ورود

View Full Version : پایان طراحی فلت

دانیال دزفولی
پنج شنبه 09 مرداد 1393, 11:47 صبح
سلام
بعضیا میگن طراحی فلت عمرش رو به اتمامه
ولی متد بعدی چیه؟

http://sallar.me/1393/02/13/web-design-trends/

under22
پنج شنبه 09 مرداد 1393, 11:57 صبح
عزیزم کی میگه طراحی فلت آخره عمرشه .
الآن خیلی ها دارن رو میارن بهش چون ریسپاسیو کردن آسونه و زیبا تره در ضمن داخل تبلت و گوشی بهتره نشون داده میشه

r4hgozar
پنج شنبه 09 مرداد 1393, 12:18 عصر
سلام.
یک روزی یادمه تو فروم asp یه بنده خدایی اومده بود گفته بود یه استاد داشگاه رو آوردن تو برنامه شبکه تهران و اون گفته دوران php داره به آخرش میرسه.
من با اینکه خودم مایکروسافت کارم خندم گرفت. یه سوالی که اونجا پرسیدم این بود که یعنی دوران فیس بوک هم به اتمام رسیده و سایت های بزرگ دیگه ای که با php نوشته شدن؟؟ جوابی نداد.
یه مدت مد شده بود که می گفتن نسل طراحی های معمولی تموم شده و حتما باید ریسپانسیو طراحی کرد.
الانم که شما این رو می فرمایید.
خوبه همیشه تکنولوژی های جدید رو یاد بگیرین اما تا یک تکنولوژی کار داره و مشتری داره تموم نمیشه. نیاز یاعث میشه ادم تکنیک های مختلف رو به کار ببره.

موفق باشید

yasharhi
پنج شنبه 09 مرداد 1393, 12:22 عصر
سلام.
یک روزی یادمه تو فروم asp یه بنده خدایی اومده بود گفته بود یه استاد داشگاه رو آوردن تو برنامه شبکه تهران و اون گفته دوران php داره به آخرش میرسه.
من با اینکه خودم مایکروسافت کارم خندم گرفت. یه سوالی که اونجا پرسیدم این بود که یعنی دوران فیس بوک هم به اتمام رسیده و سایت های بزرگ دیگه ای که با php نوشته شدن؟؟ جوابی نداد.
یه مدت مد شده بود که می گفتن نسل طراحی های معمولی تموم شده و حتما باید ریسپانسیو طراحی کرد.
الانم که شما این رو می فرمایید.
خوبه همیشه تکنولوژی های جدید رو یاد بگیرین اما تا یک تکنولوژی کار داره و مشتری داره تموم نمیشه. نیاز یاعث میشه ادم تکنیک های مختلف رو به کار ببره.

موفق باشید

دوست عزیز تا چند ساله آینده استفاده از تبلت و گوشی برای اتصال به اینترنت از رایانه پیشی میگیره و تمام وب سایت های غیر ریسپانسیو حداقل 50 درصد بازدیدشون رو از دست میدن -

------------------------

طراحی فلت هم تازه در اول راهه و حتی در کشور ما جا هم نیفتاده چه برسه به منقضی شدنش .

احسان!
پنج شنبه 09 مرداد 1393, 12:35 عصر
دوستان طراحی تخت که ربطی به طراحی پاسخگو نداره!

دانیال دزفولی
پنج شنبه 09 مرداد 1393, 12:36 عصر

r4hgozar
پنج شنبه 09 مرداد 1393, 12:41 عصر
دوست عزیز تا چند ساله آینده استفاده از تبلت و گوشی برای اتصال به اینترنت از رایانه پیشی میگیره و تمام وب سایت های غیر ریسپانسیو حداقل 50 درصد بازدیدشون رو از دست میدن -

------------------------

طراحی فلت هم تازه در اول راهه و حتی در کشور ما جا هم نیفتاده چه برسه به منقضی شدنش .

سلام دوست بزرگوار.
من معمولا زیاد وارد این مباحث نمیشم.
اما اینجا یه توضیح کوتاهی میدم.
همیشه انتخاب طراحی ریسپانسیو بهترین راه حل برای نشان دادن وبسایت در موبایل و تبلت نیست.
شما اگه به صحبت های بنده نگاه کنید من نگفتم طراحی ریسپانسیو بده . گفتم بنا به نیاز.
من معولا به شرکت هایی که پیشم میان برای طراحی سایت و از نظر هزینه مشکلی ندارن و میزان بازدید بالایی برخوردارن 2 تا سایت مجزا برای سیستم های شخصی و برای گوشی و تبلت ها رو پیشنهاد میدم. اون هم برای کارایی بالاس که دلایلش رو اینجا جای بحث در موردش نیست.
موفق باشید

yasharhi
پنج شنبه 09 مرداد 1393, 13:19 عصر

تویه این منبع تمامی فناوری های مد روز رو به سبکی کوبیده و اگر این فناوری ها رو کنار بزاریم باید به طراحی با html1 و css1 برگردیم ! اتفاقا نه تنها این فناوری ها از بین نمیرن بلکه رفته رفته پیشرفته تر و تکمیل تر هم میشه - به سایت themeforest و کارهای جدید نگاه کنید - الان کدوم سایت هست که از فناوری های نوین استفاده نکرده باشه ؟!

IamOverlord
پنج شنبه 09 مرداد 1393, 13:51 عصر
طراحی تخت که یه تکنولوژی نیست... یه هنره... یه سبکه...

وقتی می ره کنار که دنیا بره سمت یه چیز دیگه... خود جامعه اگه نپذیرتش می ره کنار...

عمرش وقتی تموم می شه که واقعا ببینی تموم شده! به حرف من و تو نیست! دست من و تو هم نیست!

انتخاب جامعه است... مسیریه که هنر داره طی می کنه...

ما ها فقط می تونیم نقش خودمون رو تو این جریان بزرگ ایفا کنیم...

نه می تونیم منسوخش کنیم با آوردن یه چیز دیگه نه می تونیم جامعه رو مجبور به استفاده ازش کنیم با استفاده ی خودمون ازش...

توی هنر بازگشت گذشته و تلفیق اون با ایده های مدرن رو خیلی می بینیم... طراحی تخت یکیشه...

یه مثال دیگه اش در موسیقی سبک Neo-Medieval، در لباس یه چیز دیگه، در مدل مو یه چیز دیگه...

فعلا که می بینیم طراحی تخت به شدت جا افتاده...

به نظر من یه زمانی چون ضعیف بودیم، چون تازه شروع کرده بودیم به پیشرفت کردن،

برای اثبات توانایی خودمون سایه می انداختیم وقتی که لازم نبود!

گرادیانت درست می کردیم وقتی لازم نبود! ...

اما حالا احساس می کنیم خیلی پیشرفت کردیم، دیگه نیازی به اثبات توانایی خودمون با شلوغ کردن طرح نداریم...

الان دیگه دوست داریم حاصل پیشرفتمون رو ببینیم...

یعنی راحتی رو! یعنی ساده شدن مسائل رو!

که به نظرم طرح فلت تمرکزش رو نشون داده همین سادگی هست... حتی با افراط و تفریط هم که شده... می خواد نشون بده که دیگه حالا همه چی ساده است...

البته اینا دیدگاه منه... من که فکر می کنم این طوریه...

ab.ali
پنج شنبه 09 مرداد 1393, 13:57 عصر
اتفاقا به نظر من خیلی طراحی فلت زیباست و خیلی ها به خصوص خارجی ها که در اوج دنیا تکنولوژی هستند استفاده می کنند، اما به شرطی که قواعدش، رنگاش و ... رو بدونی، من خودم سعی می کنم طراحی هام فلت باشه، ولی وقتی کار تموم می شه، اصلا شباهتی به فلت نداره!

masoud_pnu
پنج شنبه 09 مرداد 1393, 14:01 عصر
والا این متنی که نویسنده گذاشتن،در واقع نکوهش بعضی طراحان هست که بحق هم هست.منتهای مراتب اینکه فلت دیزاین به پایان عمرش رسیده باشه رو تاحالا نشنیدم جایی یا نخوندم.تا اونجایی که دیدم این ترند درحال گسترشه برعکس!زبان طراحی متریال گوگل به عنوان جدیدترین زبان طراحی هم تقریبا90درصد از این ترند استفاده می کنه.حالا کار ندارم اون در موبایل هست و این وب.بحث سر چیز دیگریه.
دقیقا با yasharhi موافقم.اگه به این نوشته باشه باید اصلا css رو کنار بذاریم!شما ببینید تقریبا تمام روش های طراحی و ایده های جدید در این مقاله مذمت شدن.طراحی پارالاکس،طراحی تخت،بلر(تارکردن عکس) ها (که هدف از اون ایجاد فوکاس روی نوشته اس تا خواننده توجهش جلب بشه)،استفاده از اسموت اسکرولینگ و ....پس دیگه چی میمونه؟؟!برگردیم HTML1؟؟؟!
البته با بعضی قسمتها موافقم.مثلا باید استفاده از هرکدام از موارد فوق توجیه داشته باشه.

vimax23
پنج شنبه 09 مرداد 1393, 18:07 عصر
سالار احتمالا تو فضا سیر میکرده زمانی که داشته مینوشته شما جدی نگیرین:لبخند: