PDA

View Full Version : سایت من

sina_000
سه شنبه 07 مرداد 1393, 16:41 عصر
سلام این سایت رو به عنوان نمونه خیلی وقت پیش ساختم به کسی هم نشون ندادم ببینی خوبه یا نه از نظر کد نویسی هم نگاهش کنید ببینید خوبه یا نه؟ممنونم
برای مشاهده سایت روی این لینک کلیک کنید (http://wing-webdesign.parsaam.ir/)

دانیال دزفولی
سه شنبه 07 مرداد 1393, 16:42 عصر
کدوم سایت؟

sina_000
سه شنبه 07 مرداد 1393, 16:49 عصر
روی لینک زیر کلیک کنید نوشتم دیگه دانیال جان

دانیال دزفولی
سه شنبه 07 مرداد 1393, 16:49 عصر
روی لینک زیر کلیک کنید نوشتم دیگه دانیال جان

یا تازه اضافش کردی یا من ندیدمش

sina_000
سه شنبه 07 مرداد 1393, 16:50 عصر
از همون اولش گذاشته بودم حالا شما یه نظر بده اگه بده درستش کنیم.

vimax23
سه شنبه 07 مرداد 1393, 18:37 عصر
سلام این سایت رو به عنوان نمونه خیلی وقت پیش ساختم به کسی هم نشون ندادم ببینی خوبه یا نه از نظر کد نویسی هم نگاهش کنید ببینید خوبه یا نه؟ممنونم
برای مشاهده سایت روی این لینک کلیک کنید (http://wing-webdesign.parsaam.ir/)

در موردش چیش نظر بدیم؟
موضوع سایت اگر سفارش طراحی باشه به معنای واقعی کلمه افتضاح هست!
جی کوئری یو آی رو که اینطوری استفاده نمیکنن حداقل استایلشو عوض میکردی
چیدمان صفحه اصلا درست نیست
افکت خاصی نداره که برای یوزر جذابیت داشته باشه
کلا از من میشنوی چند تا سایت خارجی رو ببین 4 تا ایده داشته باشه

sina_000
سه شنبه 07 مرداد 1393, 19:09 عصر
دستت درد نکنه از نظرت.:چشمک:ممنونم.
اگه یکم راهنماییم کنی توی جی کوئری یو آی ممنون میشم.

sina_000
سه شنبه 07 مرداد 1393, 19:24 عصر
میدونم افتضاحه اینو میگم اوایل کارم طراحی کردم تقریبا هیچی نمیدونستم.الان یک سالی هست کار میکنم شاید کارام بهتر شده باشه.شایدم نه.
امیدوارم کمی درمورد ادیت جی کوئری یو آی توضیح بدین لطفا ممنونم.

دانیال دزفولی
سه شنبه 07 مرداد 1393, 19:27 عصر
میدونم افتضاحه اینو میگم اوایل کارم طراحی کردم تقریبا هیچی نمیدونستم.الان یک سالی هست کار میکنم شاید کارام بهتر شده باشه.شایدم نه.
امیدوارم کمی درمورد ادیت جی کوئری یو آی توضیح بدین لطفا ممنونم.

اول قالب بندی رو قوی کن و بعد برو سراغ رنگ بندی بعدش جی کوری
الآن خیلی زوده

sina_000
سه شنبه 07 مرداد 1393, 19:32 عصر
خیلی ممنونم یک سال بود داشت خاک میخورد میخوام قشنگ درستش کنم تموم شه.

masoud_pnu
سه شنبه 07 مرداد 1393, 23:00 عصر
برادر عزیزم من کاری به نظر دوستان ندارم که برای بنده هم محترمه،بنده هم نظر خودمو عرض میکنم.نقاط ضعف و قوت رو جدا میگم اول،شاید بهتر باشه.

نقاط قوت :
1-سادگی طرح-کاربر لازم نیست چشم بصیرت داشته باشه تا به مقصود برسه!
2-یکسانی نمایش در مرورگرهای مختلف-این خودش یه نکته مثبته.
3-انتخاب رنگ ماسب-بنده به شخصه شدیدا مخالف گل منگولی کردن سایتم.این باعث میشه مشتری های حساس فکرکنن داری سرشون رو کلاه میذاری و ماست مالی میکنی تا فقط پوله رو حلالش کنی
4-منوی هوریزنتال-اکثر کاربران به این نوع منو عادت کردن و تا سایتی رو باز میکنن،فورا اون بالا دنبال منو میگردن.شما قالب های مطرح رو نگاه کن،اکثر نویگیشن بار دارن اون بالا.
5-چیدمان کلی صفحه خوبه-سایت مال یه طراحه.نه سایت های زرد که توش تبلیغ لاک ناخن و مستند فقرو فحشا و فروش شارژ ایرانسل بشه!گرچه هنگام جدی شدن کار،قطعا یه مقدار شلوغ تر و بهتر میشه.

نقاط ضعف:
1-ضعف در اسکلت بندی سایت-اون آکاردئونی اصلی وسط صفحه به قسمت سمت چپ متمایله که برای شما که طراح هستید زیبنده نیست.توجه داشته باشید این سایت ویترین شماست.
2-بهم ریختگی صفحه در اثر تغییر اندازه مرورگر-ببین یه بار صفحه رو از حالت maximize دربیار.صفحه بهم میریزه.دلیلش اینه که اسکلت بندی سایت ایراد داره.شما میتونی برای رفع این نقیصه،از یه div مرکزی استفاده کنی و همه المان ها رو از هدر تا فوتر در اون قرار بدی.این div در داخل یه تگ <center> قرار بگیره.
3-ضخامت اون خط<hr> زیر لوگو خیلی زیاده-خط نهایتش 2پیکسل.(البته اصلاح کنم.الان که کد رو دیدم گویا خط،در داخل خود عکسه که لزومی نداره.)
4-لبه های آیتم های منو،مطابقتی به بقیه المان ها نداره.radius 5px مربوط به آیتم ها،با radius 2px مربوط به آکاردئونی یا بقیه divها نداره.یکسان بشه بهتره.
5-سایه های سفید زیر خط لزومی نداره عکس استفاده کنی و صفحه رو سنگین کنی.CSS این وسط چکارس؟!
6-قسمت policyها معمولا آخرین خط یه صفحه اس-جای لوگوهای HTML5وCSS3 باید با این خط عوض شه.

موفق باشی برادر.:بوس:

دانیال دزفولی
سه شنبه 07 مرداد 1393, 23:29 عصر
برادر عزیزم من کاری به نظر دوستان ندارم که برای بنده هم محترمه،بنده هم نظر خودمو عرض میکنم.نقاط ضعف و قوت رو جدا میگم اول،شاید بهتر باشه.

نقاط قوت :
1-سادگی طرح-کاربر لازم نیست چشم بصیرت داشته باشه تا به مقصود برسه!
2-یکسانی نمایش در مرورگرهای مختلف-این خودش یه نکته مثبته.
3-انتخاب رنگ ماسب-بنده به شخصه شدیدا مخالف گل منگولی کردن سایتم.این باعث میشه مشتری های حساس فکرکنن داری سرشون رو کلاه میذاری و ماست مالی میکنی تا فقط پوله رو حلالش کنی
4-منوی هوریزنتال-اکثر کاربران به این نوع منو عادت کردن و تا سایتی رو باز میکنن،فورا اون بالا دنبال منو میگردن.شما قالب های مطرح رو نگاه کن،اکثر نویگیشن بار دارن اون بالا.
5-چیدمان کلی صفحه خوبه-سایت مال یه طراحه.نه سایت های زرد که توش تبلیغ لاک ناخن و مستند فقرو فحشا و فروش شارژ ایرانسل بشه!گرچه هنگام جدی شدن کار،قطعا یه مقدار شلوغ تر و بهتر میشه.

نقاط ضعف:
1-ضعف در اسکلت بندی سایت-اون آکاردئونی اصلی وسط صفحه به قسمت سمت چپ متمایله که برای شما که طراح هستید زیبنده نیست.توجه داشته باشید این سایت ویترین شماست.
2-بهم ریختگی صفحه در اثر تغییر اندازه مرورگر-ببین یه بار صفحه رو از حالت maximize دربیار.صفحه بهم میریزه.دلیلش اینه که اسکلت بندی سایت ایراد داره.شما میتونی برای رفع این نقیصه،از یه div مرکزی استفاده کنی و همه المان ها رو از هدر تا فوتر در اون قرار بدی.این div در داخل یه تگ <center> قرار بگیره.
3-ضخامت اون خط<hr> زیر لوگو خیلی زیاده-خط نهایتش 2پیکسل.(البته اصلاح کنم.الان که کد رو دیدم گویا خط،در داخل خود عکسه که لزومی نداره.)
4-لبه های آیتم های منو،مطابقتی به بقیه المان ها نداره.radius 5px مربوط به آیتم ها،با radius 2px مربوط به آکاردئونی یا بقیه divها نداره.یکسان بشه بهتره.
5-سایه های سفید زیر خط لزومی نداره عکس استفاده کنی و صفحه رو سنگین کنی.CSS این وسط چکارس؟!
6-قسمت policyها معمولا آخرین خط یه صفحه اس-جای لوگوهای HTML5وCSS3 باید با این خط عوض شه.

موفق باشی برادر.:بوس:

خوب این سایت دقیقا چی داره که بخواد تو ie-8 دچار مشکل شه؟

masoud_pnu
سه شنبه 07 مرداد 1393, 23:37 عصر
خود juery ui از +IE8 پشتیبانی میکنه.من الان با IE7 سایت رو دیدم.مشکلی نداشت.در تبلت،فبلت و اسمارت فون هم نمایش یکسان داره.

دانیال دزفولی
سه شنبه 07 مرداد 1393, 23:44 عصر
در این صورت

نظرتون در مورد این سایت (http://www.rana007.com/)چیه ؟

masoud_pnu
سه شنبه 07 مرداد 1393, 23:52 عصر
نظر شما در مورد این چیه؟کاروسل هدر رو ببینید.
http://codecanyon.net/item/jquery-featured-3d-slider/full_screen_preview/2227166?ref=jqueryrainhttp://istart.webssearches.com/?type=hp&ts=1399114977&from=exp&uid=TOSHIBAXMK5065GSX_40EJF1CASXX40EJF1CAS

دوست عزیز فراموش نکنید اینجا ایرانه و ایشونم یک نفر هستن.ایشون هنوز تو مرکز قرار دادن div اصلی مشکل داره بنده خدا،دیگه چه برسه به استفاده از فریم ورک و لایبرری!ایشون به گفته خودش سال گذشته این سایت رو کار کرده و اگر آدم پیگیری بوده باشه قطعا الان به مراتب بهتر شده.

سایت های پارالاکسی وجود دارن که اگه تو بوکمارکهام پیدا کردم براتون میذارم.خط تولید یه ماشین رو شبیه سازی کردن باهاش!!کاملا با اسکرول کردن میل لنگ ماشین میچرخه!

2020s1371
چهارشنبه 08 مرداد 1393, 00:54 صبح
در این صورت

نظرتون در مورد این سایت (http://www.rana007.com/)چیه ؟

:تشویق:
چه سایت قشنگی بود...دمش طراحش گرم!
:تشویق:

r4hgozar
چهارشنبه 08 مرداد 1393, 08:56 صبح
سلام.
من به شخصه زیاد سخت گیر نیستم.قشنگ بود.
اما اگه رو چیدمان کار کنین قشنگتر میشه.
موفق باشید

r4hgozar
چهارشنبه 08 مرداد 1393, 09:02 صبح
اقا دانیال دزفولی نژاد (http://barnamenevis.org/member.php?301216-%D8%AF%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7%D9%84-%D8%AF%D8%B2%D9%81%D9%88%D9%84%DB%8C-%D9%86%DA%98%D8%A7%D8%AF) ایده بسیار جالبه اما صحه لود اولش کنده.این خودش میشه یکی از معایبش. ریسپانسیو نیست این رو هم میشه جزو معایبش گذاشت.البته نیاز نداشته.
اقا masoud_pnu (http://barnamenevis.org/member.php?79694-masoud_pnu)
جالبه. اما خیلی وقته از اینها تو سایت ها استفاده می کنن. من بشخصه خیلی این نوع طراحی رو دوس دارم مخصوصا وقتی تو گالری استفاده میشه ازش

sina_000
شنبه 11 مرداد 1393, 12:42 عصر
سلام دوستان ممنونم که نظرات خودتون رو بهم گفتید.
دارم روش کار میکنم که بهتر بشه.

دانیال دزفولی
شنبه 11 مرداد 1393, 12:46 عصر
بیشتر روش کار کن
با اینکه چیزی ولی حجمش بالاس

sina_000
شنبه 11 مرداد 1393, 12:52 عصر
ممنون
:قلب:

دانیال دزفولی
شنبه 11 مرداد 1393, 12:55 عصر
5 تا چیز تو این سایت اضافه هستن
1.منوی اکاردئون
2. تب ها
3. اون خط بالای منو
4. اون html5 css3 jquery پایین صفحه
5. shadow ی بالای تب ها

باید یک بار ازش استفاده کنی اونم پایین سایت
اون منو هم توی هواس

کپی رایت بیاد بالای shadow

sina_000
شنبه 11 مرداد 1393, 12:59 عصر
اینجوری که همه چیزشو باید ور دارم.با این حال ممنونم.

:قلب: