ورود

View Full Version : سوال در مورد اسکین ستاپ (installshield) و گذاشتن پسورد برای ستاپ

myclick1
دوشنبه 06 مرداد 1393, 08:42 صبح
سلام.
من طبق آموزش ها و گفته های کاربران ستاپ برنامه (نصب بازی)رو بدون مشکل ساختم .
سوال 1: با برنامه installshield skin custumer kit عکس لوگوی سمت چپ رو عوض کردم و یک مشکل داره که داخل عکس زیر مشخص کردم :

121635

همینطور که میبینین عکس کامپیوتر روی عکس بازی قرار گرفته . چه جوری باید حذفش کنم؟

-----------------------------------------------------------------------------

سوال 2: وقتی برنامه به "مرحله کپی کردن فایل" میرسه ، روی عکس های پس زمینه قرار میگیره . چطوری میشه "صفحه روندنصب" رو به یه گوشه محدود کرد:

121636

در یه برنامه نصب ، دیدم که فقط "نوار پیشرونده نصب" در سمت راست قرار گرفته و هیچ اثری از پنجره و دکمه و لوگو نیست.
چطور باید این کار رو انجام بدم؟

-----------------------------------------------------------------------------

سوال 3: واسه پسورد گذاشتن چه کدی رو باید قرار بدم ؟
این رو متوجه شدم که در فایل setup.ini دستور ShowPasswordDialog وجود داره و در صورتی که مقدار N بگیره "صفحه وارد کردن پسورد" حذف میشه و اگه Y بشه "صفحه وارد کردن پسورد" اضافه میشه.

nasrin55
دوشنبه 06 مرداد 1393, 19:59 عصر
واسه عکس کامپیوتره، وقتی روی اون کلیک می کنید، میشه اون رو hidden کرد. در قسمت user interface -> dialog به بخش دیالوگ برید و در دیالوگ مورد نظر روی عکس کامپیوتر کلیک کنید، از propertiesهای سمت راست، visible اون رو false قرار بدید.
برای کوچک کردن روند نصب هم میشه با موس به راحتی اون رو کوچک کرد.

myclick1
دوشنبه 06 مرداد 1393, 23:45 عصر
ممنون از توجهتون.
من از قسمت اسکین ها ، Blue رو انتخاب کردم و تمام دیالوگ هایی که احتمال میدادم مربوط به عکس "کامپیوتر" باشه رو انتخاب و برای عکس لوگوی سمت چپ ، مقدار visibel رو Fals قرار دادم (هر چند در هیچ کدوم از دیالوگ ها عکس کامپیوتر نبود! ) اما تغییری در خروجی پروژه مشاهده نکردم .
اصلا یه طوریه که پوسته ی تمامی دیالوگ ها حالت None رو دارن اما من اسکین Blue رو انتخاب کردم و همه دیالوگ ها حالت خاموش رو دارن ...

121694

همینطور که در عکس می بینین اسکین Blue انتخاب شده
پوسته دیالوگ ها حالت None دارن
تمامی دیالوگ ها خاموش هستن
عکس لوگو و یا عکس "کامپیوتر" دیده نمیشه
بااینکه مقدار visibel رو Fals قرار دادم اما ظاهر پروژه تغییری نکرد

--------------------------------------------

من مقاله شما که مربوط به اینستال شیلد بود رو دانلود کردم (installshield 2010 learning v3.pdf) واقعا تااینجا کامل و عالی بود. ادامه نمیدین؟

nasrin55
سه شنبه 07 مرداد 1393, 13:22 عصر
بعضی موقع ها اینستال شیلد انگار یه باگ هایی داره، شایدم ما کامل بلد نیستیم!
یه save as کنید پروژه تون رو و روی اون دوباره این تنظیمات رو انجام بدید. اون عکس بازی که میندازید رو روی دیالوگ بندازید، به طوری که عکس کامپیوتره هم زیرش باشه، فکر کنم اینجوری مشکلتون حل بشه.

------
فعلا وقتش رو ندارم ولی یه بخش هایی مثل UI رو باید بهش اضافه کنم.

myclick1
سه شنبه 07 مرداد 1393, 23:00 عصر
احتمالا این مشکلات بر میگرده به برنامه نویسی جاوا که باید بیشتر یاد بگیریم. به نظرم باید بیشتر دنبال منابع انگلیسی بگردم . به هر حال ممنون...

myclick1
چهارشنبه 08 مرداد 1393, 18:52 عصر
بالاخره تونستم عکس کامپیوتر رو حذف کنم

دیالوگهای استفاده شده در اسکین BlueTC اینستال شیلد:

نام دیالوگی که در اینستال شیلد استفاده شده

نام صفحه ای که در برنامه نصب میبینیم

SdWelcome
welcome screen

SdLicense2RTF
License Agreement

SdRegisterUser
Castum Information

SetupType2
Setup Type

SdAskDestPath2
Choose Destination Location

SdFeatureTree
Select Features

SdStartCopy2
Start Copy

SdFinish
Finish

SdWelcomeMaint
Remove Or Repair

"لوگوی سمت چپ" رو انتخاب و Delete کردم و به جای اون عکس مورد نظرم رو گذاشتم .

--------------------------------------------

برای گذاشتن پسورد هنوز مشکل دارم. "کاراکترهای پسورد" رو نمیدونم کجا باید وارد کنم .... کمــــــــــــــــک...

nasrin55
پنج شنبه 09 مرداد 1393, 17:31 عصر
پسورد برای دیتا بیس نرم افزار؟

myclick1
جمعه 10 مرداد 1393, 14:23 عصر
پسورد برای دیتا بیس نرم افزار؟

ببینید دیالوگ "وارد کردن پسورد" رو فعال کردم :

121859

به عنوان مثال میخوام کاراکترهای پسورد موردنظرم "a13egr35gh4" باشه اما نمیدونم مقدار این کاراکتر ها رو کجا باید تعیین کنم.

ghasem110deh
جمعه 21 آذر 1393, 14:34 عصر
سلام
این برنامه رو واسه دان میزارین :
installshield skin custumer kit
و البته یه آموزش ؟

gta8190
چهارشنبه 26 آذر 1393, 16:50 عصر
آقا برای پسورد از بالای صفحه releases رو انتخاب کن اونقدر Next بزن تا به قسمت Protect With Password برسی بعد پسورد رو تعیین کن . حالشو ببر
تو عکس مشخصه
http://0up.ir/up10/guest/Untitlebd.png
http://0up.ir/up10/guest/Untitled_227cf.png