View Full Version : اعتبار سنجی کاربر در برنامه های اندروید
sara_aryanfar
پنج شنبه 09 مرداد 1393, 14:26 عصر
با سلام تصور کنید ما در برنامه بخش های مختلفی داریم که می خواهیم اون رو برای کاربر محدود کنیم یا اصلا هر کاربر اطلاعات خاص خودش رو داره که فقط باید به اون نشون داده بشه ما چطوری باید این اعتبار سنجی رو انجام بدیم در ضمن اطلاعات در روی سرور هستند
smemamian
پنج شنبه 09 مرداد 1393, 14:48 عصر
سلام
بسته به منطق برنامه شما، به هرکاربر باید مجوزی بدین و اون مجوز رو در Sharedpreference ذخیره می کنید.
بعد در هر قسمت از برنامه، مجوزها را بررسی کنید. مثلاً اگر مجوز لازم رو داشت فلان View به کاربر نشان داده شود.
نکته : مجوزها رو می تونید همانند توزیع های گنو/لینوکس انجام بدین. بدین معنی که به هر کاربر یک مقدار اختصاص دهید
که جمع این مقادیر می تواند 6 شود :
هیچ : 0
خواندن : 4
نوشتن : 2
برای مثال شما به کاربران زیر مجوزهای :
کاربر1 :4
کاربر2: 6
کاربر3: 0
کاربر اول فقط مجوز خواندن رو دارد.
کاربر دوم هم مجوز خواندن و هم نوشتن را دارد.
کاربر سوم هیچ مجوزی ندارد.
این نوع قرار دادها کار شما را راحت تر خواهد کرد.
نکته: اگر قرار هست قسمت های مهم برنامه که شامل چندین View یا Layout هست رو به کاربر نشان دهید یا ندهید،
از Show یا Hidden استفاده نکنید. بجای اون از viewstub استفاده کنید.
موفق و پایدار
sara_aryanfar
پنج شنبه 09 مرداد 1393, 15:15 عصر
ببینید دوست من کاربر دارای یک پروفایل هم هست اینطور بگم که بیشتر اطلاعات از طریق یک وب سرویس تبادل میشه یعنی در هر اکتیویتی که کاربر میاد یه اطلاعاتی رو از وب سرویس ما می گیره حالا تو ذهن من این هست که کاربری که در سایت اصلی یا از طریق برنامه ثبت نام کرده دارای یوزر و پسورد هست که ما می تونیم با توجه به این دو اطلاعات لازم رو از سایت اصلی بگیریم اینکه اعتبار کاربر چقدره با توجه به اعتبارش کجاها دسترسی داره سوال اصلی من این هست که آیا باید در همه اکتیویتی ها این اهراز هویت رو از طریق وب سرویس انجام بدم بهتره یا یک بلیط اعتباری براش تعریف کنم اگر قرار هست بلیط تعریف کنم چطور باید تعیین کنم عمر این بلیط در زمان اجرای برنامه باشه یعنی اگر برنامه بسته شد تموم و پاک شود
smemamian
پنج شنبه 09 مرداد 1393, 16:08 عصر
در چرخه حیات یک Activity دوتابع وجود داره به اسم های onStart و onStop.
شما در اینجا می توانید زمان شروع و پایان برنامه رو مشخص کنید.
و همینطور که گفتم شما می توانید از Sharedpreference برای ذخیره اطلاعات شخصی کاربر استفاده کنید.
شما همچنین می تونید از یک Timer برای مدت زمان اعتبارهر نشست استفاده کنید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.