View Full Version : بوت استرپ یا مدیا کوئری
omidparkour
دوشنبه 06 مرداد 1393, 15:41 عصر
سلام
برای طراحی قالب رسپانسیو بالاخره از کدومشون استفاده کنیم؟؟
بوت استرپ یا مدیا کوئری؟
e_a_23
سه شنبه 07 مرداد 1393, 00:57 صبح
بوت استرپ خیلی کار رو راحت تر کرده. توش از مدیا کوئری استفاده شده (در هرصورت از مدیا کوئری استفاده میشه). اگه بخوایم خودمون همه کارها رو بدون استفاده از یک فریم ورک انجام بدیم، خیلی سخت تر و طولانی تر میشه کارمون.
mmdsharifi
سه شنبه 07 مرداد 1393, 06:15 صبح
بوت استرپ خیلی کار رو راحت تر کرده. توش از مدیا کوئری استفاده شده (در هرصورت از مدیا کوئری استفاده میشه). اگه بخوایم خودمون همه کارها رو بدون استفاده از یک فریم ورک انجام بدیم، خیلی سخت تر و طولانی تر میشه کارمون.ضمن تشکر از دوستمون که با نظرش موافقم،اینو هم باید بگم کار با مدیا کوئری رو باید بلد باشید چون گاهی وقتا لازم می شه.
omidparkour
سه شنبه 07 مرداد 1393, 13:55 عصر
پس برم سراغ بوت استرپ؟:متفکر:
ab.ali
سه شنبه 07 مرداد 1393, 15:41 عصر
پس برم سراغ بوت استرپ؟:متفکر:
به نظر من که فقط برو دنبال bootstrap ، من خودم bootstrap بلد نیستم اگر آموزشی چیزی پیدا کردی به من هم بی زحمت اطلاع بده ، ولی کلا اگر media هم بلد باشی خوبه، چون گاهی اوقات عناصر صفحه کم اند و فقط برای یک سایز شما می خوای صفحه رو رسپانسیو کنی که از مدیا خیلی بهتر می شه استفاده کرد.
omidparkour
سه شنبه 07 مرداد 1393, 16:08 عصر
والا یه آموزش فارسی تو سایت زیر هست میتونید دانلود کنید من دانلود کردم اما هنوز ندیدم خودم
احتمالا امروز میبینمش:بامزه:
http://quicklearn.ir/
omidparkour
سه شنبه 07 مرداد 1393, 17:11 عصر
آقا اصلا با بوت استرپ حال نکردم :عصبانی++:
نمیدونم آموزشه چرت بود یا بوت استرپ
در کل کلا حال نکردم
اصلا سایت ایرانی میشناسید که با بوت استرپ طراحی شده باشه؟:متفکر:
vimax23
سه شنبه 07 مرداد 1393, 18:40 عصر
سلام
برای طراحی قالب رسپانسیو بالاخره از کدومشون استفاده کنیم؟؟
بوت استرپ یا مدیا کوئری؟
دریم ویور :لبخند: مدیا کوئری خودش برات میسازه
شما میایی استایل 3 برای سه تا دیوایس پی سی و اسمارت فون و تبلت مینویسی
امتیازش اینه که کدی که مینویسی خیلی خیلی سبک میشه نسبت به توئیتر
r4hgozar
چهارشنبه 08 مرداد 1393, 09:06 صبح
سلام.
اقا امید این سایت اومده و فقط آموزش از کلیات بوت استرپ قرار داده.
شما باید از مرجع اصلی یعنی http://getbootstrap.com/ استفاده کنی. تکس هاش بسیار ساده و قابل فهمه.
به نظر من که مبتدی هم هستم بوت استرپ بسیار بهتره. بخاطر اینکه از طرف تویتر ساپورت میشه. الان که asp mvc هم داره ازش استفاده می کنه و مطمئن چون مایکروسافت هم واردش شده میاد و باعث قدرتش گرفتن بیشترش میشه.
موفق باشید
e_a_23
جمعه 10 مرداد 1393, 23:41 عصر
بله باید کار با مدیاکوئری هم بلد باشیم. در مورد آموزش های بوت استرپ هم باید بگم من هم وقتی خواستم شروع به یادگیری کنم با آموزش های فارسی شروع کردم و چون خیلی کامل نبودن به نظرم خیلی سخت اومد و بدم اومد. ولی وقتی آموزش های سایت لیندا رو دیدم خیلی برام ساده تر شد و واقعا کمکم کرد. پیشنهاد می کنم حتما ببینیدشون چون با پروژه عملی یاد میده کاملا همه چیز دستتون میاد.
yasharhi
شنبه 11 مرداد 1393, 00:09 صبح
آموزش های لیندا توصیه میشه . اگر به سایت های بزرگ دنیا مثل themeforest و monster نگاه کنید به ندرت میشه سایتی رو پیدا کرد که با بوت استرپ طراحی نشده باشه
masoud_pnu
شنبه 11 مرداد 1393, 00:17 صبح
بوت استرپ خیلی خوبه و جالبه و درعین حال کاربردی.همینکه مشکل مرورگر نداری خودش خیلیه.منتها یه مشکل بزرگ برای برنامه نویس داره و اون اینکه کدش سنگینه.اصلا کامل مشخصه.وگرنه امکاناتش خوبه.
ببین تو برنامه نویسی این یا اون نداریم.زبان و فریم ورک فقط یه ابزاره.گاهی لازمه از این استفاده بشه،گاهی اون، گاهی هم هردو.به فراخور نیاز برنامه نویس استفاده میکنه.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.