PDA

View Full Version : ایده پردازی

aminnaseri
پنج شنبه 09 مرداد 1393, 10:41 صبح
با سلام.... اول تشکر می کنم از کسانی که راهنمایی می کنند وتجربیات خودشون رو در اختیار ما قرار می دن.... ببخشید که یخورده طولانیه:چشمک:
من رشتم کامپیوتره البته گرایش سخت افزار و دانشگاه صنعتی جندی شاپور تحصیل می کنم... البته ترم اول صنایع بودم دانشگاه خلیج فارس ولی چون دیدم اون خلاقیتی که من دنبالشم رو نداره به تغییر رشته دادم... ولی ترم گذشته چون دیر اومده بودم نتونستم برنامه نویسی بردارم و فقط عمومی و پایه برداشتم.... به هر حال اینا رو گفتم که شرایط قابل درک بشه:متفکر:
حالا مشکلم اینه که چندتا ایده خیلی خوب(به نظر خودم) دارم که خوب قابلیت استفاده در تمام دنیا رو داره و نه فقط ایران... یجورایی نیاز خیلی افراد رو به موتورهای جست و جو مثل گوگل کم می کنه و البته همه می تونند اونجا خدمات بدن(اینکه چجور خدماتی و چجوری دیگه میشه اون ایده).....
حالا من از صفر می خوام شروع کنم.... دو تا راهی که بهشون رسیدم اینان:
1- بشینم از اول زبان های برنامه نویسی رو که نیازه یاد بگیرم و خودم تنهایی کار کنم... که البته مشکلش اینه که ممکنه زبان های زیادی نیاز بشه مثلا این ایده باید هم نسخه وب داشته باشه و هم موبایل و خوب برا گرافیکم خودش بساطی داره...( اینجوری ممکنه چند سال طول بکشه)
2- یک ایده دیگه که مربوط به کارافرینی میشه رو دنبال کنم و وقتی پول دراوردم برم سراغ چندتا برنامه نویس و طراح خبره که ایده هامو پیاده کنم( چون ایده ها زیادن و اینکه ممکنه هر لحظه به فکر کسی دیگه برسند)
اگه جواب گزینه دو هست لطفا بگیدبرای شروع در وقت هایی که اضافه میارم چه زبان یا مبحثی رو دنبال کنم که وقتی خواستم ایده هامو پیاده کنم با همکاری دیگران لااقل یک چیزی بارم باشه؟
بعد ببخشید حدودا یک پروژه بزرگ مثل نرم افزار واتس اپ یا هر چیزی دیگه که کاربراش در سطح جهانی باشه حدودا چه امکاناتی نیاز هست( هم از لحاظ تخصص و هم بودجه)؟
ممنون میشم راهنماییم کنید...
اینم همینجوری بگم که فکر نکنید تو رویاها دارم پرواز می کنم... لااقل یک ضریب هوشی بدردبخور(ریا نشه فقط می گم بالای 130) و یک انگیزه غیر مادی دارم کهتا حدودی کارها رو واسم راحت میکنه.... بازم ممنون

alef.divar
پنج شنبه 09 مرداد 1393, 17:17 عصر
سلام
اول بری http://www.khoshfekri.com/ که یه سری مقاله داره که واقعا خوبن که با خوندن اونا کلی از سوالاتو جواب میده.

vahid-p
پنج شنبه 09 مرداد 1393, 18:29 عصر
به نظرم دارید عجله میکنید. اینقدر ریزه کاری در دنیای واقعی وجود داره که وقتی متوجه بشید، میفهمید که چقدر باید زمان ببره تا اونا رو یادبگیری تا بتونی یه ایده ناب و جدید بدی. که اونم بسته به بودجه بشه انجامش داد.
درس هایی که تو رشته ی کامپیوتر خواهید خوند، تازه آشنایی است ولی خیلی مفید از این لحاظ که گستردگی مباحث دستتون میاد. چه کارهایی شده، چه کارهایی شکست خورده و الان از چی استفاده میشه.

معمولا برای برنامه های یکم فراگیر هزینه ها سر به فلک میکشه و شاید توان فنیش رو داشته باشی، ولی از لحاظ مالی نتونی از پسش بربیای.

اینم همینجوری بگم که فکر نکنید تو رویاها دارم پرواز می کنم... لااقل یک ضریب هوشی بدردبخور(ریا نشه فقط می گم بالای 130) و یک انگیزه غیر مادی دارم کهتا حدودی کارها رو واسم راحت میکنه.... بازم ممنون
نمیدونم ضریب هوشی 130 خوبه یا نه، و فکر نمیکنم بچه های این انجمن هیچ کدوم حتی تست داده باشن. ولی آیکیو و معدل و دانشگاه هیچ کدوم دلیل بر موفقیت نیست! ( خیلی از بچه های انجمن مخصوصا جاوا سوابق تحصیلی و کلا رزومه قوی دارن و موفقیتشون البته که به خاطر مسائل دیگست ) یا این موارد حتی دلیل بر رویایی نبود ایده ها نیست.

در صورتی یه ایده میتونه رویایی نباشه که اطلاعات کافی از فیلد کاریت داشته باشی. وقتی میگی فلان ایده رو دارم، تمام جزئیات و راه رسیدن بهش رو بتونی تصور کنی و حجم کار دستت بیاد.
شما فکر کنید سایت سازمان سنجش که براش هزینه میشه و کلی روش کار میشه، موقع اعلام نتایج به چه روزی میفته. حالا فرض کنید 10 ها و صد ها نرم افزار و وبسایت های به مراتب سنگین تر از سایت سازمان سنجش وجود دارن که در خدمات دهی به کاربران کوچکترین وقفه ای ندارن ( سایت سازمان سنجش که فقط چند خط نوشته میخواد تحویل بده! )
در کارهای بزرگ چقدر مسائل و محدودیت های سخت افزاری دخیل میشه. چقدر محدودیت های نرم افزاری.

شما اگر میتونید ایده بدید، نترسید که ایده به ذهن کسی برسه. وقتی خوب خوب از بالا و پایین زمینه کاریت آشنا شده، اونوقت ایده های حساب شده خیلی بیشتری به ذهنت میاد. حالا تونستنش به امکانات و توانایی مالی و همه چیز مرتبطه و البته صبر!

و مهمتر از درس دانشگاهی، تجربه عملی در محیط کار است. وقتی که برای هر مشکلی باید بتونی روشی پیدا کنی. در این انجمن به راحتی توانایی کسانی که تجربه کاری دارن، مشهوده نسبت به کسانی که فقط خوندن و هنوز وارد کار نشدن ( یکی مثل خودم که هنوز تجربه کاری ندارم )
فقط نباید براتون وقتی برسه که فکر کنید الان دیگه یادگیری کافیه و وقت وارد عمل شدنه. یادگیری همیشه ادامه داره و هر چیزی که دیدی که برات آشنا نیست، باید سماجت داشته باشی که حتما همونو هم بدونی. من خودم تو این انجمن تاپیک ها برام سه دسته هستند : 1- تاپیکی که سوال خودمه 2- تاپیکی که سوال دیگرانه و میتونم بهش جواب بدم ( یعنی قبلا با اون آشنا شدم یا سریع میتونم حلش کنم ) 3- تاپیکی که مبحث جدیدی یا کاربرد جدید هست ( مثلا در جاوا ) و من میگم مگه میشه کاربردی در جاوا باشه و من بیخیالش شم؟ همون وقت پا به پای کسانی که راهنمایی میکنن میرم جلو تا حتما اون مطلب رو خوب خوب یادبگیرم - حتی جلوتر میرم از بقیه منابع و اینترنت پیدا میکنم -

کلا باید چنین دید حریصانه ای نسبت به یادگیری داشته باشی، اگر! علاقه داری.

aminnaseri
پنج شنبه 09 مرداد 1393, 19:08 عصر
ممنون از تجربیاتتون که به اشتراک گذاشتید و ما هم استفاده کردیم..... اون ایده ای که گفتم رو خیلی وقته روش کار کردم و الان تقریبا به لحاظ تئوری کاملا تکمیل شده یعنی مثلا رو کاغذ رابط کاربریش و اینا کامل طراحی کردم.... اینطور نیست که یک شبه این ایده ها به ذهنم اومده باشه و حداقل سه ساله رو دو سه تا ایده وقت گذاشتم ولی حالا می خوام شروع کنم ب پیاده سازیش و از اوندو تا راهی که گفتم باید یک راه انتخاب کنم یا راه سومی که به فکر من نمیرسه....
ممنون از توجهتون

aminnaseri
چهارشنبه 15 مرداد 1393, 09:09 صبح
just for up

noroozifar
چهارشنبه 15 مرداد 1393, 09:44 صبح
شما مهندسی نرم افزار این ایده که دادید پیاده سازی کرده اید چون میگید تئوری مورد نظر ایده خودتان را انجام داده اید یکی از مهمترین قسمت های نرم افزار رفتن مراحل مهندسی ان است مثلا یک قسمت خیلی مهمش ایجاد سند vision می باشد بعد ایجاد اسناد کلاس ها ایا این قسمت ها را طی کرده اید البته مهندسی نرم افزار قسمت های مختلف بیشتری در زمینه طراحی داره ولی فکر کنم اجزای کلیش به صورت زیر است :
1. نیازمندیها
2. طراحی
3. پیاده سازی
4. نصب
5. پشتیبانی

ایان این 5 مرحله را در تئوری ایده خود پیاده سازی کرده اید چون خود این مراحل اگر ایده شما بزرگ باشد وقت خیلی زیادی مطلبه همچنین به مطالعه خیلی زیاد

aminnaseri
چهارشنبه 15 مرداد 1393, 13:34 عصر
شما مهندسی نرم افزار این ایده که دادید پیاده سازی کرده اید چون میگید تئوری مورد نظر ایده خودتان را انجام داده اید یکی از مهمترین قسمت های نرم افزار رفتن مراحل مهندسی ان است مثلا یک قسمت خیلی مهمش ایجاد سند vision می باشد بعد ایجاد اسناد کلاس ها ایا این قسمت ها را طی کرده اید البته مهندسی نرم افزار قسمت های مختلف بیشتری در زمینه طراحی داره ولی فکر کنم اجزای کلیش به صورت زیر است :
1. نیازمندیها
2. طراحی
3. پیاده سازی
4. نصب
5. پشتیبانی

ایان این 5 مرحله را در تئوری ایده خود پیاده سازی کرده اید چون خود این مراحل اگر ایده شما بزرگ باشد وقت خیلی زیادی مطلبه همچنین به مطالعه خیلی زیاد

ممنون از راهنماییتون... خوب من تا مرحله دو رو رفتم.... الان واسه پیاده سازی که میشه همون تولید برنامه یا سایت کمک می خواستم.... چون قبلا ازم چند تا طرح دزدیده(البته نوش جونشون چون نتونستم خودم پیاده کنم ) شده دیگه نمی تونم همین طوری به بقیه طرحمو بگم تا ببینیم کی حاضر میشه واسم برنامه رو بسازه.....
ای کاش یک جایی بود که ایده ها رو ثبت می کردیم.... الان مشکلم همونه که تو پست اول گفتم