ورود

View Full Version : سبد خرید

sepehrazimi
شنبه 11 مرداد 1393, 10:13 صبح
سلام دوستان
چگونه میتوانم یک سبد خرید برای فروشگاه درست کنم به این صورت که با کلیک کردن روی محصولات ، محصول در بالای صفحه اضافه بشه ؟سایتی یا کتابی چیزی معرفی کنید ممنون:لبخند:

masoud_pnu
شنبه 11 مرداد 1393, 11:49 صبح
اگه کدنویسی بلدید که یه پایگاه داده میخواد و....البته اگه خودتون بخواین واسه سایت فروشگاه راه بندازین.
بنظرمن فروشگاه رو فقط با پرستاشاپ باید راه اندازی کرد.بی دردسر و امن.

دانیال دزفولی
شنبه 11 مرداد 1393, 15:12 عصر
اگه سایت وردپرسه
از افزونه ی ووکامرس استفاده کن که خیلی معروفه
توی سایت همیار وردپرس آموزش استفادش هست

saharhg
شنبه 11 مرداد 1393, 15:26 عصر
سوالتون خیلی کلی هست، ولی اگر میخواهید خودتون کد بنویسید مرحله اول طراحی دقیق پایگاه داده است که کمی پیچیده هم هست. برای بخش نمایش در صفحه باید یک گرید بگذارید و هر کالایی که به سبد خرید اضافه شد را توی اون گرید نمایش بده.

وقتی سفارش نهایی میشه، دیتابیس شما باید اپدیت بشه، موجودی کالا به تعداد سفارش داده شده کم بشه

under22
شنبه 11 مرداد 1393, 16:14 عصر
دوستا عزیز معمولا سبد خرید رو با سشن میسازن به این صورت که با زدن دکمه خرید یک سشن با نام bascket بساز که به صورت آرایه باشه و کلیدش id محصول باشه و تعداد هم داخل ذخیره بشه .
اولش به صورت سشن هست ولی وقتی کاربر خواست از یک مرحله ایی جلوتر بره مثلا خواست پرداخت کنه باید اطلاعات رو درون دیتابیس ذخیره کنی .
این نمونه کد رو نگاه کن . بیشتر قسمت اضافه کردن به سبد رو نگه کن .
http://www.codeofaninja.com/2013/04/shopping-cart-in-php.html

sepehrazimi
شنبه 11 مرداد 1393, 16:20 عصر
دوستان عزیز من توی انجمن طراحی وب سوال کردم (منظورم طراحیش هست مثلا کلیک کرد با یک افکتی اضافه بشه بالا ی صفحه ، نه سمت سرور و اتصال به دیتابیس )البته پیشنهاداتی که دادید خوب بود:لبخند:

sepehrazimi
شنبه 11 مرداد 1393, 16:27 عصر
پرستاشا جالب بود تا حال اسمش رو نشنیده بودم ایا میشه قالبش رو خودمون طراحی کنیم و از اون استفاده کنیم؟

masoud_pnu
شنبه 11 مرداد 1393, 16:41 عصر
دوست خوبم اونی که شما دیدی که کالا با یه افکتی ازجاش پامیشه میره اون بالا داخل سبد، مربوط به پرستاشاپ هستش.