ورود

View Full Version : کمک: ذخیره تعداد نامشخص عکس برای هر رکورد در پایگاه داده

Amin69
چهارشنبه 08 مرداد 1393, 09:45 صبح
سلام
من میخوام یه تعداد نامشخص عکس در اطلاعات هر فرد ذخیره کنم؛ دو تا سوال برام پیش اومده؛
1- از آنجایی که تعداد عکسها مشخص نیست، برای ذخیره سازی در پایگاه چه کنم؟
2- تعداد رکوردهای من شاید تا 20 هزار تا برسه که هر کردوم شاید 50 تا عکس A4 داشته باشن؛ ذخیره و لود این همه عکس در پایگاه سرعت رو پایین نمیاره؟ بهتر نیست که عکسها رو در هارد ذخیره کنم؟

ممنون میشم کمکم کنید...

morika
جمعه 10 مرداد 1393, 17:35 عصر
من قبلا خیلی دنبال این موضوع بودم و متوجه شدوم پیشنهاد میشه وقتی لزومی برای ذخیره عکس توی پایگاه داده وجود نداره، انجام نشه. یعنی تاجایی که ممکن هست شما عکس رو توی پایگاه داده ذخیره نکنید. پیشنهاد من اینه که عکس ها رو روی هارد دیسک به اسم کلید رکورد ذخیره کنید. یعنی مثلا اگر کلید رکورد 123456 هستش، اسم عکس بشه 123456.jpg حالا اگه می خواین چندین عکس برای کلید ذخیره کنید می تونین عکس هارو تویه حلقه به این شکل ذخیره کنید 123456.1.jpg 123456.2.jpg 123456.3.jpg و الی آخر. برای خوندن عکس ها هم می تونین باز از یه حلقه استفاده کنید و بگین تا زمانی که فایلی برای خوندن با این نام وجود داره عکس هارو لود کنه

Amin69
شنبه 11 مرداد 1393, 10:53 صبح
راه حل خوبیه؛ اما اگه بخوام توی پایگاه ذخیره کنم، راه حل چیه؟ از اونجایی که تعداد نامشخص و زیادی تصویر هست که باید توی یه رکورد ذخیره بشه.

aminmousavi
یک شنبه 12 مرداد 1393, 17:23 عصر
سلام دوست عزیز .

به نظر من برای عکس هات یک جدول جداگانه درست کن و Relation بده به جدول کاربرهات تا بتونی n تا عکس برای هر کاربر درج کنی
در خصوص سوال دوم هم ترجیحا در SQL ذخیره نکنی بهتره فقط آدرس عکس رو ذخیره کن تو SQL

به طور مثال :

جدول کاربران

Family
Name
Password
Username
id

...
...
...
...
100

...
...
...
...
102

جدول عکس کاربران

NamePic
idUsers
id

Pic1.jpg
100
1

pic4.jpg
100
2

در اینجا idUsers میشه کلید خارجی که به ID توی جدول کاربران وصل هست .