ورود

View Full Version : یه انتقاد....

mehdipoorajab
پنج شنبه 09 مرداد 1393, 18:23 عصر
سایت برنامه نویس ک باید مرجع آموزش باشه اینجوری ؟

یه سوال میپرسی بعد چند روز هم جوابی نمیگیری !!

من شخصا تو مطرح کردن سوال هام تو انجمن جوابی نگرفتم ولی توی خصوصی از دوستان تونستم راهنمایی های مفیدی بگیرم که ازشون ممنونم

ولی انجمنی که واسه سوالات جواب نداره باعث نا امیدیه

از برنامه نویسی های عزیز تو زمینه اندروید می خوام به روز اولی که وارد برنامه نویسی شدین رو هم ببینید !!!

ببخشید بابت اسپم ....

saeidpsl
پنج شنبه 09 مرداد 1393, 18:52 عصر
این "به روز اولی که وارد برنامه نویسی شدین رو هم ببینید !!!" حرفتو باید بزنند بالای سردر سازمان ملل:لبخند:
حالا سوالت چه بود مشتی؟

mehdipoorajab
پنج شنبه 09 مرداد 1393, 18:54 عصر
اون به اولش رو برداری حله :| :دی

سوال که یه دنیا سوال دارم

ولی اخریش که توش گیر کردم اینه
http://barnamenevis.org/showthread.php?462966-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D8%B9%DA%A9%D8%B3

Nevercom
پنج شنبه 09 مرداد 1393, 20:12 عصر
من اون مبحث رو الان دیدم و جواب سوالتون رو دوستان دادن !

بهتون کتابخانه ای معرفی شد که گفتین میونه ی خوبی با کتابخونه ندارین، که خب اگر در ابتدای راه هستین بهتره میونتون رو کمی بهتر کنید چون در خیلی از موارد نمیتونید کدی با کیفیت کدی که در کتابخانه نوشته شده، بنویسید.

اون دوتا سوال در StackOverflow هم کاملاً پاسخ سوالتون رو میده.

از دید من کاملاً پاسخ شما در اون مبحث داده شده و باید کمی تست کنید تا مشکلتون حل بشه.

حالا اگر تجربه ی زیادی در برنامه نویسی ندارید راهش اینه که اون کدها یا کتابخانه رو تست کنید، اگر به خطایی برخورد کردید بیاید بپرسید که تا اینجای کار رو رفتم و به مشکل برخوردم، چطور حلش کنم.

درست سوال پرسیدن سهم خیلی مهمی داره در به پاسخ مناسب رسیدن.

mehdipoorajab
پنج شنبه 09 مرداد 1393, 20:41 عصر
من اون مبحث رو الان دیدم و جواب سوالتون رو دوستان دادن !

بهتون کتابخانه ای معرفی شد که گفتین میونه ی خوبی با کتابخونه ندارین، که خب اگر در ابتدای راه هستین بهتره میونتون رو کمی بهتر کنید چون در خیلی از موارد نمیتونید کدی با کیفیت کدی که در کتابخانه نوشته شده، بنویسید.

اون دوتا سوال در StackOverflow هم کاملاً پاسخ سوالتون رو میده.

از دید من کاملاً پاسخ شما در اون مبحث داده شده و باید کمی تست کنید تا مشکلتون حل بشه.

حالا اگر تجربه ی زیادی در برنامه نویسی ندارید راهش اینه که اون کدها یا کتابخانه رو تست کنید، اگر به خطایی برخورد کردید بیاید بپرسید که تا اینجای کار رو رفتم و به مشکل برخوردم، چطور حلش کنم.

درست سوال پرسیدن سهم خیلی مهمی داره در به پاسخ مناسب رسیدن.

مرسی و چشم :قلب:

دارم روی مثال های که اون دوستمون لینک دادن کار میکنم

تو activity اصلی نمیشه ؟

saeed_g21
جمعه 10 مرداد 1393, 01:19 صبح
ببین دوست عزیزم
قرار نیست که تیکه تیکه برنامه رو توضیح بدی دوستان بنویسن بدن

قبل امدن به سمت برنامه نویسی حالا هر زبانی
بایستی درموردش مطالعه داشته باشی
کتابایی درموردش خونده باشی
کدها و دستورات و نحوه کار با اونارو از قبل یادگرفته باشی و درک کنیشون بعد شروع کنی به برنامه نویسی بعد اگه در جایی گیر کردی جستجو کنی بعد اگه نیافتی تاپیک بزنی
کاملا مشخصه که اگه اطلاعاتت کامل نباشه و به موردی بربخوری کاملا دلسرد میشی و از برنامه نویسی بدت میاد
جدیدا اینقدر سوالات تکراری پرسیده میشه که مدیر هم حوصله نمیکنه حذف کنه و هم کسانی که راهنمایی میکنند حوصله نمیکنند جواب بدن

مشکل ماها اینه که میخواهیم یک شبه راه 100ساله بریم

بنظر من کلاس برنامه نویسی (زبان مورد نیاز) بری بهتره اگه هزینش زیاده PDF هاش رو دانلود کن بخون بهترشون EN هست در انجمن هم معرفی شده

راستی قرار نیست که همیشه طبق قانون برنامه نویسی کنی بعضی وقتا نیاز میشه که خلاقیت بخرج داد تا بشه موانع و خطاها رو دور زد

موفق و پیروز و سربلند باشید

mehdipoorajab
جمعه 10 مرداد 1393, 13:46 عصر
ببین دوست عزیزم
قرار نیست که تیکه تیکه برنامه رو توضیح بدی دوستان بنویسن بدن

قبل امدن به سمت برنامه نویسی حالا هر زبانی
بایستی درموردش مطالعه داشته باشی
کتابایی درموردش خونده باشی
کدها و دستورات و نحوه کار با اونارو از قبل یادگرفته باشی و درک کنیشون بعد شروع کنی به برنامه نویسی بعد اگه در جایی گیر کردی جستجو کنی بعد اگه نیافتی تاپیک بزنی
کاملا مشخصه که اگه اطلاعاتت کامل نباشه و به موردی بربخوری کاملا دلسرد میشی و از برنامه نویسی بدت میاد
جدیدا اینقدر سوالات تکراری پرسیده میشه که مدیر هم حوصله نمیکنه حذف کنه و هم کسانی که راهنمایی میکنند حوصله نمیکنند جواب بدن

مشکل ماها اینه که میخواهیم یک شبه راه 100ساله بریم

بنظر من کلاس برنامه نویسی (زبان مورد نیاز) بری بهتره اگه هزینش زیاده PDF هاش رو دانلود کن بخون بهترشون EN هست در انجمن هم معرفی شده

راستی قرار نیست که همیشه طبق قانون برنامه نویسی کنی بعضی وقتا نیاز میشه که خلاقیت بخرج داد تا بشه موانع و خطاها رو دور زد

موفق و پیروز و سربلند باشید

من وقتی سوال میپرسم یعنی دنبال چیزی که میخوام کلی سرچ کردم و به نتیجه نرسیدم ( حالا شاید روش جستجو من اشتباه باشه )

و در مورد کلاس هم خدمتت عرض کنم که این جایی که من زندگی میکنم از چیزا نیس - یه شهر کوچیک

pdf ?

اموزش های کتاب ها بیشتر پایه برنامه نویسی رو توضیح میدن و برای من که با برنامه نویسی غریبه نیستم خوب نیست

من دنبال اموزش های پروژه محور هستم

میخوام همینجوری پروژه به پروژه چیزای جدید یاد بگیرم !!!

و در آخر هدف ایجاد انجمن اندروید چیه ؟
این که pdf معرفی کنه ؟
من که فک نمیکنم !!

Amin-rz
شنبه 11 مرداد 1393, 10:31 صبح
يكي هم به ما كمك كنه:

barnamenevis.org/showthread.php?459941-%DA%86%D8%B1%D8%A7-%D9%84%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%D9%88%DB%8C%D9%88-%DA%A9%D9%88%DA%86%DB%8C%DA%A9-%D9%85%DB%8C%D8%B4%D9%87-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84-%D8%A7%DB%8C%D9%86-%DA%A9%D8%AF-%DA%86%DB%8C%D9%87%D8%9F