PDA

View Full Version : چت

siyn71
دوشنبه 06 مرداد 1393, 23:22 عصر
سلام .. ببخشید من یه سوال داشتم..میخوام یه برنامه چت بسازم یه مشکلی دارم اینکه میخوام وقتی پیام برام میرسه توی تکس باکس مثلا به نمایش در بیاد ..حالا مشکلم اینکه وقتی پیام میره توی تکس باکس اسکرول تکس تغییر نمیکنه و همونجا ثابت میمونه و من برای دیدن پیام باید اونو بکشم پایین تر..امیدوارم منظورمو متوجه شده باشین..میخوام خودکار تکس باکسم اخرین تکسی که رفت داخلش رو خودش اسکرول رو ببره پایین تا هی مجبور نباشم دستی اینکارو بکنم..دقیقا مثل مسنجر ها..ممنون میشم اگه کمک کنین

just4froum
سه شنبه 07 مرداد 1393, 00:07 صبح
با سلام :

از این کد استفاده کن ببین مشکلت حل میشه !

Text1.SelStart = Len(Text1)

noroozifar
سه شنبه 07 مرداد 1393, 00:27 صبح
حالا که این بحث اینجا هست می خواهم بدونم به چه صورت میشه برنامه چت تحت شبکه داخل یک اداره درست کرد ؟ یکی گفت سوکت نویسی من دنبالش نرفتم ولی الان نیاز دارم به ان اگر امکان داره راهنمایی کنید

siyn71
سه شنبه 07 مرداد 1393, 01:00 صبح
سلام میشه یه نمونه کد مثال بزنین با این ممنون
چطوری میتونم مثلابافشردن کلید تکس یکم اینتر بگیره توش یعنی هر متنی که توش نوشته هستن یه پله فضای خالی باز کنه پایینش مثل اینتر کردن توی ورود..همین

just4froum
سه شنبه 07 مرداد 1393, 01:08 صبح
حالا که این بحث اینجا هست می خواهم بدونم به چه صورت میشه برنامه چت تحت شبکه داخل یک اداره درست کرد ؟ یکی گفت سوکت نویسی من دنبالش نرفتم ولی الان نیاز دارم به ان اگر امکان داره راهنمایی کنید

دقیقا سوکت نویسیه شما راجع به Winsock تحقیق کن البته اگه میخوای با vb6 بنویسی .

just4froum
سه شنبه 07 مرداد 1393, 01:09 صبح
سلام میشه یه نمونه کد مثال بزنین با این ممنون
چطوری میتونم مثلابافشردن کلید تکس یکم اینتر بگیره توش یعنی هر متنی که توش نوشته هستن یه پله فضای خالی باز کنه پایینش مثل اینتر کردن توی ورود..همین

دقیقا متوجه منظورتون نشدم میشه بیشتر توضیح بدین ؟ یعنی وقتی که یک متنو میگیرید می خواید به تکست باکس اضافه کنید با یک خط خالی ضافه شه ؟

siyn71
سه شنبه 07 مرداد 1393, 01:14 صبح
اره..شما فقط کد اینتر کردن توی تکس باکسو بهم بدین کارم راه میافته انشاالله

just4froum
سه شنبه 07 مرداد 1393, 01:51 صبح
اگر درست متوجه شده باشم :

Text1.Text = Text1.Text & vbNewLine & Message

که Message یه متغیر شامل متن جدیدی که میخواین به Textbox اضافه کنید

ایلیا آخوندزاده
سه شنبه 07 مرداد 1393, 02:05 صبح
خب بجای تکس چرا از لیست باکس استفاده نمیکنی؟

ایلیا آخوندزاده
سه شنبه 07 مرداد 1393, 02:06 صبح
فرمایش دوست عزیزم just درخصوص winsock کاملا منطقیه ولی آیا نمیشه از طریق شیر داکیومنت هم اینکارو کرد؟:متفکر:

just4froum
چهارشنبه 08 مرداد 1393, 02:47 صبح
فرمایش دوست عزیزم just درخصوص winsock کاملا منطقیه ولی آیا نمیشه از طریق شیر داکیومنت هم اینکارو کرد؟:متفکر:

از طریق share ؟ خب گره ای که با دست باز میشه چرا با دندون ؟

با چند تا روش ابتکاری میشه مثلا این که یه فایل text رو بگذاری توی شیر و هر دو تا برنامه هی روی اون تغییرات بدن که خب اونم مشکلات زیادی داره !!!

vbhamed
چهارشنبه 08 مرداد 1393, 10:01 صبح
سلام
چند تا راه براي انجام اينكار وجود داره

1 - استفاده از پوشه Share و ريختن اطلاعات مورد نياز در اون و خوندن از اون
2 - استفاده از ديتابيس تحت شبكه و نقل و انتقال اطلاعات توسط جداول
3 - استفاده از Socket Programming
4 - استفاده از وب سرويس

اگر شبكه محلي هست مثل شبكه داخلي يك اداره روش اول و دوم خوبه و اگر شبكه بزرگتر مثل اينترنت روش 3 و 4

البته در هر صورت حتي هنگام استفاده از شبكه محلي استفاده از روش 3 به صورت همزمان خيلي مفيده چون شما با استفاده از Socket Programming ميشه پيغامهاي مفيدي رو بين برنامه هاي نصب شده روي كامپيوترها ارسال كرد مثلا تست اينكه كامپيوترها در شبكه حضور دارند يا خير يا آگاه كردن كامپيوترها از اتفاق افتادن رويدادي در برنامه و دستور به اونها جهت انجام عمل متقابل و ...

مثلا به ازاي اينكه كامپيوتري ديتايي رو وارد برنامه كرد كامپيوترهاي ديگه كاري در اون خصوص انجام بدن، البته اينكار به كمك تريگرها در Sql هم قابل انجامه ولي اين براي مثال بود و مخصوصا در شبكه هاي تحت اينترنت كاربرد بيشتري داره

محدوديت Socket Programming هم اينه كه بايد آي پي Valid داشته باشيد كه البته براي شبكه هاي محلي مشكل خاصي وجود نداره و در شبكه هاي تحت اينترنت هم ميشه از آي پي Valid استفاده كرد و هم روش وب سرويس و ...

Mr.305
چهارشنبه 08 مرداد 1393, 11:19 صبح
سورس ی برنامه چت تحت شبکه، دیدنش خالی از لطف نیست

siyn71
پنج شنبه 16 مرداد 1393, 15:05 عصر
سلام دوباره..من الان یه چت دو طرفه با وینسوک درست کردم..میخوام بزرگترش کنم .. یعنی اینکه یه ادلیست براش بزارم..به اینطور که توی این لیستم که آی پی های دوستامو توش اد کردم و با هر کس که بخوام چت کنم رو لیستم آی پیشونو انتخاب کنم و بعد چت..
اما همونطور که اطلاع دارید آی پی ها هی عوض میشن و لیست آی پی های که من به عنوان ادلیست تو برنامم گذاشتم بلا مصرف میشه..
سوال: چطوری میتونم آی پی هایی سیستم های دوستامو که اد کردم رو همیشه بروز نگه دارم..یعنی اینکه هر وقت رفتم تو برنامه چت خودم خودکار برنامه جدید ترین آی پی هاشونو برام بره لود کنه..پیشاپیش ممنون از زحماتتون.

Dr Saeed
جمعه 17 مرداد 1393, 14:59 عصر
اون ای پی های ولید هستن که عوض میشن ای پی های واقعی که عوض نمیشن مگر اینکه مودم خاموش روشن شه !

حالا شما یه کاری کنید واسه server هاتون یه وبروزر بزارید بعد از این سایت های که ای پی رو نشون میده ای پی رو دریافت کنید و به ادرس مشخص ارسال کنید بعد داخل برنامه خودتون جایگزین کنید