View Full Version : وسط قرار دادن دکمه ها
esmail3309
شنبه 11 مرداد 1393, 18:14 عصر
سلام دوستای گلم
من یه برنامه ساختم که وقتی روی گوشی های با سایز بزرگ اجراش میکنم دکمه هاش بهم میریزه و بینش فاصله میفته البته دلیلشو میدونم
چطوری میتونم دکمه هامو وسط قرار بدم؟که وقتی برنامه در صفحه های بزرگ هم اجرا بشه اگه بین دکمه ها فاصله بیفته فاصله ی همشون به یک مقدار باشه؟؟
یه چیز دیگه روشی هست که تصاویر دکمه هامو فقط در یک اندازه داشته باشم و تو هر صفحه نمایشی که اجرا بشه بینش فاصله نیوفته؟مثلا فقط نسبت به اون یک عکسی که دارم تغیر سایز داده بشه؟
harani
شنبه 11 مرداد 1393, 21:05 عصر
سوال دومی رو نفهمیدم ولی سوال اولی اگه کنترلت تو relative بود یکی از خواص زیر رو تو ویوت اضافه میکنی :
android:layout_centerVertical="true"
android:layout_centerHorizontal="true"
android:layout_centerInParent="true"
اگم ام تو linearlayout بود میزنی android:gravity="center"
slr560
شنبه 11 مرداد 1393, 21:43 عصر
سلام دوستای گلم
من یه برنامه ساختم که وقتی روی گوشی های با سایز بزرگ اجراش میکنم دکمه هاش بهم میریزه و بینش فاصله میفته البته دلیلشو میدونم
چطوری میتونم دکمه هامو وسط قرار بدم؟که وقتی برنامه در صفحه های بزرگ هم اجرا بشه اگه بین دکمه ها فاصله بیفته فاصله ی همشون به یک مقدار باشه؟؟
یه چیز دیگه روشی هست که تصاویر دکمه هامو فقط در یک اندازه داشته باشم و تو هر صفحه نمایشی که اجرا بشه بینش فاصله نیوفته؟مثلا فقط نسبت به اون یک عکسی که دارم تغیر سایز داده بشه؟
تکنیک استاندارد گوگل که توی نرم افزاراش استفاده میشه اینجوریه که میگم
البته برای صفحه نمایش های حداکثر تا ۵.۵ یا ۶ اینچ
شما بیا Button یا TextView یا ... اندازه with هر ویو رو fillParent قرار بده
و به جاش بیا خصوصیت marginRight و marginLeft رو مثلا 10dp یا کمتر بیشتر بزار. اینجوری دیگه به هیچ وجح تو هیچ صفحه نمایشی مشکلی نداری. البته به جز تبلت ها که باید جداگانه طراحی بشه
دیگه بقیه خصوصیات هم مشخصه دیگه .مثل ToLeftOf یا ToRightOf یا marginTop یا marginbottom یا below و...
همیشه از RelativeLayout استفاده کن. واقعا دست آدمو باز میزاره. فوق العاده
moralschool
شنبه 11 مرداد 1393, 21:52 عصر
اگه برای تمام دکمه هایی که در یه ردیف قرار دارن این کد رو بدی در هر اندازه صفحه نمایشی فاصله بینشون یه اندازه میشه
android:layout_weight="1"
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.