PDA

View Full Version : سوال: مشکل در نصب وردپرس در هاست

ab.ali
سه شنبه 07 مرداد 1393, 16:22 عصر
سلام، من وردپرس رو آپلود می کنم و از اون ور هم یک database با یک یوزر می سازم ولی وقتی سایت رو می زنم، می نویسه ، خطا دربرقرار پایگاه داده! از طرفی هم توی یک فیلم دیدم که بعد از آپلود طرف می آد فایل wp-config.php رو تصحیح می کنه، حالا چند تا سوال دارم، :
1. نام کاربری و رمز عبوری که برای کاربر ساختیم رو باید به جای DB_user و ... بزاریم یا اون ها مربوط به user و pass دیتابیس مربوط می شه؟
2. نام هاست رو چطور باید وارد کنم؟ ftp.host.com یا www.host.com

sina_000
سه شنبه 07 مرداد 1393, 16:38 عصر
سلام دوست عزیز.
از راه خودش برید به وی پی کانفیگ کاری نداشته باشید.
یک دیتابیس با یک نام دیگر و یک نامکاربری متفاوت با نام دیتابیس بسازید و وارد کنید من این مشکل رو داشتم انجام دادم درست شد.نام هاست رو هم اگه هاست ایرانی یا رایگان داشته باشید باید توی صفحه ساخت دیتابیس داشته باشه.در غیر این صورت mysql.host.com استفاده کنید.امیدوارم مشکلت رفع بشه.

دانیال دزفولی
سه شنبه 07 مرداد 1393, 16:48 عصر
سلام
اسم هاست یا localhost هست (حتی توی هاست های اینترنتی) یا توی خود پنل نوشته

vimax23
سه شنبه 07 مرداد 1393, 18:51 عصر
سلام، من وردپرس رو آپلود می کنم و از اون ور هم یک database با یک یوزر می سازم ولی وقتی سایت رو می زنم، می نویسه ، خطا دربرقرار پایگاه داده! از طرفی هم توی یک فیلم دیدم که بعد از آپلود طرف می آد فایل wp-config.php رو تصحیح می کنه، حالا چند تا سوال دارم، :
1. نام کاربری و رمز عبوری که برای کاربر ساختیم رو باید به جای DB_user و ... بزاریم یا اون ها مربوط به user و pass دیتابیس مربوط می شه؟
2. نام هاست رو چطور باید وارد کنم؟ ftp.host.com یا www.host.com (http://www.host.com)

تو وردپرس خودش ویزارد داره
1-یوزر دیتابیس رو هم باید از تو پنل هاست یا سرورت به دیتابیس متصل کنی بعد یوزر پسورد و اسم دیتابیس رو موقع نصب وردپرس بدی
همین!
2-شما سرور خاصی برای دیتابیس داری باید آدرسشو بدی اگر نه localhost دیفالت میشه