گوگل (جدید)
شناسایی بهتر نقشه یا فید در هنگام اضافه کردن سایت (جدید)
رفع مشکل نمایش کلمات کلیدی در موضوعات سایت درهنگام اضافه کردن سایت جدید (جدید)
اضافه شدن قابلیت قرار دادن لینکی که مطلب از آن کپی شده است در پستها به عنوان منبع (جدید)
masterking32
دوشنبه 27 مرداد 1393, 01:50 صبح
در تاریخ 1393/5/10 آپدیت 2.4 منتشر شد.
قابلیت انتقال و درج تصویر شاخص بروی هاست شما در صورت تنظیم (جدید)
اتصال کامل به وردپرس و هماهنگی کامل با وردپرس (جدید)
پشتیبانی از تگهای فارسی برای مطالب (جدید)
عدم نیاز به نصب و استفاده از فایل کانفیگ وردپرس (جدید)
قیمت خرید اسکریپت به مبلغ 69 هزار تومان تغییر کرد (آپدیتها رایگان می باشد و به درخواست کاربران است)
masterking32
جمعه 31 مرداد 1393, 00:46 صبح
در تاریخ 1393/5/30 آپدیت 2.5 منتشر شد.
قابلیت جایگزین کردن متن یا کلمه مورد نظر شما با کلمه دیگر در پست ها (جدید)
قابلیت جایگزین کردن متن یا کلمه مورد نظر شما با کلمه دیگر در عنوان ها (جدید)
قابلیت جایگزین کردن متن یا کلمه مورد نظر شما با کلمه دیگر در تگها (جدید)
مدیریت خواندن تگها و اضافه شدن قابلیت خواندن برچسب و کلمات کلیدی از متاتگ سایت مورد نظر (جدید)
قابلیت ویرایش سایتهای ثبت شده (جدید)
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.