PDA

View Full Version : پایگاه داده

Ebrahimkh
چهارشنبه 08 مرداد 1393, 21:13 عصر
سلام دوستان

--------------------------
من الان یه برنامه ای نوشتم که برا لوگین کردن باید به پایگاه داده
متصل بشم
سوالی که مطرح هستش اینه

اگه بخوام این برنامه رو ، رو یه سیستم دیگه اجرا کنم چه جوری باید به این پایگاه داده متصل بشم در حالی که من
رو سیستم خودم کانفیگش کردم ؟؟؟

واضح تر بگم برا منتقل کردن پایگاه داده از یک سیستم به سیستم دیگه چه کاریی باید انجام بدهم
برنامم رو با وجود پایگاه داده چه جوری Build کنم
--------------------------------------------------------------------

بسیار سپاسگذارم

manoto1371
چهارشنبه 08 مرداد 1393, 22:05 عصر
با یاد خدا و با سلام
از سیستم دیتابیس خود Backup بگیرید و در سیستم دیگر آن را Restore نمایید.
در حین حالت پایگاه داده ها را در سیستم دیگر هم دارید.
موفق باشید

Ebrahimkh
چهارشنبه 08 مرداد 1393, 22:22 عصر
سلام دوست عزیز
-----------------------
یعنی تو سیستم دیگه نیازی به برنامه mysql نداریم؟؟
یا نه باید اونجا هم نصب و کانفیکش کنیم واین دیتابیس رو اونجا هم بهش معرفی کنیم؟؟؟
-------------------
اگه اینجوری باشه که کار یکم پیچیده میشه درکل باید هزار تا برنامه نصب کنیم تا یه برنامه
جاوا رو ران کنی

manoto1371
چهارشنبه 08 مرداد 1393, 22:27 عصر
اون کاری گفتم برای زمانیست که بخواهید ادامه پروژه را در سیستم دیگری کار کنید.
اما در کل برای اجرای برنامه جاوا در هر سیستمی نیاز به JVM دارید و اینکه برای اجرای دیتابیس اگر MYSQL باشد و در ویندوز نیاز به شبیه ساز وب سرور آپاچی می باشد.
آدرس دهی ها نباید مطلق باشد بلکه نسبی نسبت به محل نصب و اجرای برنامه باشد.

Ebrahimkh
چهارشنبه 08 مرداد 1393, 22:39 عصر
حالا شما اینجوری در نظر بگیرید
بنده یه برنامه حسابداری برا بانک نوشتم
الان این دیتابیس رو چه جوری انتقال بدم رو سیستم طرف

------------------
بسیار سپاسگذارم بخاطر راهنمایی

Ebrahimkh
چهارشنبه 08 مرداد 1393, 23:14 عصر
دوستان عزیز بزرگوار جاوا کار یه راهنمایی کنید تا من از این مخمصه نجات
پیدا کنم

cups_of_java
پنج شنبه 09 مرداد 1393, 01:46 صبح
وقتی شما برنامت رو طوری نوشتی که با یک دیتابیس کار کنه... خوب در محل اجرا باید دیتابیس هم نصب بشه... برای سادگی می تونی از دیتابیس های کوچک خود جاوا مثل hsql استفاده کنی که نصب نمیخوان....

Ebrahimkh
پنج شنبه 09 مرداد 1393, 10:03 صبح
سلام آقای cups_of_java (http://barnamenevis.org/member.php?67212-cups_of_java)
--------------------

یعنی الان بنده همانطور که دوست عزیزمون در بالا گفتن یه بک آپ ازش بگیرم بعد رو یه سیستم دیگه بازیابیش کنم(البته با توجه به اینکه Mysql رو هم باید نصب کنم این رو گفتم)

-----------------------

در مورد این دیتابیس hsql ممکنه یکم توضیح دهید در مورد قدرت ، کاراییش تو برنامه ...
یعنی مثل همون Mysql عمل می کنه؟؟ این دیتابیس به نصب mysql نیاز داره یا نه؟؟

----------------

مرسی

vahid-p
پنج شنبه 09 مرداد 1393, 17:26 عصر
میتونی از دیتابیس H2 هم استفاده کنی. این دیتابیس ها به صورت یک کتابخونه به برنامت اضافه میکنی و میتونی از امکاناتش استفاده کنی.
خب شاید کاراییش به اندازه MySql نباشه، ولی براش هیچ دلیل هم ندارم. فقط به خاطر محبوبیت میگم. کلا MySql بیشتر برای کارهای روی شبکه اینترنت به درد میخوره تا اینکه بخوای یه سرور اپاچی روی ویندوزت ( اگه سیستم عاملت ویندوز باشه ) اجرا کنی و بعد حالا بتونی از برنامت استفاده کنی!

بکاپ هم در صورتی به دردتون میخوره که اطلاعاتش رو لازم داشته باشید ( نه خود دیتابیس )، وگرنه نیازی نیست.

Ebrahimkh
پنج شنبه 09 مرداد 1393, 17:58 عصر
سلام وحید جان
داداش شرمنده من هنوز این رو نفهمیدم
یه دیتابیس رو چه جوری باید از یه سیستم به سیتم دیگه منتقل کنم

cups_of_java
پنج شنبه 09 مرداد 1393, 22:55 عصر
گزینه H2 ای هم که گفتن کارتون رو راه میندازه... استفاده از اینا باعث میشه شما دیگه به MySQl احتیاجی نداشته باشید.
برای جا به جایی خود شمای دیتابیس شما باید اسکرییپ بگیری از دیتابیست حالا این می تونه Export کردن شما باشه می تونه ایجاد اسکریپت باشه... هر دیتابیسی اسمش رو یه چیزی میزاره.
برای انتقال اطلاعات هم همون export یا backup که دوستمون گفتن کمکت میکنه تا جا به جا کنی محتوبات رو....

ahmad.mo74
جمعه 10 مرداد 1393, 18:08 عصر
سلام، فکر کنم یه dump گرفتن و نصب کردن mysql و اجرا کردنش کلا 5 دقیقه طول نکشه...رو چه سیستمی کار میکنید؟

Ebrahimkh
شنبه 11 مرداد 1393, 09:30 صبح
سلام احمد جان
داداش می خوام تو خونه یه برنامه نوشتم حالا خوام ببرمش تو محیط کار
می خواستم نظر شما ها رو هم بدونم که بهترین و راحت ترین و قدرتمندترین دیتابیس کدومه؟؟
وچجوری می تونم انتقالش بدم
------------------------------
قربان وجودت داداش./

arefane
یک شنبه 12 مرداد 1393, 22:26 عصر
با سلام خدمت شما دوست عزیز

همونطور که اساتید بزرگوار اشاره کردن، شما اگه میخواین برنامه خودتون رو منقل کنید روی یه سیستم دیگه، باید از دیتابیسی که دارید، خروجی (export - backup) بگیرید، نرم افزار mysql رو روی سیستم مورد نظر نصب کنید (در صورتی که دیتابیس شما mysql هست)، و بعد دیتابیسی که export کردین رو توی mysql سیستم مقصد، import کنید.
آموزش این کار هم توی اینترنت زیاده ...

اما اگه میخواین روی تعداد زیادی سیستم، این برنامه رو نصب کنید، انجام کارهای بالا زیاد عاقلانه نیست. بهتره از دیتابیس های خود جاوا که میتونن به صورت embed (توکار) درون برنامه ها قرار بگیرن و نیاز به نصب ندارن، استفاده کنید. مثل همون hsql , derby و ...

موفق باشید