ورود

View Full Version : به خاطر سپردن کد ها

esmail3309
جمعه 10 مرداد 1393, 20:30 عصر
سلام دوستای گلم
یه سوال داشتم
البته میدونم شاید جاش اینجا نباشه ولی چون همه برنامه نویسیم فک کردم جای خوبی باشه
مسخره نکنیدااا :افسرده:

به خاطر سپردن چند خط کوتاه کد مثل کدی که برای خارج شدن از برنامه لازمه یا کد های فراخانی دکمه و.. لیستنر ها واسم مشکلی نداره
ولی مثلا توی به خاطر سپردن کد های یک کتاب خوانه مثل این لایبری (http://barnamenevis.org/showthread.php?462394-%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84-%D8%AF%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D9%87-%DB%8C-%DA%A9%D9%84%D8%A7%D8%B3) خیلی مشکل دارم
کلا نمیتونم کدی طولانی ای رو به خاطر بسپرم!!!:ناراحت: و شاید به همین دلیل برنامه نویسی اندروید رو ترک کنم
به نظر شما چیکار کنم؟؟:متفکر:

parvizwpf
جمعه 10 مرداد 1393, 22:18 عصر
لزومی آنچنان به خاطر سپردن ندارید، شما در اصل باید بدونید در کجا از چه امکاناتی استفاده کنید. شما در کنار کارتون حتما یک منیع قرار بدید تا در صورت لزوم به اون مراجعه کنید. مثل کتاب - داکیومنتهای اندروید و...... قانون کارها رو یاد بگیرید . اینکه بدونید باید در لحظه، از چه ابزاری استفاده کنید.

sara_aryanfar
جمعه 10 مرداد 1393, 23:41 عصر
البته این نظر من هست ولی افرادی که تلاش می کنن کدها رو حفظ کنن منابع ذهنی خودشون رو هدر میدن به قول دوستمون شما تنها مسیر و نحوه استفاده رو باید بدونین والا اگر کد رو حفظ کنید چه تضمینی هست که چند سال دیگه این زبان از رده خارج نشه اونوقت چی من که اصلا کدی رو حفظ نمی کنم جز اون مواردی که خیلی عمومیت داره استفادش