ورود

View Full Version : مشکل با اکلیپس

shs1377
شنبه 11 مرداد 1393, 01:46 صبح
سلام من به مشکلی با اکلیپس برخوردم چند روزه (تقریبا یک هفته ) وقتی فایل های xml رو باز میکنه پلتفرم دوباره شروع به لود کردن میکنه نمای گرافیکیشون هم بعد یکی دو دقیقه بالا میاد ( بعد از لود شدن پلتفرم میان ) میتونه اشکال از کجا باشه ؟؟؟؟؟؟؟
من هر دفعه که یک فایل رو باز میکنم شروع میکنه به لود کردن حالا مثلا من وسط لود یک فایل دیگرو باز میکنم دوباره اونم لود میکنه پلتفرم رو و کامپیوتر تقریبا هنگ میکنه:متفکر:

اکلیپس خیلی عذاب آور شده برام:گریه: لطفا اگر کسی به این مشکل برخورده یا احتمال میده مشکل چیه بگه ممنونم ازتون

shs1377
شنبه 11 مرداد 1393, 12:39 عصر
هیچ کس جوابی نداره؟

dasssnj
شنبه 11 مرداد 1393, 13:01 عصر
یه ورک اسپیس جدید درست کن و پروژه هاتو توی اون ایمپورت کن . (امتحان نکردم ولی این کار بیشتر مشکلاتی که برای اکلیپس به مرور زمان ایجاد میشه را برطرف می کنه و مثل ریست فکتوری میمونه)

ویرایش :
پروژه های اضافه و غیر مهم یا لایبرری هایی که استفاده نداری یا پروژه های تست و کوچک که بدرد نمی خورن را ایمپورت نکن.

shs1377
شنبه 11 مرداد 1393, 13:54 عصر
متاسفانه درست نشد هر وقت فایل های xml رو میارم پلتفرم ( مال من 4.4.2 ) شروع میکنه به لود کردن وقتی حالت گرافیکی هم میارم زیر نوشته :

.The project target (Android 4.4.2) is still loading
.The layout will refresh automatically once the process is finished

واقعا موندم چکار کنم:متفکر:

MSHService
شنبه 11 مرداد 1393, 13:59 عصر
با درود و ادب
دوستانه گرامی من هم با اکلیپس دچار مشکل شدم.
وقتی یه پروژه اندروید جدید باز میکنم(فقط اندروید) این خطا رو میده. ممنون میشم راهنماییم کنید.

121893

توی قسمت کد هم این خطاها رو میده :
121896

با سپاس

dasssnj
شنبه 11 مرداد 1393, 14:06 عصر
متاسفانه درست نشد هر وقت فایل های xml رو میارم پلتفرم ( مال من 4.4.2 ) شروع میکنه به لود کردن وقتی حالت گرافیکی هم میارم زیر نوشته :

.The project target (Android 4.4.2) is still loading
.The layout will refresh automatically once the process is finished

واقعا موندم چکار کنم:متفکر:

فایل زیپ اکلیپس که دانلود کردی را اگه داری دوباره یجای دیگه اکسترکت کن . ورک اسپیس را بهش بده ببین اونم مشکل داره یا نه . اگه مشکل داشت یه ورک اسپیس خالی بساز و یه پروژه ی جدید . ببین اونم ایراد داره یا نه. اگه بازم ایراد بود sdk و adt و اکلیپس آخرین نسخه را استفاده کن.

shs1377
شنبه 11 مرداد 1393, 16:06 عصر
اون مشکل با بروزرسانی اس دی کی و اکلیپس حل شد اما الان وقتی فایل های xml رو میارم این ارور رو میده :
."An internal error occurred during: "Check Android SDK
java.util.ConcurrentModificationException

توی گوگل هم چیز بدرد بخوری پیدا نکردم چکار کنم؟

MSHService
شنبه 11 مرداد 1393, 21:29 عصر
الان تو خونه با اکلیپس روی لپ تاپم باز هین پیامو دارم!! کمک لطفا

121915

121916

با سپاس