PDA

View Full Version : اپدیت چند گزینه با هم

general007
جمعه 10 مرداد 1393, 11:19 صبح
با عرض سلام و ادب
دوستان گرامی در فایل پیوست دو جدول داریم که در جدول پلمپ که شماره پلمپ های تحویلی از انبار به صورت کلی ثبت می شود و در جدول دوم شماره های پلمپ که هریک در جاهای مختلف استفاده می شود در فیلد های مجزا ثبت می گردد
چگونه می توان با استفاده از یک کوئری اپدیت ( مثلا اگر همزمان 3 شماره پلمپ ثبت شد ، تاریخ ثبت و نام مامور را ) در جدول پلمپ اپدیت کنم

در فایل نمونه وقتی روی کویری اپدیت کلیک می کنم ارور دوبل بودن شماره پلمپ را میدهد

ممنون میشم کمک کنید با تشکر

general007
یک شنبه 12 مرداد 1393, 21:14 عصر
با سلام
دوستان اگر امگانش هست راهنمایی کنید
با تشکر

mohamad goodarzi
دوشنبه 13 مرداد 1393, 07:33 صبح
با سلام
.................

general007
دوشنبه 13 مرداد 1393, 19:57 عصر
با عرض سلام
دوست غزیز من به این روش عمل کردم و کارهم می کنه
در جدول پلمپ مثلااز شماره پلمپ 1 ال 1000 ثبت می شود و ما در جدول اصلی مون از این شماره ها در جاهای مختلف استفاده می کنیم (پلمپ ، پلمپ درب تابلو و یا پلمپ ct ) من میخوام اگر در یک محل شماره پلمپ 100 اگر برای پلمپ درب تابلو و شماره پلمپ 150 برای پلمپ ct استفاده شد همزمان نام مامور و تاریخ نصب این دو شماره را در جدول پلمپ اپدیت کند
با تشکر

mohamad goodarzi
سه شنبه 14 مرداد 1393, 07:09 صبح
باسلام
با توجه به اينكه در يك زمان نمي شود يك فيلد را با دو فيلد ديگر آپديت كرد دو كوئري نياز است براي اجراي همزمان آنها مي توان از يك دكمه در فرم استفاده شود .

poiabaiati
سه شنبه 14 مرداد 1393, 07:57 صبح
با سلام
فایل شما دو تا مشکل دارد اولی اینکه در تیبل پلمپ، شماره پلمپ را آوردید ولی پلمپ تابلو رو نیاوردید و اشکال دوم که بر میگرده به اشکال اول اینکه در کووری آپدیت شماره پلمپ را میخواهید هم از پلمپ و هم از شماره تابلو آپدیت کنید البته من فایل شمار رو اصلاح کردم ولی نتونستم اینجا ضمیمه اش کنم نمیدونم چرا گزینه ضمیمه برای من موجود نیست

general007
سه شنبه 14 مرداد 1393, 19:55 عصر
با سلام
دوست گرامی در جدول پلمپ کل شماره پلمپ ها یک جا ثبت می شود ( یعنی مشخص نیست مثلا از 1000 شماره ثبت شده کدام برای پلمپ درب تابلو و یا کدام شماره برای پلمپ ct ) استفاده می شود . می خوام توسط کویری ، شماره پلمپ های ثبت شده را یک جا اپدیت کنم
برای ضمیمه کردن فایل از سایت زیر می توانید استفاده کنید
http://www.uplooder.net/
با تشکر

mohamad goodarzi
چهارشنبه 15 مرداد 1393, 07:15 صبح
با سلام
دوست گرامي شما نمي تواني در يك مرحله يك فيلد را با چندين فيلد ديگر آپديت كني مگر مرحله اي يعني در يك زمان فيلد پلمپ هم 100 باشد هم 200 باشد و.. با دكمه اي كه در فرم قرار گرفته همه مراحل با يك كليك انجام مي شود

general007
چهارشنبه 15 مرداد 1393, 20:39 عصر
با سلام
ممنون از پیگیریتون امکانش هست فایل را اصلاح ویا راهنمایی کنید
با تشکر از شما