ورود

View Full Version : سوال: سوال مهم در مورد جاوا

orache
چهارشنبه 08 مرداد 1393, 17:25 عصر
سلام من چند تا سوال مهم داشتم در مورد جاوا .اول اینکه برای اموزش میخام یک کتاب فارسی بخونم کتاب چگونه با جاوا برنامه بنویسیم قلزم خوبه ؟؟ دوم اینکه ide معروف جاوا چیه ؟؟ که هم بشه برنامه کنسولی نوشت و مهمتر اینکه بشه نرم افزار ساخت همچنین قابلیت تغییر استایل و فرم رو داشته باشه یه چیز شاخ مثل qt برای سی ++ ولی من برای جاوا میخام ممنون

manoto1371
چهارشنبه 08 مرداد 1393, 18:05 عصر
سلام
کتاب های فارسی Pdf در اینترنت هست که اونم فقط یکی خوبه به اسم برنامه نویسی جاوا در نت بینز. سعی کنید زبان اصلی مطالعه کنید و فیلم ببینید.
IDE = Eclipse , Net Beans, IntelliJ
من ابتدا از نت بینز استفاده می کردم، کارشم خوب هست ولی در حال حاضر از اکلیپس استفاده می کنم چون کاملا Open Source هست اما نت بینز هم هست ولی از سوی آن تحریم شدیم.
برای کار شما Eclipse Juno خوبه، درحقیقت اکلیپس برای هرکاری یک ورژن خاص دارد مثلا برای Java EE نسخه Luna جدیدترین هست.

orache
چهارشنبه 08 مرداد 1393, 18:11 عصر
ممنون من ميخام همون كتاب قلزم رو بگيرم اما ظاهرا فقط تحت كنسول رو ياد داده درسته ؟ eclipseمختلفه يا نه فقط يكي دانلود كنيم بقيه نصب ميشن توظ مثل پلاگين ؟
من الان ميخام طبق اموزش اون كتاب برم جلو بايد چيو دانلود كنم ؟ ميشه لبنك بدين ؟
اصلا تاحالا با جاوا نرم افزار ساختن يا خير ؟

mr.dp+
پنج شنبه 09 مرداد 1393, 00:53 صبح
1 - خیلی از IDE های مخصوص جاوا حتی IntelliJ IDEA هم با جاوا ساخته شده !
2 - نمیدونم چه کتابی رو میخونی ولی توصیه میکنم که کتاب Java: How to program که نسخه ی 9 اون به صوررت انگلیسی و فارسی(فارسی تو کتاب فروشی های خیابان انقلاب) موجوده ، بخون.
3 - همه ی IDE ها برای کار خوبن و شما به میل خودتون میتونید یکی رو انتخاب کنید ولی توصیه من هم همون Eclipse هستش . (NetBeans هم برای افراد تنبل بد نیست. شوخی)
4- برای Eclipse هم که میتونی این لینک رو نگاه کنی . http://marketplace.eclipse.org