View Full Version : چسباندن فوتر به پایین صفحه
سیدرضا بازیار
سه شنبه 07 مرداد 1393, 08:41 صبح
با سلام
من در حال طراحی سک رباط جستجوگر هستم و ابتدا باید ظاهر اون رو درست کنم
امروز یه فوتر براش ساختم. اما فوتر وسط صفحه قرار گرفته. چیکار کنم که فوتر به پایین صفحه بچسبه؟
http://www.balyan.ir
Mori Bone
سه شنبه 07 مرداد 1393, 10:21 صبح
1-
position: absolute; bottom: 0px;
2-
اون divی رو که آیدیش page هست رو هر اندازه می خوای بهش ارتفاع بده. بعد چون footerرت زیره page هست خود به خود میاد پایین
سیدرضا بازیار
سه شنبه 07 مرداد 1393, 10:43 صبح
الآن اومده پایین
اما ثابت شده
من میخوام بعد از جستجو، با آمدن متن ها، این هم بره پایین
ab.ali
سه شنبه 07 مرداد 1393, 11:12 صبح
خب position:relative بزار که هر موقع متن ها اومد بره پایین. اگر هم منظورت اینه که تا یک حدودی تکون نخوره و مثلا وقتی ارتفاع متن ها به 500px رسید، فوتر هم بیاد پایین، باید از min-height استفاده کنید.
Mori Bone
سه شنبه 07 مرداد 1393, 11:22 صبح
من یه چیزی سرچ کردم فوتر درس بود توس صفحه اصلی به به اون دیو page یه min-height بده ردیف میشه:تشویق:
سیدرضا بازیار
سه شنبه 07 مرداد 1393, 11:23 صبح
خب position:relative بزار که هر موقع متن ها اومد بره پایین. اگر هم منظورت اینه که تا یک حدودی تکون نخوره و مثلا وقتی ارتفاع متن ها به 500px رسید، فوتر هم بیاد پایین، باید از min-height استفاده کنید.
این کد باعث میشه که همراه با متن پایین بیاد و مشکل حل میشه
اما منو رو میاره وسط. الآن منو وسط هست (بعد از سرچ میره پایین)
چیکار کنم که منو پایین قرار بگیره؟ (در همین حالت که حرکت هم میکنه)
من یه چیزی سرچ کردم فوتر درس بود توس صفحه اصلی به به اون دیو page یه min-height بده ردیف میشهhttp://barnamenevis.org/images/smilies/yahoo/131.gif
لطفا بیشتر توضیح بدید
Mori Bone
سه شنبه 07 مرداد 1393, 12:08 عصر
آسونه به دیو pageت min-height: 500px; بده. همین
اینو امتحان کن نخواستی با جی کوئری میشه به کارایی کرد
Mori Bone
سه شنبه 07 مرداد 1393, 12:11 عصر
با جی کوئری می تونی چک کنی ببینی دیو pageت اگه از ارتفاع صفحه کمتره، فوتر رو بچسبونه به پایین. در غیر این صورت(دیو pageت اگه از ارتفاع صفحه مساوی یا بیشتره) که با دیو page حرکت می کنه دگ
Mori Bone
سه شنبه 07 مرداد 1393, 12:17 عصر
من یه چیزی سرچ کردم فوتر درس بود توس صفحه اصلی به به اون دیو page یه min-height بده ردیف میشه:تشویق:
منظورمو بد فهموندم. منظورم این بود که توی سایتت به چیزی سرچ کردم . دیدم فوترت درس کار کرد یعنی نسبت به متون اومد پایین. پست قبلیم رو هم یه نگا بنداز
سیدرضا بازیار
سه شنبه 07 مرداد 1393, 12:34 عصر
صفحه نباید ارتفاع داشته باشه. چون باعث خراب شدن اون میشه. ارتفاع همیشه با هم فرق داره
الآن منو درسته و با متن ها میاد پایین. بعد از پایین اومدن هم درست میچسبه به پایین صفحه
اما قبل از جستجو، منو در وسط صفحه قرار داره که میخوام در این حالت هم به پایین بچسبه
ab.ali
سه شنبه 07 مرداد 1393, 15:38 عصر
صفحه نباید ارتفاع داشته باشه. چون باعث خراب شدن اون میشه. ارتفاع همیشه با هم فرق داره
الآن منو درسته و با متن ها میاد پایین. بعد از پایین اومدن هم درست میچسبه به پایین صفحه
اما قبل از جستجو، منو در وسط صفحه قرار داره که میخوام در این حالت هم به پایین بچسبه
اگر می شه کدتون و برام بفرستین، فکر می کنم منو تون رو هم با لون قسمت search توی یک دیو هستش و به کلشون min-height دادین.
سیدرضا بازیار
سه شنبه 07 مرداد 1393, 16:15 عصر
با مشاهده سورس صفحه میتونید اون رو ببینید
کد ها دقیقا توی سورس هست
vimax23
سه شنبه 07 مرداد 1393, 18:35 عصر
با مشاهده سورس صفحه میتونید اون رو ببینید
کد ها دقیقا توی سورس هست
وقتی میخوایی بچسبونی چرا پوزیشن رو روی relative گذاشتی؟!
باید پوزیشنت fixed باشه که با اسکرول خوردن ثابت باشه
سیدرضا بازیار
سه شنبه 07 مرداد 1393, 21:25 عصر
اما اگه ثابت باشه، دیگه کاربر نمیتونه چیزی رو سرچ کنه
فکر کنم این معما قابل حل شدن نیست
باید از یه موتور دیگه استفاده کنم
vimax23
چهارشنبه 08 مرداد 1393, 06:36 صبح
اما اگه ثابت باشه، دیگه کاربر نمیتونه چیزی رو سرچ کنه
فکر کنم این معما قابل حل شدن نیست
باید از یه موتور دیگه استفاده کنم
مگه نمیخوایی ul با آیدی #footer رو بچسبونی به پائین صفحه؟
میشه bottom: 0px; حالا میخوایی این وقتی اسکرول میشه تکون نخوره همون پائین بچسبه position:fixed; میشه
چه ربطی به سرچ اون بالا داره؟!
اقا این دومینت هر چی مخ فندقیمو کار انداختم چطوری هجی میشه متوجه نشدم این چه دومینیه :لبخند:
سیدرضا بازیار
چهارشنبه 26 فروردین 1394, 19:40 عصر
الآن یه مشکل جدی داره که تازه متوجه شدم
وقتی سایت رو روی موبایل مشاهده میکنیم یا ارتفاع رو کم میکنیم همه بخش ها میره زیر فوتر قرار میگیره و بجز فوتر هیچ چیز معلوم نیست
چیکار کنم که فوتر پایین باشه اما با کوچک ظده ارتفاع چیزی زیر اون پنهان نشه؟
www.sms.balyan.ir
amirali0079
چهارشنبه 26 فروردین 1394, 20:58 عصر
منم این مشکل رو داشتم اینم راه حل
https://css-tricks.com/snippets/css/sticky-footer/
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.