View Full Version : حرفه ای: نحوه طبقه بندی اطلاعات
shahraieni13
شنبه 11 مرداد 1393, 18:33 عصر
با سلام خدمت دوستان من یک فایل اکسس و یک تصویر نمونه رو ضمیمه کردم و اما سوال من اینه که من توی یک شرکت بزرگ کار می کنم و باید یکسری گزارشات رو بصورت ماهانه از واحدهای مختلف شرکت دریافت و ثبت کنم که برای این کاز از فایل اکسس ضمیمه شده استفاده می کنم حالا سوالم اینه که چه جوری میشه با استفاده از کوئری این اطلاعات ثبت شده رو جوری دسته بندی کرد که مشابه عکس پیوست بشه فهمید مثلا واحد تولید در چه ماههایی چه گزارشهایی رو ارسال نکرده ممنون می شم اگه راهنماییم کنید
mohamad goodarzi
دوشنبه 13 مرداد 1393, 07:40 صبح
با سلام
در on close گزارش مربوطه يك آپديت كوئري قرار دهيد كه بعد از بسته شدن گزارش تيك چك باكس مربوط به نوع گزارش و ماه آن انجام شود.
shahraieni13
سه شنبه 14 مرداد 1393, 12:42 عصر
سلام من متوجه منظورتون نشدم این کار چه کمکی می تونه به من بکنه اگه لطف کنین یه نمونه بسازید ممنون میشم
mohamad goodarzi
چهارشنبه 15 مرداد 1393, 07:10 صبح
باسلام
شما مي خواهي مثلا" زماني كه صورت وضعيت فروردين توليد را ارسال مي كني ويا ارسال نكردي در گزارش مشخص باشد لازمه اينكار طبق تيبل خودت خالي بودن يا پر بودن تيك مقابل واحد ها ملاك است . حالا وقتي گزارش را ارسال كردي بايد تيك تيبل مذكور زده شود براي اينكار زماني كه گزارش صورت وضعيت فروردين توليد را ارسال مي كني در همان گزارش آپديت كوئري را قرار دهي كه بعد از ارسال در تيبل گزارشاتت تيك ارسال زده شود
shahraieni13
یک شنبه 26 مرداد 1393, 12:30 عصر
سلام چند روزی میشه که بعلت ماموریت کاری اصلا فرصت نکردم سری به سایت بزنم ضمن تشکر اگه امکان داره نمونه فایل اصلاحی برام بذارین من نمی دونم باید دقیقا چکار کنم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.