ورود

View Full Version : سوال: این سایتمه دیگه دیگه روش چیکار کنم قشنگ شه

abolix
سه شنبه 07 مرداد 1393, 23:56 عصر
این سایتم روش دیگه چیکار کنم

کلیک کن (http://iransupercell.ir)

omidparkour
چهارشنبه 08 مرداد 1393, 00:11 صبح
یه مشکل اساسی اینکه وقتی روی انتخاب رنگ کلیک میشه سایدبار سمت چپ میاد وسط ، کادر تبلیغات میاد پایین
رنگ بندی زیاد جذابی نداره
با تغییر سایز اتافاقات ناخشایندی میوفته :لبخندساده:
ساید بار خیلی ساده است
امیدوارم که ناراحت نشده باشید:قلب:

abolix
چهارشنبه 08 مرداد 1393, 00:13 صبح
نه ممنون
حالا میشه راهنمایی کنی چیکار کنم اینطور نشه:لبخند:

ولی به هر حال نارحت شدم:گریه:

r4hgozar
چهارشنبه 08 مرداد 1393, 09:08 صبح
سلام.
به نظرم یک مقدار به روز تر بشین خیلی خوبه.
البته واسه کارهای اولتون خیلی خوبه.
موفق باشید:لبخندساده:

masoud_pnu
چهارشنبه 08 مرداد 1393, 11:57 صبح
نقاط ضعف به نظر بنده:
1-اولین و مهمترینش چیزی بود که امید عزیز گفتن.با تغییر سایز اتفاقات جالبی نمیفته.تست کن.
2-فاصله بندی ساید ها اصلا رعایت نشده.در بلاک های سمت چپ،حدود70پیکسل تا سمت چپ صفحه فاصله داره،درحالی که سمت راست چسبیده به قسمت سمت راست صفحه.
3-فاصله عمودی در بلاک های سایدها رعایت نشده.سمت چپ 10پیکسل و سمت راست20پیکسل margin بالا یا پایین داره که اصلا همخوانی نداره.
4-ببین کلا روی margin ها کار کن.همین ها باعث شده ظاهر سایت کمی بهم ریخته نشون بده.فاصله تبلیغات متنی از هم،فاصله سایدها از هم،فاصله سایدهای دوطرف از هدر بالا که یکسان نیست و ...
5-اندازه div های مرکزی تفاوتش جالب نیست.بالایی که تبلیغات پست ثابت نام داره پهناش نسبت به پایینی که فروش جم نام داره نسبت مناسبی نداره.از این گذشته در همون تبلیغات پست ثابت text-align بصورت centerهست،درحالیکه در پایینی ها این خصیصه بصورتrightهست.این rightهارو بیار وسط.من جای شما بودم،برای هر آیتم یه کادر درست میکردم،یه کوچولو سایه به کادر میدادم.قشنگ میشه.
6-محل search box بره اون بالا کنار سه گزینه صفحه اصلی و تالار گفتمان بنظرم بهتره.
7-ببین تم play store اندروید قشنگه.منظورم رنگ بندیشه.سفید و سبز.رنگ فوتر و سایدها عوض بشه بنظرم قشنگ تر میشه.

اینا به نظر من رسید.نقاط قوت رو نمیگم چون خودت میدونی و تکرار مکرراته.
موفق باشید:بوس: