View Full Version : شما کدوم پرداخت رو پیشنهاد می کنید؟
majnoon110
شنبه 11 مرداد 1393, 10:28 صبح
سلام به دوستان عزیز
من میخواستم یک برنامه درست کنم و در اینترنت منتشر کنم احتمالا از طریق سایت بازار
حالا میخواستم ببینم شما کدوم نوع پرداخت رو پیشنهاد میکنید؟ پرداخت هنگام دانلود؟ یا پرداخت درون برنامه ای؟
نظر به اینکه برای پرداخت درون برنامه ای باید برنامه بازار در گوشی کاربر نصب باشه ایا کار سخت نمیشه؟
ممنون میشم اگر راهنمایی کنید
1yaram
شنبه 11 مرداد 1393, 10:51 صبح
به نظر من دو نسخه بدی یکی beta و دیگری نسخه اصلی
چون اینجوری برنامت دوبار میره به بخش تازه ها و بیشتر به چشم میاد
tresa022
شنبه 11 مرداد 1393, 11:33 صبح
حق با دوست عزیزمونه اگه برنامت زیاد تو تازه ترینا باشه بیشتر به چش میاد اما این راحتی کاربرو کمتر میکنه و کاربر فراری میشه(اما اگه برنامه خیلی کابر پسند باشه اوضاع فرق داره). به نظر من همون درون برنامه ای بیشتر جوابگو هستش.پرداخت درون برنامه ای هم کار سختی نیس دوستای زیادی تو انجمن آموزش دادن کار ساده ای
barnamenevisjavan
شنبه 11 مرداد 1393, 12:13 عصر
راه بهتر اینکه بیا از پرداخت درون برنامه USSD استفاده کن.بدون نیاز ب برنامه خیلی راحت و آسون
USSD همون کدهایی هست ک کاربر تو گوشی میزنه (ستاره مربع .....) یه فیلم آموزشی هم آقا امید ساخته
http://iranapp.org/content/software/tutorial/191
poorman
شنبه 11 مرداد 1393, 12:38 عصر
سلام
شما باید به این موضوع نگاه کنید که برنامتون چی هست و چه خصوصیاتی داره و چقدر برای کاربر جذابیت داره که به خاطرش پول پرداخت کنه
پرداخت درون برنامه ای عالیه، خیلی بهتر از خرید موقع دانلود هست، اما باید یک سری شرایط باشه تا کاربر راضی بشه به خرید
اگر برنامتون فقط اسمش قشنگه، پولی بذارید که کاربر وقتی خرید، آش کشک خالش باشه
اما اگه برنامتون واقعا نیاز کاربر هست، بهتره 20 تا 30% برنامه رو رایگان بذارید و بقیه رو با پرداخت درون برنامه ای فعال کنید
شما اگر میخواین برنامه رو توی بازار بذارید مجبورید که از سیستم پرداخت بازار استفاده کنید و سیستم های دیگه مورد قبول بازار نیست
haniiii
شنبه 11 مرداد 1393, 13:12 عصر
یه نکته ای که جدیدا خیلی تاثیر گذار شده شانس پایین برنامه های تازه هست .... خیلی برنامه ها کلی زحمت میکشن ولی دیده نمیشن .... بازار بهتره بیشتر حمایت کنه ... لااقل تعداد تازه ها تو صفحه اول رو برگرونه به ۲ سطر که قبلا بود
Programmatore
شنبه 11 مرداد 1393, 15:05 عصر
یه نکته ای که جدیدا خیلی تاثیر گذار شده شانس پایین برنامه های تازه هست .... خیلی برنامه ها کلی زحمت میکشن ولی دیده نمیشن .... بازار بهتره بیشتر حمایت کنه ... لااقل تعداد تازه ها تو صفحه اول رو برگرونه به ۲ سطر که قبلا بود
بنظر منم اگه یه بخشی هم تو بازار باشه که برنامه ها به صورت رندوم نمایش داده بشن یا یه بخشی باشه که برنامه های آپدیت شده بیان بالا نشون داده بشن خیلی خوب میشه هم برنامه نویس ترغیب میشه که برنامه هاشو زود به زود آپدیت کنه و هم هر دوطرف ســ ـ ـود میبرن از این کار :)
یکی از خوبی پرداخت درون برنامه ای هم اینه که ، برنامه یا اپلیکیشنی که ساختی بعضی ها دیگه نمیتونن بصورت رایگان تو اینترنت منتشــ ـ ـر کنن :)
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.