ورود

View Full Version : المپیاد دانشجویی کامپیوتر

clickchat
چهارشنبه 08 مرداد 1393, 17:39 عصر
با سلام خدمت شما و تبریک عید فطر و همچنین قبولی طاعات و عبادات شما

بنده قصد شرکت در المپیاد دانشجویی کامیپوتر را دارم. به نظر شما چه منابعی از چه مولفی یا مترجمی رو بخونم؟
درسها :
نظریه زبان ها و ماشین ها
شبکه کامپیوتری
معماری کامپیوتر
سیستم عامل
طراحی الگوریتم

باید ذکر کنم منابع قویی میخواستم برای مثال من برای سیستم عامل دو کتاب از تننبام و استالینگز و جزوه دکتر حقیقت رو میخونم

با تشکر

abbas.oveissi
چهارشنبه 08 مرداد 1393, 22:44 عصر
با سلام خدمت شما و تبریک عید فطر و همچنین قبولی طاعات و عبادات شما

بنده قصد شرکت در المپیاد دانشجویی کامیپوتر را دارم. به نظر شما چه منابعی از چه مولفی یا مترجمی رو بخونم؟
درسها :
نظریه زبان ها و ماشین ها
شبکه کامپیوتری
معماری کامپیوتر
سیستم عامل
طراحی الگوریتم

باید ذکر کنم منابع قویی میخواستم برای مثال من برای سیستم عامل دو کتاب از تننبام و استالینگز و جزوه دکتر حقیقت رو میخونم

با تشکر

من تاحالا المپیاد دانشجویی شرکت نکردم و این تجربیات من برای کنکور ارشد هست.

سیستم عامل : همون 3 تا که گفتی خوبه فقط همراه با کتاب دکتر حقیقت ویس هاشم گوش کنید.بشدت درکتون از سیستم عامل بالا میره.

طراحی الگوریتم : یکی از بهترین کتاب ها CLRS هست که ترجمه های مختلفی ازش توی بازار وجود داره. دکتر قدسی هم یک کتاب داره که اونم باید بخونی.این دکتر قدسی اینقدر گنده هست که اگر بخوان از چیزی به عنوان منبع استفاده کنن یکیش دکتر قدسی باشه.توی کنکور هم اینجوره.

معماری : من معماری رو برای کنکور رفتم کلاس های استاد یوسفی،نتیجش هم برام فوق العاده بود اما نمیدونم واقعا چقدر توی المپیاد دانشجویی بدرد میخوره!بگردی جزوه و ویس هاش احتمالا پیدا میشه.

شبکه : اصن هیچ تجربه ای درش ندارم :لبخند:

نظریه زبان ها و ماشین ها : من کتاب پیتر لینز رو میشناسم که فکر کنم معروفترینش باشه.خودمم برای درک نظریه زبان ها و ماشین از ویس و جزوه دکتر کارگهی استفاده کردم.