View Full Version : شروع به کار طراحی وب
abbas412
سه شنبه 07 مرداد 1393, 19:18 عصر
سلام دوستان
من html و css رو تا حد زیادی یاد گرفتم؛ از سایت w3school تا منابع فارسی همه رو خوندم
ولی مشکلی که دارم نمی تونم از آموخته هام استفاده کنم
واضح تر بگم، مثلا قالب یه سایتو میبینم نمیتونم بفهمم چی کار کرده؟ چطوری این قالب رو درست کرده؟ به بن بست میخورم
دوستان می تونید راهنماییم کنید؟ چجوری ادامه بدم؟؟ چیز خاصی باید یاد بگیرم؟
ممنون
دانیال دزفولی
سه شنبه 07 مرداد 1393, 19:19 عصر
یه کلمه نیست که ما بگیم شما برید کولاک کنید !
خودم دارم آموزش میدم تا سه جلسه ی دیگه شروع به طراحی سایت میکنم
omidparkour
سه شنبه 07 مرداد 1393, 19:22 عصر
دورد
اگر HTML , CSS رو یاد گرفتین و با تگ ها و عملکرد اونها آشنایی دارین یک قالب HTML , CSS دانلود کنید و کدهاش رو ببینید و همچنین میتونید از افزونه firebug هم اسفاده کنید و یا inspect element و دقیق ببنیید برای هر قسمت از چه دستوری و چه استایل هایی استفاده شده
با آرزوی موفقیت برای شما
[younes]
سه شنبه 07 مرداد 1393, 19:27 عصر
شما باید بیشتر تمرین عملی داشته باشید وسعی کنید هرچی که به صورت تئوری یاد گرفتید رو پیاده کنید تا در وب موفق بشید وگرنه حفظ چند تا برچسب و تگ نمیتونه زیاد به درد بخور باشه!
abbas412
سه شنبه 07 مرداد 1393, 22:51 عصر
با تشکر از دوستان خوبم که راهنمایی کردن
;2071859']شما باید بیشتر تمرین عملی داشته باشید وسعی کنید هرچی که به صورت تئوری یاد گرفتید رو پیاده کنید تا در وب موفق بشید وگرنه حفظ چند تا برچسب و تگ نمیتونه زیاد به درد بخور باشه!
دقیقا مشکل منم همینجاست؛ واسه تمرین عملی چی کار کنم؟
قالب های اکثر سایتا سخت و سنگینه
جایی رو سراغ دارید قالب های ساده واسه دانلود داشته باشه؟ سرچ کردم پیدا نکردم
راه حل دیگه چی؟
ممنون
omidparkour
سه شنبه 07 مرداد 1393, 22:53 عصر
تو سایت زیر قالب های html ,css زیادی هست
http://90theme.ir/
دانلود کنید و کدهاش رو هم نگاه کنید
برای تمرین هم پیشنهاد میکنم که پروژه وار تمرین کنید
یعنی در قالب پروژه
یک سایت کامل طراحی کنید
اصلا هم نباید با اولین طراحی همه چیز درست و استاندارد باشه
مهم این هست که شما دست به کار بشید و شروع به طراحی کنید تا مشکلاتتون داخل کار مشخص بشه
با آرزوی موفقیت برای شما :قلب:
masoud_pnu
سه شنبه 07 مرداد 1393, 23:23 عصر
ببین شما اسلوب کار رو بلد نیستی که این احساس رو داری.دلیلشم اینه که تجربه لازم رو هنوز کسب نکردی.الان اسکلت بندی میتونی انجام بدی؟این شکلو ببین.میتونی اینو انجام بدی الان؟
121713
abbas412
چهارشنبه 08 مرداد 1393, 01:18 صبح
+امید جان ممنون بابت معرفی سایت، قالب های خوبی داشت، فکر کنم بهتره قالب هاشو دانلود کنم، کد هاشو ببینم، بعد سعی کنم خودم همون قالب رو پیاده کنم، درسته؟
+مسعود جان ممنون بابت زحمتت، سعی کردم همونو طراحی کنم، نسبتا خوب شد؛ تصویر و کد هامو ضمیمه کردم
فقط یه مشکلی دارم، قسمت content رو با اینکه براش ارتفاع تعریف کردم ولی ارتفاع رو متن های داخلش تعیین میکنن در واقع اگه متنی توش نذارم کلا ناپدید میشه؛
و اینکه متن هایی که گذاشتم، برای اینکه "عمودی" هم وسط چین بشن (از نظر ارتفاع) از padding-top استفاده کردم، راه حل بهتر و دقیق تری نداره؟ vertical-align دادم تاثیری نداشت
[younes]
چهارشنبه 08 مرداد 1393, 01:19 صبح
سادست بهترین گزینه ، تمرین در قالب پروژه است
برای تمرین میتونید یه وب سایت طراحی کنید و همراه مطالعاتی که دارید اون رو گسترش بدید مثلا امروز در css3 گوشه های گرد رو خواندید سعی کنید در پرژه اعمال بشه و کمی که درگیر کار باشید متوجه میشید که همه ی مرورگر ها به یک صورت پشتیبانی نمی کنه و کم کم سعی می کنید برای حل مشکل نمایش گوشه های گرد درهمه مرورگر ها یه راهی پیدا کنید با تحقیق اینترنتی و پرسش در انجمن ها و حتی نوآوری....... و این چرخه ادامه داره تا شما به هدف اصلی یعنی خبرگی در وب برسید
مهمترین نتیجه آن(تمرین در قالب پرژه) این هست که شما با به چالش کشیدن خودتون نقاط ضعف خودتون رو متوجه میشید و می فهمید که در کجا ضعیف هستید و باید روی اون مورد بیشتر کار کنید
من این روش رو امتحان کردم و حالا سه ساله که ادامه میدهم واقعا موثره
omidparkour
چهارشنبه 08 مرداد 1393, 01:27 صبح
کد هاتون رو نگاه کردم و توسط http://validator.w3.org/ چک کردم
کدنویسیتون خوبه
یعنی استاندارد کد مینویسید
فقط تنها کاری که باید انجام بدید همونطور که قبلا هم گفتم تمرین در قالب پروژه هست
مثلا یه قالب طراحی کنید برای یک سایت دانلود آهنگ
فرض کنید که قراره برای مشتری طراحی کنید
کاملا جدی و دقیق عمل کنید
اول طرح کلی سایت و نیازهاشو رو کاغذ رسم کنید بعدش طراح کاغذی رو با فتوشاپ تبدیل به طرح گرافیکی و کامپیوتری کنید بعد شروع به کدنویسی کنید و در آخر هم تبدیل به سیستم مدیریت محتوای مورد نظر
vimax23
چهارشنبه 08 مرداد 1393, 06:56 صبح
سلام دوستان
من html و css رو تا حد زیادی یاد گرفتم؛ از سایت w3school تا منابع فارسی همه رو خوندم
ولی مشکلی که دارم نمی تونم از آموخته هام استفاده کنم
واضح تر بگم، مثلا قالب یه سایتو میبینم نمیتونم بفهمم چی کار کرده؟ چطوری این قالب رو درست کرده؟ به بن بست میخورم
دوستان می تونید راهنماییم کنید؟ چجوری ادامه بدم؟؟ چیز خاصی باید یاد بگیرم؟
ممنون
کاری نداره فایرباگ بنصب یا از اون ابزار جینگولکیه کروم استفاده کن میتونی بفهمی از چی و چطوری استفاده کرده
مهارتت رو میتونی با تمرین و تکرار روی تمپلیت های روز سایت های مختلف بالا ببری ببین چی دارن چی مد هست زمینه های فعالیت هر سایت با هم فرق دارن و تناسب سایت با موضوعش خیلی مهمه اینا رو کم کم یاد میگیری
پشت هم باید تکرار کنی و کار کنی
برای اینکه خودتو محک بزنی یه مدت مفتی تمپلیت بزن واسه بعضی یوزرا سعی کن راضیشون کنی هم رزومت میشه هم اینکه 4 تا چیز جدید یاد میگیری
موفق باشی جوون:لبخند:
masoud_pnu
چهارشنبه 08 مرداد 1393, 11:03 صبح
عباس جام ماشالا وضعت خوبه که.همین اسکلت بندی رو که بلدی خودش خیلیه.حالا موارد دیگه به مرور کسب میشه.واسه نمونه ای هم که گذاشتی این اصلاحیه ایه که گفتی:
http://jsfiddle.net/Cc7UF/
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.