View Full Version : سوال: چند نکته درمورد command ها و موارد دیگر
-orman-
سه شنبه 07 مرداد 1393, 23:00 عصر
به نام ایزد منان که هرچه داریم ازاوست
سلام و درود خدمت شما دوستان و استادان گرامی
من تمام نت رو گشتم و از سایت کان اکادمی که جناب مرادی اموزشش رو در سایت نردبان داده بودن دانلود کردم و از اونها استفاده میکنم.
1. اولین سوال من این هست که در قسمتی از اموزش نوشته شده که برای کامنت ها میتوانیم از / استفاده کنیم و برای غیر فعال کردن اون کامند مجدد / رو میزنیم حال سوال من اینه که مثلا باید به این شکل باش ؟
/in the name of god/
2. به نظرتون اموزش از روی پی دی اف بهتره یا بهصورت عملی دوره ببینم؟
A.iman
چهارشنبه 08 مرداد 1393, 12:18 عصر
به نام ایزد منان که هرچه داریم ازاوست
سلام و درود خدمت شما دوستان و استادان گرامی
من تمام نت رو گشتم و از سایت کان اکادمی که جناب مرادی اموزشش رو در سایت نردبان داده بودن دانلود کردم و از اونها استفاده میکنم.
1. اولین سوال من این هست که در قسمتی از اموزش نوشته شده که برای کامنت ها میتوانیم از / استفاده کنیم و برای غیر فعال کردن اون کامند مجدد / رو میزنیم حال سوال من اینه که مثلا باید به این شکل باش ؟
/in the name of god/
2. به نظرتون اموزش از روی پی دی اف بهتره یا بهصورت عملی دوره ببینم؟
1- خب امتحان کن !
2- اگه دوست داری دوره ببین و یا دوست داری ویدئو دانلود کن یا از روی PDF بخون ... ولی فکر نکنم توی دوره ها چیزای خاصی مطرح بشه . بیشتر آشنایی هستن. تو اول مقدماتشو یاد بگیر بعد یه پروژه ساده برای خودت تعریف کن و در حین انجام دادن اون پروژه خیلی چیزا رو میتونی یاد بگیری برای مقدومات هم به این سایت میتونی بری : http://tutorialspoint.com/
mr.dp+
چهارشنبه 08 مرداد 1393, 15:21 عصر
برای گذاشتن کامنت باید به این شیوه عمل کنید
برای مثال
public class TabularOutput {
public static void main(String[] args) {
double amount; // amount on deposit at end of each year
double principal = 1000.0;// initial amount before interest
double rate =0.05; // interest rate
System.out.printf("%s%20s \n", "Year", "Amount on deposit");
//use the for condition for loop 100 times
for (int year = 1;year<=10; year++ )
{
amount = principal * Math.pow(1.0+ rate, year );
System.out.printf("%4d%,20.2f\n", year, amount );
}
}
}
}
برای گذاشتن کامنت مثلا برای چند خط متن میتونید از کلید های Ctrl + / استفاده کنید.
و اگه بخوای کامنت ها رو برداری بصورت دستی(حذفش کنید) و با استفاده از کلید های Ctrl + / (که اون چند خط رو انتخاب میکنی و کلید ها رو میزنی) میتونید این کارو انجام بدید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.